• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار!!!!!!!!!!!!!!

144 الی 180 ساعت آینده:

z5xygdoc7onyarr4qqg3.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان کسی تونست این بازی رو دانلود کنه و انجام بده یا نه!!!!!!!!!!!!!!

لینک دانلود: http://up.iranjoman.com/images/woek2nx6dtvccbhbkxy2.rar

حجم: 329 کیلوبایت

فضای بازی هم اینطوریه :

e8v2lou5oihlqwt52y.jpg

نحوه بازی هم طوری هست که باید تکه های پازل رو طوری بچینید که شکل امضای آریا بشه

aria_tehran

کاربر ويژه
امیر محسن این نوشته ی دیروز منه و مشکلم اینه:
آخه من فایلای رار رو به صورتی گذاشتم که موقع باز شدن رو مدیا پلیر باز شن! اپن خالی هم میزنم فایل رو مدیا پلیر و یا برنامه ای که به وسیله ی اپن ویت تایین میکنم باز میشه

الانم این چیزی که شما گذاشتینو به وسیله ی اپن ویت رو کدوم برنامه اجرا کنم؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن این نوشته ی دیروز منه و مشکلم اینه:
آخه من فایلای رار رو به صورتی گذاشتم که موقع باز شدن رو مدیا پلیر باز شن! اپن خالی هم میزنم فایل رو مدیا پلیر و یا برنامه ای که به وسیله ی اپن ویت تایین میکنم باز میشه
الانم این چیزی که شما گذاشتینو...

والا

این فایلی که من گذاشتم پسوندش exe هست و شما باید بنظرم تنظیمات تون رو default بذارید

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر جان پیش بینی ها برای این موقع از سال جالبه
انگار نزدیکه پاییزه
چشم انداز دمایی برای مشهد پایین تر از نرمال هست تا حدود 2 درجه
احتمال بارش برای بازه زمانی 7 تا 14 تیر در نظر گرفته شده!!! که معمولا بارشی رخ نداده در اون ایام برای مشهد !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از این بابت کاملا با شما موافقم و بنظر باید تابستون در ابتدای کارش خنک باشه و این بر خلاف تمامی پیش بینی ها فصلی هست.

و احتمال بارش در مشهد برای فردا در حدود 30 تا 40 درصد هست و این در حالی هست که برای هفته آینده شانس بیشتری خواهیم داشت.

نوید جان شما تونستید اون بازی رو اجرا کنید؟؟

امیر جان پیش بینی ها برای این موقع از سال جالبه
انگار نزدیکه پاییزه
چشم انداز دمایی برای مشهد پایین تر از نرمال هست تا حدود 2 درجه
احتمال بارش برای بازه زمانی 7 تا 14 تیر در نظر گرفته شده!!! که معمولا بارشی رخ نداده در اون ایام برای مشهد !!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
محسن جان یک سر به پیش بینی اکیو ودر بزن دماهای بهاری رو برای تیر ماه در نظر گرفته !! نا سلامتی تیر ماه گرم ترین ماه مشهده !!!

Amir Masoud

کاربر ويژه
چه باران زیبایی می باره اینجا با شدت و بی وقفه و اصلا از نوع رگباری نیست ، بلکه کاملا به سبک پاییزی است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
plate_ev.gif

دو قاره آمریکای شمالی و اروپا به یکدیگر نزدیک می‌شوند

pangea_globe_am2.jpg

برپایه تحقیقات دانشمندان استرالیایی دو قاره آمریکای شمالی و اروپا در حال نزدیک شدن به یکدیگر هستند. این نزدیکی برآیند زمین لرزه‌های شدید و فعال شدن صفحات زیرین اقیانوس اطلس است.
به موجب گزارش منتشره در وب‌سایت نشریه علمی "دیلی ساینس"، دانشمندان از شروع پدیده فرورانش (subduction) در ساحل کشور پرتغال سخن می‌گویند. به گفته آن‌ها، این پدیده موجب بسته شدن نهایی اقیانوس اطلس و نزدیک شدن اروپا به آمریکای شمالی خواهد شد.
فرورانش پدیده‌ای در زمین‌شناسی است که طی آن یکی از صفحات قاره‌ای زیر صفحه دیگر می‌رود.
در گزارشی در این باره که در مجله "جئولاجی" منتشر شده، زمین‌شناسان دانشگاه "موناش" ملبورن استرالیا اعلام کرده‌اند که قسمتی از اقیانوس اطلس که به آن "حاشیه غیر فعال" می‌گویند فعال شده است.
دکتر "ژوآ دیوارت"(Joao Duarte)، از مدرسه علوم زمین‌شناسی ملبورن که نویسنده اصلی این گزارش و سرپرست این پژوهش است می‌گوید، تیم نامبرده نقشه‌ای از کف اقیانوس اطلس را تهیه کرده و دریافته است که بستر اقیانوس اطلس در حال گسسته شدن است. به گفته آن‌ها این گسستگی در اطراف صفحه غیر فعال جنوب غربی شبه جزیره ایبریا در حال وقوع است.
زمین‌لرزه‌های شدید، آغازگر ماجرا
دکتر دیوارت می‌گوید، فعال شدن این حاشیه غیرفعال در ابتدایی‌ترین مراحل خود قرار دارد، به نحوی که می‌توان آن را "مرحله جنینی فرورانش" نامید.
پژوهشگران می‌گویند، زمین‌لرزه‌های شدید، از جمله زمین‌لرزه مهیب سال ۱۷۵۵ در شهر لیسبون پرتغال ممکن است موجب آغاز حرکت صفحات زمین در منطقه شده باشد.
این فرورانش که در نزدیکی شبه جزیره ایبریا در شرف وقوع است، ممکن است شروع مرحله جدیدی از "چرخه ویلسون" باشد. در این چرخه ابتدا صفحات زمین حرکت کرده، ابرقاره‌ها گسسته شده و اقیانوس ایجاد می‌شود. در این مرحله تمامی حواشی قاره‌ای اقیانوس حالت غیر فعال دارند. بعد از این مرحله یک یا چندین حاشیه وارد مرحله فرورانش می‌شود که بر اثر آن حوضه اقیانوسی به طور کامل بسته شده و قاره‌های جدا افتاده از یکدیگر بار دیگر به هم ملحق می‌شوند.
گسست ابرقاره‌ها و شکل‌گیری مجدد آن‌ها در طول ۴ میلیارد سال گذشته دست کم ۳ بار در کره زمین اتفاق افتاده است.
دکتر دیوارت ادامه می‌دهد: «درک این فرایند چشم‌انداز جدیدی به دست می‌دهد که فهم چگونگی نزدیک شدن اقیانوس‌ها در گذشته بر اثر فرورانش صفحات زمین را امکان‌پذیر می‌سازد.»

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام نوید جان راستش درگیره پروژم تا شهریور دفاع کنم ایشالا...
با شروع بارش ها منم دوباره فعال میشم فعلا که خبری جز گرما نیست :گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
دوستان کسی تونست این بازی رو دانلود کنه و انجام بده یا نه!!!!!!!!!!!!!!

لینک دانلود: http://up.iranjoman.com/images/woek2nx6dtvccbhbkxy2.rar

حجم: 329 کیلوبایت

فضای بازی هم اینطوریه :

e8v2lou5oihlqwt52y.jpg

نحوه بازی هم طوری هست که باید تکه های پازل رو طوری بچینید که شکل امضای آریا بشه

خیلی جالب بود

من انجامش دادم

واقعا زحمت کشیدی امیر محسن جان:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر همه
از ساعات عصر رعد و برق فوق شدید و انفجاری داریم