• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
- بادهای عمده استان قزوین عبارتند از :
۱- باد مه ( قاقازان – کهک ) که در اثر نفوذ سیستمهای پرفشار از شمال و شمالغربی از گردنه منجیل وارد منطقه قاقازان و کهک تاکستان شده و به صورت قیفی شکل دشت قزوین را فرا میگیرد.
۲- باد راز ( شره ) جهت وزش این باد از جنوب و جنوبشرقی که از کویر قم بداخل دشت قزوین تقریبا در تمام طول سال می وزد. اما از اواسط بهار تا اواخر تابستان به دلیل افزایش درجه حرارت ، تبخیر و کاهش رطوبت شدت بیشتری می یابد. درصد وزش سالیانه این باد ۷/۱۲% و سرعتی متوسط معادل ۴ متر بر ثانیه دارد.

پ.ن:الان وزش شدید باد نوع دوم رو داریم

mohamad$

کاربر ويژه
از نقاط مهمی که تو استان تهران نیاز حتمی به ایستگاه هواشناسی داره رودهن هست . رودهن همینطور داره بزرگ و شلوغ تر میشه و خب برای کسی که میخواد بره شمال فقط یه ایستگاه ابعلی جوابگو نخواهد بود . جاده چالوس هم که فقط سیاه بیشه ایستگاه داره و جایی مثل گچسر یا آسارا نداره . تو هواشناسی جاده ای خیلی ضعیف هستیم .

اون سایت هواشناسی جاده ای هم چندان به درد نمیخوره .

ابتدای جاده چالوس و قائمشهر هواشناسی سینوپتیک دارن ( کرج و فیروزکوه ) ولی ابتدای جاده هراز که رودهن باشه نداره !

آسارا قراره ایستگاه سینوپتیک توش بزنن معلوم نیست که افتتاح میشه

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان از حوزه استحفاظیت اگر عکس های خوبی داری بزار . من حوزه شما رو دوست میدارم:احترام:

----------

کند هم یه ابشار داره بالای همون جاده خاکی که الاغ کدخدا بود .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شهاب از بوشهر رفته وبلاگ مهرداد گفته جای من و شما اونجا نیست . خودش و ادم حساب کرده:خنده2:

اصن آدم عجیبی بود در کل،من با وجود ایشون به نظریه تکامل برعکس ایمان آوردم
(674).gif

http://iw.blogfa.com/comments/?blogid=iw&postid=528&timezone=12600&p=4:سکوت::سکوت::نمیدونم::نمیدونم:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیر خان

بابا اینقدر چوبکاری نفرمایید قربان من هم جزیی از شما دوستان عزیز هستم و چیز وحشتناکی نیستم.

با توجه به تجربیات انجمن قبلی و همینجا باید بگم که اول از همه من ایمیلم کلا بر روی کلیه کاربران و حتی مدیران اینجا مسدود هست و با این حساب هیچ ریپورتی خوشبختانه از سوی کاربران به دستم نمیرسه.

ولی این مطلب رو مد نظر داشته باشید که اگه مدیری از سایر بخشهای انجمن میاد اینجا و به زحمت میافته و نظری رو ویرایش میکنه اولا بیکار نیست و درثانی دلخوشی از این رفتارها نداره ولی از بین کاربران حاضر در هر انجمنی در فضای مجازی افرادی هستند که علاوه بر اینکه ابراز ارادت خاصی دائما دارند ولی از اونطرف انگشت شون دائما روی دکمه ریپورت هست و دائما زنگ خطر رو برای مدیر به صدا در میارن.

در مورد مهرداد عزیز هم درسته که پست آخر ایشون هیچ بار سیاسی خاصی نداشت و فقط تبریک و بهترین آرزوها بود ولی همون کاربر و یا کاربرانی که دائما در حال ریپورت دادن هستند باز هم این پست معمولی و بدون مورد رو گزارش کردند و متاسفانه مدیر دیگه نمیدونه باید چیکار کنه و نتیجه اش رو هم که دیدیم جدا شدن یکی از بینظیرترین و با علم ترین افراد از جمع خوبمون .

دقیقا این رفتار نمونه بارز سیاست دفع حداکثری هست و من در اینجا از مهرداد عزیز درخواست میکنم که ضمن هوشیاری تمام به اینجا برگردن تا نقشه های این دست افراد که خواهان از هم گسستگی این جمع صمیمی هستند با شکست مواجه بشه.
h8811_2eaoapgxehimkak1y7ei.gif

دوستان درود
من ارادت زیادی نسبت به تک تک بچه های این فروم به خصوص رییس بزرگ یعنی امیر محسن خان دارم
به نظر من مهرداد اصولا شخص هنجار شکنی نیست و در این مورد خاص مورد کم لطفی برخی مدیران قرار گرفته
ویرایش شدن موضوعات فردی که مدیر هست تو یه بخش چندان جالب نیست
من فقط نظرمو گفتم
لدفا به کسی برنخوره

Abbath

New member

اون فرد مورد اعتمادش من نیستم ها:سکوت:

زیادی در موردش حرف زدیم هوا برش داشته،اون فرد مورد اعتمادش رو هم من یکی که میشناسم،دیگران هم شاید بشناسند

mohamad$

کاربر ويژه
کی اینجا هی پشت سر هم ریپورت میکنه ؟ یعنی خود مدیرا اینکار و میکنن ؟ اگر مدیرا باشن که ایرادی نداره بالاخره سایتشون هست . ولی اگر افرادی غیر مدیر دائم در حال ریپورت کردن باشن احتمالا مشکل روحی دارن .

amir551

کاربر ويژه
کی اینجا هی پشت سر هم ریپورت میکنه ؟ یعنی خود مدیرا اینکار و میکنن ؟ اگر مدیرا باشن که ایرادی نداره بالاخره سایتشون هست . ولی اگر افرادی غیر مدیر دائم در حال ریپورت کردن باشن احتمالا مشکل روحی دارن .

احتمالا سلایق 30یا30 شون متفاوت باشه با ما

ماهان.

کاربر ويژه

مشخصه که کی این کارها رو می‌کنه. برای همین باید آی‌پی اون کاربر سابق بلاک بشه که با اکانت‌های جدید نیاد و گزارش رد نکنه.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:

در نبود مهرداد سکوت کردم و با خودم گفتم که بلندترین فریاد در نبود مهرداد سکوته....

اما تحملم تموم شد

مهرداد در عین حال که در زمینه هواشناسی و وبلاگی که داره ( که به نظرم یه دائره المعارف هواشناسیه ) فکر کنم نادر باشه، از لحاظ شخصیت و رفتار هم یک نمونه برای همه ماست.

حفظ نخبگان کار آسانی نیست اما هنر بزرگی است

امیدوارم مهرداد بدونه که چقدر برای همه ما بچه های فروم هواشناسی عزیز و مورد احترامه و انشالله بتونیم از معلومات مهرداد همیشه بهره مند بشیم

(در صورتی که پست بنده مغایر با قوانین بود خواهشمندم به اطلاعم برسونید خودم ویرایش خواهم کرد)

Abbath

New member
پست ویرایش شد.

درود عباس عزیز

اظهار لطف کنید مطلبی ننویسید که خدایی نکرده به کسی توهین بشه.

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mikadd

کاربر ويژه
محمد من دیشب امام زاده قاسمو گفتم ولی دوستان مارو گمراه کردن دیگه کار بجای رسید که ما به امام زاده میلاد رسیدیم:تعجب2:.بروی چشم حتما اگه عکسی داشتم میزارم.

mohamad$

کاربر ويژه
نه شما درست گفته بودی جاده کن امامزاده داوود ولی گفتن نه . تشکر :) البته فکونم منظور شما از امامزاده قاسم همین محله بالای تجریش بوده نه ؟

amir551

کاربر ويژه

در نبود مهرداد سکوت کردم و با خودم گفتم که بلندترین فریاد در نبود مهرداد سکوته....

اما تحملم تموم شد

مهرداد در عین حال که در زمینه هواشناسی و وبلاگی که داره ( که به نظرم یه دائره المعارف هواشناسیه ) فکر کنم نادر باشه، از لحاظ شخصیت و رفتار هم یک نمونه برای همه ماست.

امیدوارم مهرداد بدونه که چقدر برای همه ما بچه های فروم هواشناسی عزیز و مورد احترامه و انشالله بتونیم از معلومات مهرداد همیشه بهره مند بشیم

(در صورتی که پست بنده مغایر با قوانین بود خواهشمندم به اطلاعم برسونید خودم ویرایش خواهم کرد)

به جان محمد رضا منم چند روز فقط پست ها رو میخوندم
اصلا متوجه نمیشدم وقتی یه فروم داره اینطوری صمیمی میره جلو هر مرتبه یه جوری یکی بیاد و جو رو به هم بریزه
امیدوارم تمام اساتید با گذشت بیشتر به مسائل نگاه کنند

mohamad$

کاربر ويژه
امامزاده ها اکثرا کوهنورد حرفه ای بودن . یسری داشتم میرفتم دیدم امامزاده داوود هم اومده بالا . البته روحش بود داشت توضیح میداد چطور سولقون و تا اون بالا رفته !!!! LOOOOOOL . امامزاده هاشم هم همراش بود و میگفت به افتخار اون هراز و تاسیس کردن D:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد رضا جان

آقا چه عجب دلتنگتون بودیم.

من هم کاملا با شما موافقم و امیدوارم که ایشون هر چه زودتر در جمع ما حاضر بشن تا بتونیم از اطلاعات نابشون استفاده کنیم :گل:

اما تحملم تموم شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا