• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
بخشی از تقاطع غیر همسطح باستانی شعار به سمت قلی پور ( اولین خیابان دو طبقه شهر رشت ) بدلیل رعایت نکردن استاندارد ها و موازین فنی توسط پیمانکار و عدم نظارت کافی ناظر پروژه فرو ریخت .

بنا به اذعان پرتال شهرداری رشت این پروژه به عنوان چهارمین پل غیر همسطح به طول 150 متر با دیوارسازی طرفین و هزینه 100 میلیارد ریال با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است.

و به نظر می رسد با اتمام اولین خیابان دو طبقه رشت سیمایی مدرن تر به این شهر بخشیده شود و این پروژه باعث روانی ترافیک در محل احداث خود گردد .

اما سوال اینجاست در صورت به بهره برداری رسیدن و زیر بار ترافیک رفتن آن ، خدای نکرده در صورت به وقوع پیوستن حادثه ای احتمالی چه مخاطراتی برای شهروندان گیلانی به بار می آمد ؟

mahmood600

کاربر ويژه
EUMETSAT_MSG_MPE-easternEurope.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیگه بنظر باید روی بارش بسیار مطلوب تابستانه در استان تهران حساب ویژه ای باز کنیم.

البته استان البرز رو هم باید اضافه کنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی نقشه Shear :

snhrd3t474uwewevhju.jpg

صبح جمعه:

mxj6ur4gmru8bzjlk75h.jpg

ارتفاع تراز 500 میلی بار:

e4o3ktb152srfwqldcam.jpg

فشار سطح دریا و بارش:

lencendvzjfta2985moa.jpg

و در مجموع این نقشه ها حکایت از کاهش دما در نیمه شمالی کشور دارند و البته بارش در برخی نقاط نیمه شمالی خصوصا دامنه های مرکزی البرز در بعداز ظهر روز جمعه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های تراز 700 و شاخص K- Index سایت نیروی دریایی شرایط رو برای وقوع ناپایداری در شمال شرق ایران برای عددهای 24- 36-48-72 ساعت آینده نشون میدن!!!!

1ud488wons4ew0gzmmm.gif

0turvll537arwpd36bl6.gif

9b2ni24vdn6ldkl7vww.gif

1gd1l3q5j59864uh1umu.gif

8402fsbjq2c3c094dki9.gif

ecuudbl8esd71u8372.gif

spfphnez3m0hqomwv9b.gif

mohamad$

کاربر ويژه
الان داشتم کمدم و مرتب میکردم این و پیدا کردم D:

میزان بارش 24 ساعته هست فقط نمیدونم واسه کی بوده . مثل اینکه تو کاغذ نوشته بودم تا بیام فروم بنویسم :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه اطلاعات سوندیگ فرودگاه مشهد همچنان مشکل دار هست و این اتفاق خیلی بدیه چون روی تمام پیش بینی ها تاثیر گذاره!

مجموع بارشهای نیمه شمالی کشور تا 192 ساعت آینده:

13070312_2_2512.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
اینو کسی شنیده بود؟ اطلاعاتی داره؟

[h=2]تمام تجهیزات ایستگاه وسط دیزین در آتش سوخت
اجتماعی - تمام تجهیزات ایستگاه وسط پیست اسکی دیزین روز گذشته در آتش سوخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران روز گذشته در آتش سوزی مشکوکی که علت آن هنوز مشخص نشده است تمام تجهیزات ایستگاه وسط دیزین آتش گرفت.
دیزین بزرگترین پیست اسکی کشور و خاورمیانه است. در این آتش سوزی بزرگترین امکانات و دستگاه‌های بالابر به تلی از خاکستر تبدیل شد.
این مجموعه تحت نظر شرکت توسعه اماکن ورزشی وزارت ورزش اداره می‌شود./

mohamad$

کاربر ويژه

دهیار ولایت کوه از آتش گرفتن ایستگاه میانی پیست بین المللی دیزین در تاریخ ۲ تیر خبر داد و گفت : قلب بیرونی پیست دیزین در آتش سوخت و پیست را غیر قابل استفاده کرد.

کد خبر: ۱۲۷۰۸۲

تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹

رحمت سولقانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: در ساعت 22 و 30 دقیقه نیمه شب یکشنبه همین هفته از طرف پرسنل مجموعه آتش سوزی گزارش شد.

وی ادامه داد: بعد از در جریان قرار گرفتن از حادثه با بخشداری،کلانتری و آتش نشانی برای اعزام نیرو تماس حاصل شد.
دهیار ولایت کوه تصریح کرد : به علت شرایط دسترسی نداشتن به پیست به علت نامناسب بودن راه با هماهنگی اداره راه جاده پاکسازی شد و نیروهای امدادی اعزام شدند.
سولقانی افزود: قبل از رسیدن نیروهای امدادی اهالی ، پرسنل و نیروهای امدادی پیست با وسایل اولیه اقدام به محار آتش کردند ولی بخاطر وسعت بسیار زیاد آتش نتیجه ای حاصل نشد.
وی تاکید کرد: این آتش سوزی خسارت جانی نداشته ولی از خسارت مالی هنوز برآورد نشده است و در دست بررسی است.
دهیار ولایت کوه افزود: در حال حاضر پیست غیرقابل استفاده است و این حادثه برای همگان به عنوان حادثه بسیار سنگین تلقی می شود.

پسرخاله

کاربر ويژه
[h=5]لیلا اسفندیاری کجوری راد کوهنورد زن ایرانی بود..
که رکوردهای صعود متعددی را به عنوان نخستین زن کوهنورد ایرانی به نام خود به ثبت رساند.
او در آخرین صعود خود، در راه بازگشت از صعود موفق قله گاشربروم ۲، به دلیل از دست دادن تعادل و سقوطی ۳۰۰ متری جان خود را از دست داد.
بنا بر وصيت او جسد وی همچنان در همان محل سقوط در منطقه قراقروم پاکستان باقی مانده است.و در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا تهران تندیسی به یاد وی ساخته شد.

**** اگر افتادم همان جا بگذارید بمانم، می خواهم بام جهان ارامگاه ابدی ام باشد. ****
قسمتي از وصيت اين شير زن

آخرين مصاحبه لیلی اسفندیاری:
می دونستم که تنهایی سفر کردن سخته اما موبایلمو خاموش کردمو رفتم سفر
بدون کوله پشتی و با مشکلات مالی شروع کردم
لباس هایم تاناکورا بود
همه فکر می کردند لیلی پولدار است نمی دونستند که لیلی خونشو فروخته
کارم از دست دادم
ریسک کردم
از کارم ،از خونم، از جونم گذشتم و به این سفر اومدم
چون این فضارو دوست دارم کوه و طبیعت رو دوست دارم…***

آن عاشقان شرزه که با شب نزیستند
رفتند و شهر خفته ندانست کیستند
فریادشان تموج شط حیات بود
چون آذرخش در سخن خویش زیستند
مرغان پرگشوده طوفان که روز مرگ
دریا و موج و صخره برایشان گریستند
h0nwqe7mk65ni0rm29rt.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
بخشی از تقاطع غیر همسطح باستانی شعار به سمت قلی پور ( اولین خیابان دو طبقه شهر رشت ) بدلیل رعایت نکردن استاندارد ها و موازین فنی توسط پیمانکار و عدم نظارت کافی ناظر پروژه فرو ریخت .

بنا به اذعان پرتال شهرداری رشت این پروژه به عنوان چهارمین پل غیر همسطح به طول 150 متر با دیوارسازی طرفین و هزینه 100 میلیارد ریال با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است.

و به نظر می رسد با اتمام اولین خیابان دو طبقه رشت سیمایی مدرن تر به این شهر بخشیده شود و این پروژه باعث روانی ترافیک در محل احداث خود گردد .

اما سوال اینجاست در صورت به بهره برداری رسیدن و زیر بار ترافیک رفتن آن ، خدای نکرده در صورت به وقوع پیوستن حادثه ای احتمالی چه مخاطراتی برای شهروندان گیلانی به بار می آمد ؟

سلام.
ماهان جان، این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم. مشخصه که سازه فلزی که برای بتن ریزی ساخته بودند کاملا فرو ریخته:

lh2x14y53olwe5j3jhx.jpg

اینم با زوم بیشتر:

9skwfgbxsdr774vgllgq.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
جای تاسف داره بهترین مجموعه ورزش های زمستانی ایران و بهترین پیست اسکی چمن ایران این اتفاقا براش بیوفته . دیزین در حد کلاس جهانیه

mohamad$

کاربر ويژه
لیلا اسفندیاری کجوری راد کوهنورد زن ایرانی بود..
که رکوردهای صعود متعددی را به عنوان نخستین زن کوهنورد ایرانی به نام خود به ثبت رساند.
او در آخرین صعود خود، در راه بازگشت از صعود موفق قله گاشربروم ۲، به دلیل از دست دادن تعادل و سقوطی ۳۰۰ متری جان خود را از دست داد.
بنا بر وصيت او جسد وی همچنان در همان محل سقوط در منطقه قراقروم پاکستان باقی مانده است.و در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا تهران تندیسی به یاد وی ساخته شد.

**** اگر افتادم همان جا بگذارید بمانم، می خواهم بام جهان ارامگاه ابدی ام باشد. ****
قسمتي از وصيت اين شير زن

آخرين مصاحبه لیلی اسفندیاری:
می دونستم که تنهایی سفر کردن سخته اما موبایلمو خاموش کردمو رفتم سفر
بدون کوله پشتی و با مشکلات مالی شروع کردم
لباس هایم تاناکورا بود
همه فکر می کردند لیلی پولدار است نمی دونستند که لیلی خونشو فروخته
کارم از دست دادم
ریسک کردم
از کارم ،از خونم، از جونم گذشتم و به این سفر اومدم
چون این فضارو دوست دارم کوه و طبیعت رو دوست دارم…***

آن عاشقان شرزه که با شب نزیستند
رفتند و شهر خفته ندانست کیستند
فریادشان تموج شط حیات بود
چون آذرخش در سخن خویش زیستند
مرغان پرگشوده طوفان که روز مرگ
دریا و موج و صخره برایشان گریستند

h0nwqe7mk65ni0rm29rt.jpg

وی کوهنوردی را از سال ۸۱ - ۱۳۸۰ به صورت تفریحی آغاز کرده بود و قله توچال اولین قله فتح‌شده توسط وی بود. در سال ۸۱ به عضویت باشگاه اسکی و کوهنوردی دماوند در آمد. وی با این گروه توانست بیشتر قله‌های ایران را صعود کند و اغلب غارهای ایران را بپیماید. وی موفق شد ۲۲ مرتبه کوه دماوند را فتح نماید که این صعودها از ۳ مسیر مختلف انجام شده است. وی همچنین در سال۱۳۸۶ با هم‌طنابی منیره رفیعی به عنوان نخستین صعود مستقل زنانه موفق به صعود دیواره علم‌کوه گشت.[SUP][۳][/SUP]
سال ۱۳۸۱ لیلا اسفندیاری به عنوان اولین زن ایرانی موفق به پیمایش کامل غار پراو، عمیق‌ترین غار ایران در استان کرمانشاه شد.
در سال ۱۳۸۶ تصمیم می‌گیرد به غار ورونیکا، عمیق‌ترین غار دنیا در آبخازیا برود که در آنجا پلیس روسیه به دلیل ایرانی بودن، اجازه ورود وی و همراهانش را به آبخازیا را نمی‌دهد. بعد از این ناکامی وی تصمیم به برنامه‌ریزی صعود به نانگاپاربات می‌گیرد.
اولین صعود وی به قلل بالای ۸۰۰۰ متر در سال ۱۳۸۷ و با صعود به قله نانگاپاربات (۸۱۲۶ متر) صورت گرفت. وی در ابتدا تصمیم به صعود انفرادی داشت ولی در ادامه دوستانش به نام‌های کاظم فریدیان، سامان نعمتی، سهند عقدایی، احسان پرتوی‌نیا، حسین ابوالحسنی و محمد نوروزی به وی ملحق شدند. در این صعود سامان نعمتی ، به دلیل جدا شدن از گروه و پنهان شدن به قصد ادامه تلاش برای صعود به قله و زمین‌گیر شدن در طوفان جان خود را از دست داد.

در سال ۱۳۸۹ نیز تا ارتفاع ۷۵۶۵ متری قله کی۲ صعود کرد که به دلیل هوای نامساعد همه گروه مجبور به بازگشت شدند.[SUP][۴][/SUP]
وی در طول دوران ورزشی‌اش ۲ بار مجبور به جراحی دیسک کمر خود شد ولی با کمک پزشک متخصص دوباره به کوهنوردی حرفه‌ای بازگشت.[SUP][۵][/SUP]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وزش باد شدید و گرد و خاک پدیده‌ی غالب این روزهاست در شرق کشور

درود ماهان عزیز

در ارتباط با نوار مرزی شرق کشور با شما کاملا موافقم:گل:

در ضمن دوستان ماهان عزیز سایت بسیار خوب و کاربردی داره که بهتون توصبه میکنم از نقشه ها و اطلاعات مفیدش کمال استفاده رو ببرید:

هواشناسی مستقل گیلان

ماهان.

کاربر ويژه

درود ماهان عزیز

در ارتباط با نوار مرزی شرق کشور با شما کاملا موافقم:گل:

در ضمن دوستان ماهان عزیز سایت بسیار خوب و کاربردی داره که بهتون توصبه میکنم از نقشه ها و اطلاعات مفیدش کمال استفاده رو ببرید:

هواشناسی مستقل گیلان

ممنون محسن جان

آپدیت کردن سایت کار وقت‌گیریه واقعن و از توان من خارجه. این سایت رو در چند مرحله راه انداختم ولی هر بار کمبود وقت باعث شد ادامه ندم و آخرین بارش مهر پارسال بود. طولانی مدت‌ترین دوره از پاییز 90 تا زمانی بود که ایران رو ترک کردم یعنی بهار 91

الان بیشتر توی وبلاگ‌هام هستم

ماهان.

کاربر ويژه
سلام.
ماهان جان، این عکس رو چند ساعت پیش گرفتم. مشخصه که سازه فلزی که برای بتن ریزی ساخته بودند کاملا فرو ریخته:

lh2x14y53olwe5j3jhx.jpg

اینم با زوم بیشتر:

9skwfgbxsdr774vgllgq.jpg
سلام بهزاد جان
هر جای دنیا بود اون پیمانکار رو می‌گرفتن و بازخواست قضایی می‌کردن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان امروز سه شنبه 5 تیرماه 1392 هست و بنظرمن تا اینجا تابستان 1392 حرفی واسه گفتن در مشهد نداشته .:شاد2:

امیدوارم که مرداد ماه که معروف به گرمای خرما پزان هست هم همینطور باشه:فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا