• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
prec9.png

ماهان.

کاربر ويژه

چرتوپرته! اگه اینطوری بود که ژاپنیها الان باهوش ترینها بودن!!
ایرانیها یکی از کشورهایی اند که مصزفه سرانه ماهیشون خیلی کمه. ولی باهوشن!
بعدشم اگه ماهی عقل داشت (فسفر داشت)که الان جاش توی این سبدی که گزاشتی نبود!:خنده2:

خب حالا اگه می‌خوای فک کنی چرت و پرته فک کن! ولی فک کنم یخورده دیگه انگلیسی بلد باشی که بخونی نوشته کله ماهی سالامون دونه‌ای 1 پوند، 10 تاش 5 پوند! بعدش اینکه کی گفته ایرانی‌ها از همه باهوش‌ترن؟ (اصولن ما خودمون رو از همه‌ی دنیا سرتر می‌دونیم!)

پسرخاله

کاربر ويژه
خب حالا اگه می‌خوای فک کنی چرت و پرته فک کن! ولی فک کنم یخورده دیگه انگلیسی بلد باشی که بخونی نوشته کله ماهی سالامون دونه‌ای 1 پوند، 10 تاش 5 پوند! بعدش اینکه کی گفته ایرانی‌ها از همه باهوش‌ترن؟ (اصولن ما خودمون رو از همه‌ی دنیا سرتر می‌دونیم!)
به اینگلیسی و پوندو سالامون چه ربطی داشت؟:تعجب2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
ضطور ابر های گردن کلفت کوملونیمبوس از سمت غرب آسمان شهر و پوشیده شدن سریع آسمان توسط آنها!!!

سرعت باد شدید شده و آسمان سریع داره ابری و مه آلود میشه انگار می خواد قیامتی بشه:فرار:

دمای فعلی 16+

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
ژاپنی ها سطح هوش بالاتری نسبت به بقیه مردم دارن و افریقایی ها از سایر کشورها کمتر...
مردم ایران هن نرمالن...

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام علی جان کم پیدایی ؟؟

معلم روانشناسی ما در دبیرستان می گفت ( تا جایی که من یادم مونده )
هوش انواعی داره :
هوش انتزاعی ( درک مسائل و نظریه ها و حل مسایل ریاضی )
هوش مکانیکی ( انجام مهارت های عملی و توانایی های فیزیکی به نحو احسن )
هوش اجتماعی ( توانایی فرد برای برقراری ارتباط با دیگران و روابط مطلوب اجتماعی )

فکر کنم تقسیم بندی های دیگه هم داشت !!

حالا ممکنه یکی هوش انتزاعیش بالا باشه اما هوش اجتماعیش پایین و بلعکس

این که بگیم هوش مردم فلان کشور یا مردم فلان کشور رو من نمی دونم مربوط به کدوم هوشه و مبنای سنجشش چیه !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا