• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:شاد2::شاد2::گل::گل::iranjoman::iranjoman::شاد::شاد:

navid-mashhad

کاربر ويژه
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
خودمون رفتیم جام جهانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمون به عنوان تیم اول
:گل:
میدونستم از قطر بخاری بلند نمی شه

کره جون به ما نمی خوری به ما بخوری تلو می خوری

درود بر قوچان نژاد درود بر سید جلال و صادقی درود بر رحمان پلنگ درود بر آندو درود به همشون که از جون مایه گذاشتن !!!
درود بر کارلوس کیروش که نشون داد یک رگش ایرانیه !!!!
درود بر همه تون
ایران سربلند ایرانی سر فراز و پرچم سه رنگش در اهتزاز
:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
خاتمی که اومد ایران با استرالیا 2-2 کرد رفت جام جهانی و الان که روحانی اومده با برد کره رفتیم جهانی . دمت گرم حاج حسن . قدمت مبارک :گل:

این پست اگر پاک بشه واکنش شدیدی نشون میدم

navid-mashhad

کاربر ويژه
مقدماتي جام جهاني قاره آسيا گروه A
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1ايران851282616
2كره جنوبي8422137614
3ازبكستان8422116514
4قطر82155138-7
5لبنان81253129-5

ماهان.

کاربر ويژه
دمای اینجا برای نخستین بار در سال جاری از 30 بالاتر رفت و ده دقیقه پیش به 30.1+ رسید. امروز بیشینه‌ای در حد 31 تا 32 داریم. برای فردا و پس‌فردا رسیدن به دماهایی حدود 34 تا 35 بعید نیست! از پس‌فردا بارش باران و کاهش دما داریم!

صعود تیم ایران به جام جهانی و دومین جشن ملی هم مبارک!

abtinT

کاربر ويژه
:شاد::شاد::برنده::icestar::icestar::icestar::silverstar::silverstar::3::3::84::84::87::87::58::58::78::78::61::68:

ماهان.

کاربر ويژه
تصویر ماهواره‌ای امروز که سیلاب رود البه رو در شمال شرق منطقه بخوبی نشون می‌ده

Europe_2_02.2013169.terra.721.2km.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دیدید این عربا همیشه با ما کارد و خون هستن . قطر 5 - 1 از ازبکستان باخت . قطر اصلا همچین تیم داغونی نیست که اینطوری ببازه . ما هم کره رو شکست دادیم هم اعراب و . بین تیم های عربی فقط عمان شانس داره بره جام جهانی که من فکر نمیکنم بره .

mohamad$

کاربر ويژه
روحاني صعود به جام جهاني را تبريک گفت
[h=2] رييس‌جمهور منتخب با صدور پيامي، صعود تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2014 برزيل را تبريک گفت.

[TD="align: left"]
00944940.jpg
[/TD]

به نقل از ايسنا، حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني در پيامي صعود تيم ملي به جام جهاني برزيل را تبريک گفت که متن پيام به شرح زير است:

« بسم الله الرحمن الرحيم‎

صعود سرافرازانه تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2014 برزيل مايه مباهات و خوشحالي همه ايرانيان و آناني که به سربلندي ايران اسلامي مي‌انديشندT گرديد.

اين موفقيت ارزشمند را به ملت بزرگ ايران، به ويژه جامعه ورزشي کشور و ورزش‌دوستان صميمانه تبريک مي‌گويم. اطمينان دارم اين موفقيت مقدمه اي براي پيروزي‌هاي بزرگتر و حضور مقتدرانه ايران اسلامي در تمام عرصه‌ها خواهد بود.

اينجانب نيز خود را در شادي ملت بزرگوار ايران سهيم دانسته و براي يکايک ايرانيان در عرصه‌هاي گوناگون عزت‌آفريني، آرزوي بهروزي و تعالي دارم.

رييس‌جمهور منتخب

دکتر حسن روحاني»

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

جشن ملی صعود تیم ملی به جام جهانی رو تبریک عرض میکنم

مشهد دیگه جای سوزن انداختن نیست

بلوار سجاد- چهارراه بزرگمهر - ساعتی پیش:

2pjvb44q3cezmapejlk.jpg

2ef8vmyqzsc7knggjibp.jpg

2gjkfen3mq4gk1qd9sa.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام به همه ایرانیان

صعود تیم ملی رو به جام جهانی تبریک ویژه عرض می کنم!!!

بد بختی من ساعت 4 سر کلاس مشغول درس دادن به کنکوریا بودم و به هیچ عنوان نمیشد کلاس رو کنسل کنم و اصلا تمرکز نداشتم و فقط چند دقیقه بازی رو از داخل تلوزیون آموزشگاه دیدم!!!!

عجب خردادی شد این خرداد! الان که میومدم خونه مردم همه به خیابان ها ریخته و شادی می کنند! چه حس بی نظیری هست که ببینی همه هموطنانت خوشحالن و باهم مهربونند و می خندن!!! ای خدا....

:گل::گل::گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا