• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بامداد سه شنبه در غرب خاورمیانه طوفان بسیار شدیدی رخ خواهد داد:

extreme_forecast_index_fx%213%21Africa%2110m%20wind%20gust%21pop%21od%21enfo%21efi_10fgi%212013010412%21chart.gif

اینهم نقشه روز چهارشنبه که شدت وزش باد در استانهای واقع در البرز غربی و بخشهایی از شمال غرب کشور نسبتا شدید خواهد بود:

extreme_forecast_index_fx%214%21Africa%2110m%20wind%20gust%21pop%21od%21enfo%21efi_10fgi%212013010412%21chart.gif

mohamad$

کاربر ويژه
از نظر بنده هم پیشبینی های هواشناسی ایران 70 درصدش با شک و تردید هست مخصوصا در مورد برف که حتی در مورد تهران هم اکثرا درست در نمیاد

چند سال پیش گفته بودن یه روز بارون میاد تهران ولی کل شهر برف اومد و دقیقا یادمه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من برم بخوابم با این صفحه موبایل چشمام داره درمیاد.

شب بر دوستان خوش و رویایی باد

روح الله تهران

کاربر ويژه
اگه بارش ها تقویت بشه بخاطر سرمای که با سامانه وجود داره باید منتظر بارش سراسری برف تو کشور باشیم که حتی امکان داره بخش های زیادی از دشت کویر سفید بشه تهران نیز اگه الگو ها مناسب باشه تهران بارش برف خوب خواهد داشت :شاد:

navid61

کاربر ويژه
به ايران ميرسه ضعيف ميشه و رو افغانستان دوباره تقويت ميشه!!
پارسال هم همين داستان بود

ldaoygzphqake79p2vs3.jpg

y1cnc445b0l39iltd67y.jpg

abtinT

کاربر ويژه
از نظر بنده هم پیشبینی های هواشناسی ایران 70 درصدش با شک و تردید هست مخصوصا در مورد برف که حتی در مورد تهران هم اکثرا درست در نمیاد

چند سال پیش گفته بودن یه روز بارون میاد تهران ولی کل شهر برف اومد و دقیقا یادمه
درست میگی من از کوچکی همیشه اخبار هواشناسی رو. دنبال می کردم تا حالا انقدر ازش اشتباه دیدم که دیگه اعتمادی بهش دارم .

mohamad$

کاربر ويژه
اگه بارش ها تقویت بشه بخاطر سرمای که با سامانه وجود داره باید منتظر بارش سراسری برف تو کشور باشیم که حتی امکان داره بخش های زیادی از دشت کویر سفید بشه تهران نیز اگه الگو ها مناسب باشه تهران بارش برف خوب خواهد داشت :شاد:
ایول داداش . خدایی ادم اینجور پستا رو میپسنده . ادم و امیدوار میکنید

navid61

کاربر ويژه

فعلا بيشتر بارش براي غرب هست

mohamad$

کاربر ويژه
اخرین اپدیت نیرو دریایی بارش سیستم دو شنبه سه شنبه و خیلی کم زده و رو غرب هم جالب نیست حتی . سرماش هم کمه . ولی سیستم جمعه قوی تر هست با سرمای بیشتر و تهران هم برف میاد در حد 6 تا 12 میلیمتر که از الان تا اون موقع هزار دفه عوض میشه

mohamad$

کاربر ويژه
اون لینکی که دادم ماهان یادم رفت سوالش و جواب بدم . اون تصاویر مستقیم و داره دیگه . البته باید روی گزینه های مختلف layer امتحان کنی تا نقشه های مختلف و بیاره . مثل برف و نور در شب و ...

امیر محسن بهتر میدونن باهاش کار کردن

ali.doosti

کاربر ويژه
شهرستان پیران شهر 125 س.م برف و بیش از 40م.م ice پیش بینی شده...زمستون یعنی همینجا...تا یک شنبه آینده هرروز برف...
شب خوش...
به نظر میرسه این موج برای جنوب آدربایجان و شمال کردستان مشکلات زیادیو بباربیاره!جاده ها در کل هفته بسته میشن احتمالا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا