• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن باید از مسابقه بی سوالی اخراج شه . متقلب D:D: / حداقل دیگه حدس نزنید . میخوام عکس بزارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا طبق معمول کسی نتونست حدس بزنه:شاد:

اون عکسی که من گذاشتم مریوط به بخش دیلم در استان بوشهر بود که منتهی به بندر امام حسن (ع) میشه.

در واقع شمالی ترین بخش خلیج همیشه پارس:گل:
259-019.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

عجب شبهایی داشت این هتل ، موسیقی زنده تا پاسی از شب و البته مردم خونگرم جالبی هم بودند.جالبه 2 نفر هم بودند اهل سنت قرآن آورده بودند و تو حال خودشون بودند و به کسی هم کاری نداشتند و البته عشاق هم سر بر بالین یکدیگر:خجالت2:
امیر محسن امشب انگار خودتون نیستیدا!!!!!!!!!!!!!:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر محسن امشب انگار خودتون نیستیدا!!!!!!!!!!!!!:تعجب2:

من امشب خودم هستم هومن جان

اول از همه که شب عیده و گفتم شاد باشیم و در ثانی جایی خوندم که این مسابقه رو مورد تمسخر قرار داده بودند و گفتم اگه ما بخوایم با همین مسابقه هم اینجا خوشحال و شادیم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن بی ادبی نیست . تقلب نکنید خب:گل:

خوب این چه کاری محمد جان

میرید تو گوگل سرچ میکنید عکس پیدا میکنید ، بعد هرکی که اراده کنه در سه سوت جای عکس رو پیدا میکنه.

حالا دوست دارید شما رو بازی بدم باشم!!!!!!!!!

محمد جان میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

میشه یک عکس دیگه بذارید؟:خنده2:

پسرخاله

کاربر ويژه

من امشب خودم هستم هومن جان

اول از همه که شب عیده و گفتم شاد باشیم و در ثانی جایی خوندم که این مسابقه رو مورد تمسخر قرار داده بودند و گفتم اگه ما بخوایم با همین مسابقه هم اینجا خوشحال و شادیم.:گل:
امیرمحسن لطفا بگید که کجا مورد تمسخر قرار داده بودن این مسابقه رو؟:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیرمحسن لطفا بگید که کجا مورد تمسخر قرار داده بودن این مسابقه رو؟:تعجب2:

خیر نمیشه هومن جان

ولی این شعر رو هم به همون دوستمون تقدیم کردم امشب:

[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]عمریست تا به پای خم از پا نشسته ایم در کوی میفروش چو مینا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]ما را ز کوی باده فروشان گزیر نیست تا باده در خم است همینجا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]تا موج حادثات چه بازی کند که ما با زورق شکسته به دریا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]ما آن شقایقیم که با داغ سینه سوز جامی گرفته در پی صحرا نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]طفل زمان فشرد چو پروانه ام به مشت جرم دمی که بر سر گلها نشسته ایم
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]عمری دویده ایم به هر سوی و عاقبت [FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]دست از طلب بشسته و از پا نشسته ایم[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]فرهاد با ترانه مستانه غزل در هر سری چو نشاط صهبا نشسته ایم

پسرخاله

کاربر ويژه

خیر نمیشه هومن جان

ولی این شعر رو هم به همون دوستمون تقدیم کردم امشب:

عمریست تا به پای خم از پا نشسته ایم در کوی میفروش چو مینا نشسته ایم
ما را ز کوی باده فروشان گزیر نیست تا باده در خم است همینجا نشسته ایم
تا موج حادثات چه بازی کند که ما با زورق شکسته به دریا نشسته ایم
ما آن شقایقیم که با داغ سینه سوز جامی گرفته در پی صحرا نشسته ایم
طفل زمان فشرد چو پروانه ام به مشت جرم دمی که بر سر گلها نشسته ایم
عمری دویده ایم به هر سوی و عاقبت دست از طلب بشسته و از پا نشسته ایمفرهاد با ترانه مستانه غزل در هر سری چو نشاط صهبا نشسته ایم

امیرجان منظورم این بود که تو تاپیکای دیگه این کارو کردن؟ چون تو اینجا که همه راضی و خوشحالن.
آخه شما که تاپیکای دیگه ی انجمن رو نمیرید؟!:تعجب2::خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیرجان منظورم این بود که تو تاپیکای دیگه این کارو کردن؟ چون تو اینجا که همه راضی و خوشحالن.
آخه شما که تاپیکای دیگه ی انجمن رو نمیرید؟!:تعجب2::خجالت2:

نه بابا بچه های اینجا که اینقدر لطف و محبت داشته اند که .............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا