• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اینجا کجاست.
bozorgmehr_25101254.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
کسی از دوستان میدونه چکار کنم که آهنگ وبلاگم قابل دانلود نشه
بعضیا بدون اجازه ازش استفاده میکنن

فکر کنم اون کسایی که این کارو میکنن از IDM استفاده میکنن
IDM یه برنامست که هر چی تو صفحه قابل دانلود باشه رو میشه باهاش دانلود کرد

aznavar

کاربر ويژه
فکر کنم اون کسایی که این کارو میکنن از IDM استفاده میکنن
IDM یه برنامست که هر چی تو صفحه قابل دانلود باشه رو میشه باهاش دانلود کرد

میدونم آریا جان
باید یه راهی باشه که از دانلود شدن فایل جلوگیری کنه. این آهنگای لایتو طی ساله و ب زحمت جمع آوری کردم.ی اجازه بگیرن بد نیست

aria_tehran

کاربر ويژه
پل طبیعت در آستانه بازگشایی به روی شهروندان تهرانی
xxx%20%281%29.JPG
مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد از تکمیل نهایی سازه پل طبیعت به عنوان بزرگترین پل غیر خودرویی کشور خبر داد. دکتر حجت‌اله ملاصالحی مدیر عامل شرکت با اشاره به آخرین مراحل تکمیل سازه پل طبیعت در بخش‌های نصب سازه‌های فولادی وبتن ریزی افزود: این پل به زودی برای عبور عموم مردم آماده می‌شود.وی وزن کلی سازه پل طبیعت را دو هزار تن اعلام و تصریح کرد: برای ساخت این پل که از شاخص‌ترین پل‌های کشور از نظر طراحی، اجرا و کارکرد است، 14هزار قطعه فولادی در ابعاد مختلف در ارتفاع 40 متری زمین برشکاری، مونتاژ و نصب شده است.ملاصالحی اظهار داشت: با احداث پل طبیعت بوستان‌های طالقانی در شرق و آب و آتش و بنادر در غرب اراضی عباس آباد به هم متصل شده و در واقع پهنه‌های فرهنگی و گردشگری این مجموعه به هم می‌رسند.
Qz.jpg
به گفته وی با احداث این پل که 7 هزار متر مربع مساحت دارد و شهر تهران صاحب نماد جدیدی می‌شود که مفاهیم کاربردی پل‌های شهری، گردشگری شهری و و همزیستی با محیط زیست پیرامون را متحول خواهد کرد.وی مدت زمان احداث سازه پل را کمتر از دوسال عنوان کرد و افزود : باتوجه به شاخص های فنی پروژه، مسائل بین المللی و همچنین پیچیدگی‌های طرح و معارضین ترافیکی و تأسیساتی، فعالیت‌های عمرانی با دشواری‌های زیادی روبرو بود که در نهایت با تلاش و همت متخصصان ایرانی و توان بومی برطرف شده است.دکتر ملاصالحی در ادامه افزود: برای احداث این پل سه طبقه بیش از 102 کیلومتر جوشکاری در سخت‌ترین شرایط جوی و محیطی و در کل 6200 مترمکعب بتن ریزی انجام شده که با در نظر گرفتن نوع سازه و کارکرد آن در سطح کشور کم نظیر است.

mohamad$

کاربر ويژه
میلاد جان اگر پستت بعد از ساعت 12 شب ارسال شده بوده پاک شده چون خودشون گفتن پستای دیشب پاک میشه . فکر نمیکنم چیز بدی گفته بودید . واقعیت همونه و خیلی پیشبینی های آقایون غلط میشه

ماهان.

کاربر ويژه
دمای اینجا در ساعت 13: 12.4+ درجه
هوا کاملن سرد و پاییزی و 0.6 میلیمتر هم بارش رگباری داشتیم.

mikadd

کاربر ويژه
میلاد جان اگر پستت بعد از ساعت 12 شب ارسال شده بوده پاک شده چون خودشون گفتن پستای دیشب پاک میشه . فکر نمیکنم چیز بدی گفته بودید . واقعیت همونه و خیلی پیشبینی های آقایون غلط میشه

اوکی پس من پستمو ویرایش میکنم.همون تعجب کردم اخه چیزه خاصی نگفته بودم

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ، محققان آهنگ يا ريتم جديدی را در الگوي خشکسالي در مناطق آب و هوايي استوايي کشف کرده‌اند که به آن ال‌نينو مي‌گويند.
[FONT=Vazir, times, serif]

[FONT=Vazir, times, serif]مرکز تحقيقات اقيانوس آرام دانشگاه هاوايي با بررسي وقوع اين نوع رخداد به صورت دقيق به جزئيات اين پديده پي بردند، آنها معتقدند اين الگو با بادي غير معمول همراه شده که با مطالعات بيشتر و بررسي دقيق اين الگوي خاص تکميل و ارائه شده است.

[FONT=Vazir, times, serif]اين الگوي ارائه شده به محققان کمک مي‌کند تا آثار ناشي از اين پديده را پيش‌بيني و در کاهش خسارت‌ها اقدام کنند.

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif][FONT=Vazir, times, serif]سه شنبه 4 تیر1392 ساعت: 8:43[FONT=Vazir, times, serif]توسط:عشق باران
با اجازه از محمد از فارس می خواستم کمی پیش بینی سنتی منطقه جنوب فارس را توضییح بدم.

در منطقه ما با توجه به نبود امکانات پیشرفته هواشناسی بیش تر از طرق تجربیات افراد مسن برای پیش بینی استفاده می شود از جمله:

یکی از این پیش بینی ها این است، درخت صدر(کنار)که در صحرا و بیابان های این منطقه یافت می شود هر زمان به وفور یافت شود پاییز و چله آن کم بارش می شود.و بلعکس

AFSORDE

کاربر ويژه
بيشينه ها و كمينه هاي ديروز - گرمترين روز سال 1392 تا به اينجا براي اين منطقه:

اصفهان جنوب: 39.2 22.2

اصفهان فرودگاه: 39.4 17.8

روستاي نجف آباد: 38.4 22

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا