• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
همیشه همین بوده
حتما باید در مورد آخرین مدل مو و فلان خواننده و بهمان هنرپیشه و آخرین جک ها و ... حرف بزنیم تا مسخره نشیم
صحبت کردن در مورد آب و هوا و آشنا شدن با ویژگی های اقلیمی و شکل ظاهری شهرهای کشورمون گناه کبیرست

یکی از اهدافی که من از عکس گذاشتن داشتم این بود که ما جاهایی از کشورمون رو که ندیدیم یا شهرهایی رو که خیلی از بچه ها ندیده بودند ببینیم و بعضا تصوراتمون عوض بشه در مورد اونجا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همیشه همین بوده
حتما باید در مورد آخرین مدل مو و فلان خواننده و بهمان هنرپیشه و آخرین جک ها و ... حرف بزنیم تا مسخره نشیم
صحبت کردن در مورد آب و هوا و آشنا شدن با ویژگی های اقلیمی و شکل ظاهری شهرهای کشورمون گناه کبیرست

یکی از اهدافی که من از عکس گذاشتن داشتم این بود که ما جاهایی از کشورمون رو که ندیدیم یا شهرهایی رو که خیلی از بچه ها ندیده بودند ببینیم و بعضا تصوراتمون عوض بشه در مورد اونجا

من نظر شما رو کاملا می پسندم:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
من خودم تو صفحه ......بوغم عکس از یک روز برفی میزاشتم 5 تا لایک می خورد
جک میزاشتم 35 تا لایک می خورد

mohamad$

کاربر ويژه
هنرپیشه ها و متعلقاتش شاید جزو علایق 70 80 درصد مردم باشه ولی اب و هوا شاید علایق 5 درصد مردم هم نباشه واسه همین تمسخر میکنن چون براشون قابل درک نیست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بلوار صارمی - تقاطع هنرستان- آب و برق - امشب:

jboazkrxd8q9llj5mzcf.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا