• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:

در نبود مهرداد سکوت کردم و با خودم گفتم که بلندترین فریاد در نبود مهرداد سکوته....

اما تحملم تموم شد

مهرداد در عین حال که در زمینه هواشناسی و وبلاگی که داره ( که به نظرم یه دائره المعارف هواشناسیه ) فکر کنم نادر باشه، از لحاظ شخصیت و رفتار هم یک نمونه برای همه ماست.

حفظ نخبگان کار آسانی نیست اما هنر بزرگی است

امیدوارم مهرداد بدونه که چقدر برای همه ما بچه های فروم هواشناسی عزیز و مورد احترامه و انشالله بتونیم از معلومات مهرداد همیشه بهره مند بشیم

(در صورتی که پست بنده مغایر با قوانین بود خواهشمندم به اطلاعم برسونید خودم ویرایش خواهم کرد)

سلام

من مهرداد رو از نزديك ديديم و با اخلاقياتش آشنايي دارم

بايد بگم در اخلاق ، ادب ، فرهنگ و مهرباني همتا نداره. دلش صاف و ساده و پاكه. كسي اذيتش كنه به خدا گناه كرده

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
در حالي كه خبرگزاريهاي داخلي از احتمال بارش باران در زمان برگزاري بازي ايران و كره خبر ميدهند مراكز معتبر هواشناسي بارشهاي سنگين رگباري را در بعدازظهر و خصوصا شب سه شنبه درست همزمان با برگزاري بازي پيش بيني كرده اند. زمان شروع بازي ساعت 21 به وقت محلي است. قطعا اين شرايط كيفيت بازي را كاهش خواهد داد و شرايط جوي به نفع كره ايهاست.

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
در حالي كه خبرگزاريهاي داخلي از احتمال بارش باران در زمان برگزاري بازي ايران و كره خبر ميدهند مراكز معتبر هواشناسي بارشهاي سنگين رگباري را در بعدازظهر و خصوصا شب سه شنبه درست همزمان با برگزاري بازي پيش بيني كرده اند. زمان شروع بازي ساعت 21 به وقت محلي است.

http://www.accuweather.com/en/kr/ulsan/226451/daily-weather-forecast/226451

سیبری

کاربر ويژه
امیدوارم مهرداد برگرده
امیدوارم کسی اینجا به ما توهین نکنه
امیدوارم ما هم به کسی توهین نکنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک تصویر بذارم یکم احساس سرما کنیم

طلوع خورشید در یک روز سرد و یخی زمستان 1390 - مشهد

ta7op96mvtujeou0azzz.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
در حالي كه خبرگزاريهاي داخلي از احتمال بارش باران در زمان برگزاري بازي ايران و كره خبر ميدهند مراكز معتبر هواشناسي بارشهاي سنگين رگباري را در بعدازظهر و خصوصا شب سه شنبه درست همزمان با برگزاري بازي پيش بيني كرده اند. زمان شروع بازي ساعت 21 به وقت محلي است. قطعا اين شرايط كيفيت بازي را كاهش خواهد داد و شرايط جوي به نفع كره ايهاست.

نمیخوام بحث ورزشی بکنم استاد مهدی عزیز ولی فکر کنم این شرایط جوی به نفع ما تموم بشه،چون اینطوری بازی فیزیکی خواهد شد و خوشبختانه تیم ملی ما هم از نظر فیزیکی یه سر و گردن از بازیکنان کره ای بالاترند{آندو تیموریان سردسته ی فیزیکی ها!!!}

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر استاد امیرمحسن عزیز:احترام::گل:

خسته نباشید:احترام:،میشه آبدیت جدید شاخص های NAO و AO رو بذارین؟؟آخه چند روزه که این شاخص ها تو وبلاگتون آبدیت نمیشن،ممنون:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

به امید خدا امشب که خونه رفتم حتما اینکارو انجام میدم ولی فکر کنم دیگه آپدیت نشن و تازه اگر هم بشن دیگه تاثیر چندانی ندارند.

سلام بر استاد امیرمحسن عزیز:احترام::گل:

خسته نباشید:احترام:،میشه آبدیت جدید شاخص های NAO و AO رو بذارین؟؟آخه چند روزه که این شاخص ها تو وبلاگتون آبدیت نمیشن،ممنون:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

به امید خدا امشب که خونه رفتم حتما اینکارو انجام میدم ولی فکر کنم دیگه آپدیت نشن و تازه اگر هم بشن دیگه تاثیر چندانی ندارند.

سپاسگزارم:احترام::گل:،اگه تاثیر ندارن نمیخواد بذارین،آخه فکر کنم الان منفی باشن که بارندگی نداریم ولی با این حرفتون فکر کنم منظورتون این بود که این شاخص ها واسه تابستان هیچ تاثیری ندارن،درسته؟؟یعنی چه مثبت باشن چه منفی باشن هیچ تاثیری ندارن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سپاسگزارم:احترام::گل:،اگه تاثیر ندارن نمیخواد بذارین،آخه فکر کنم الان منفی باشن که بارندگی نداریم ولی با این حرفتون فکر کنم منظورتون این بود که این شاخص ها واسه تابستان هیچ تاثیری ندارن،درسته؟؟یعنی چه مثبت باشن چه منفی باشن هیچ تاثیری ندارن

اینهم خدمت شما:

GetClimatePatternImage.php

GetClimatePatternImage.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

شرحی مختصر درباره رشته کوه بینالودمشهورترین کوه استان خراسان به بلندی ۳۲۱۱ متر که در 52 کیلومتری شمال غربی شهر مشهد و چند کیلومتری شمال شهر نیشابور قرار دارد. این کوه بخشی از رشته‌کوه البرز است و به بام خراسان شهرت دارد. این کوه بین نیشابور و مشهد واقع شده‌است. با توجه به گرم خشک بودن منطقه دارای بارندگی قابل توجهی است (تقریباً ۴۰۰_۵۰۰) میلیمتر در سال. از دیگر قلل این رشته کوه می‌توان به شیرباد (۳۲۵۰) فلسکه (۳۱۰۰) قوچگر (۳۰۵۰) نام برد. در بخش شمالی این رشته کوه رشته کوه فرعی وجود دارد که دارای دره‌های صخره‌ای با ارتفاع ۲۰۰-۳۰۰متر می‌باشد. که معروف ترین و پر آب ترین آن اخلمد می‌باشد که داری چندین آبشار می‌باشد که آبشار اصلی ۴۰متر ارتفاع دارد.مسیر هاو زمان صعود به قله بینالود
برای رسیدن به قله می توان از جبهه های مختلف صعود نمود. مسیرهای صعود عبارتند از:

1- جبهه شمالی: که شامل یال فریزی است و مبدا آن روستای فریزی یکی از آبادی های شهر چناران و در شمال شهرک گلبهار است .

2- جبهه جنوبی که شامل سه مسیر صعود است.

الف)یال دو کوهی (مسیر زمستانی)

ب)یال گرده.

ج)مسیر سوزنی ها.

لازم به ذکر است که در هر کدام از جبهه های مذکور خوشبختانه با تلاش کوهنوردان پناهگاهی ساخته شده است که در امر صعود به صعود کنندگان خیلی کمک می کند
بهترین مسیر برای فصل تابستان جبهه شمالی است هم بلحاظ دسترسی آسانتر به منطقه و وجود دو پناهگاه در مسیر . این جبهه برای دوستانی که از استان های دیگر کشورمان به مشهد عازم می شوند سهل الوصول تر از نیشابور است .تیم ما هم جبهه شمالی یعنی مسیر فریزی را انتخاب کرد و بعد از هماهنگی با دو دستگاه مینی بوس از طریق شهرک گلبهار در 40 کیلومتری شمال غرب مشهد به روستای فریزی رسیدیم از روستای فریزی جاده خاکی و پر پیچ و خم شروع می شود و حتما باید این مسیر را با راه بلد طی کرد این جاده ما را به اول مسیر صعود یعنی خانچه ابراهیمی می رساند این مسیر با مینی بوس حدود یکساعت زمان می برد . پس از پشت سر گذاشتن باغ ها ( اخیرا مالک باغ ، بنا به گفته خودش جهت در امان بودن از آسیب رساندن گرازها دور درخت ها را سیم خاردار کشیده ) از انتهای سیم خاردار به سمت راست متمایل شده و خودمان را به بالای شیب می رسانیم . جان پناه ایمانی از دور به شما خوش آمد می گوید امسال مسیر ، فوق العاده زیبا و سرسبز است با همه اینکه بارندگی امسال در مشهد کم بوده ولی انگار بینالود همیشه بارش داشته و به همین خاطر هم مثل کوههای هزار مسجد سرسبر و با نشاط بود بعد از استراحتی کوتاه از پاکوب مقابل با طی دو ساعت کوهپیمایی به چشمه زیر سوزنی ها (جان پناه مدرس ) رسیدیم . قابل توجه همنوردان خوبم عرض کنم از انتهای دره فریزی بایستی آب برداشته و خوشبختانه در همه اوقات در جان پناه دومی (مدرس) آب در دسترس است . با استراحت پانزده دقیقه ایی آماده حمله به قله می شویم . از جان پناه مدرس به سمت سوزنی ها راه می افتیم ، سوزنی ها را دور زده و بعد از یکساعت و نیم به قله می رسیم بعد از گرفتن چند عکس و تبریک به همنوردان از همان مسیر برگشته و در خانچه ابراهیمی سوار مینی بوس ها شده ، ساعت 21:45 به مشهد می رسیم.آمار صعود به قله در یک نگاه ( یکروزه در برنامه تابستانی از جبهه شمالی) :حرکت از مشهد بوسیله مینی بوس :4:30 صبحروستای فریزی : 6 صبحخانچه ابراهیمی: 7:05 صبحصبحانه در دره فریزی: 8:00 الی 8:45 صبحجان پناه ایمانی: 9:25 صبح یکربع استراحتجان پناه مدرس:11:45 قبل از ظهر یکربع استراحتقله : 13:30 ظهر بیست دقیقه جهت گرفتن عکس و استراحتبرگشت به جان پناه مدرس :14:45 صرف نهار و استراحت یکساعت و ربعجان پناه ایمانی : 17:15 خانچه ابراهیمی و سوار شدن به مینی بوس : ۱۸:۵۰مشهد : ۲۰:۵۰ کروکی صعود به بینالود ، از جبهه جنوبی
375311.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام دوستان

دیدم منم یه عکس سرد و برفی از زمستان بذارم

ارومیه- 27 اسفند 90 رودخانه یخ زده شهر چای

یادت خوش...!

Amir Masoud

کاربر ويژه

navid-mashhad

کاربر ويژه