• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
مطابق اپدیتهای تخیلی جی اف اس بازهم بارشهارو بشدت افزایش داد.معلوم نیست چی میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح دوستان عزیز بخیر

آپدیت نیمه شب گذشته مدل نیروی دریایی برای مشهد هم خیلی امیدوار کننده بود.

ببینیم امروز آپدیتها چه میکنند؟؟!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح دوستان عزیز بخیر

آپدیت نیمه شب گذشته مدل نیروی دریایی برای مشهد هم خیلی امیدوار کننده بود.

ببینیم امروز آپدیتها چه میکنند؟؟!!!!!!!!

chzue5lhlm3jw7reforv.gif

qlca75tupof8u3fo869v.gif

8ud833bv51ezv9txj5o.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای هوای مشهد در سردترین ساعات شب گذشته به 8- زیر صفر رسید.

دمای فعلی : 7-

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=3]Long-Range Model Finally Catching on to Pattern Changes? [h=5]January 04, 2013; 10:54 AM The latest update of the ECMWF long-range model is quite a change from the previous run, which was not unexpected as the model has been all over the place recently, but also the fact that there is a significant warming event underway in the stratosphere in the far northern latitudes which could eventually (in 10-20 days) translate to a widespread outbreak of cold weather for a large part of southern Canada and into parts of the U.S. as the Arctic and North Atlantic Oscillations go back into the negative phase.
Clearly, the model has trended colder since the last run, but it still likely has even more catching up to do over the next week or two.
In the meantime, many in the east will be able to enjoy a spell of milder weather next week.
590x450_01041307_jan3a.png

590x450_01041307_jan03b.png

590x450_01041308_jan03c.png

----------

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقریبا با آپدیت امروز میشه به بارش برف و باران در روزهای پنجشنبه و خصوصا بعداز ظهر و شب جمعه در مشهد امیدوار شد.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود امیرمحسن جان و سایردوستان...
درموردسیستم پیش رو منتظر تقویت بارش هاباشیم یا روندفعلی حفظ میشه!امیدی هست جنوب خوزستان هم بارشی داشته باشه یا....!؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر شما امير جان و بقيه دوستان
به نظر با اين آپديت هاي زيبا و روند NAO بايد منتظر سرما و بارش هاي زيبا در شمال شرق در هفته بعد باشيم

درود بر شما هادی جان

با این آپدیت جدید نقشه ها من یکی خیلی برای شمال شرق ایران امیدوار شدم.

درود امیرمحسن جان و سایردوستان...
درموردسیستم پیش رو منتظر تقویت بارش هاباشیم یا روندفعلی حفظ میشه!امیدی هست جنوب خوزستان هم بارشی داشته باشه یا....!؟

درود علی عزیز

به نظر من بارشهایی که در این هفته رخ خواهد داد را باید به 3 سامانه مجزا ولی پی در پی تفکیک کنیم و بنظر میرسه که خوزستان از هر سه سامانه بارشهای خوبی رو دشت خواهد کرد.

برفی

کاربر ويژه
من بازهم اومدم تورا خدا بگید اصفهان هم این هفته بارشی داره یا نه .اصغری که صبحی ناامیدمون کرد وگفت د ی وبهمن روزهای کم بارشی را داریم ولی اسفند جبران میکنه ای خدا اخه چرا.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
افزايش دما در مشهد چشمگيره الان دما 2 درجه بالا صفره كه نسبت به 3 ساعت پيش 10 درجه افزايش دما داريم انگار گرمباد داريم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا