• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام . بله بفرما محمد جان:گل:

بنظر من رطوبت خوبی در تراز 700 میلی بار وجود داره{البته تا صبح شنبه}،تا صبح شنبه هم شرایط برا وقوع بارندگی در تهران کاملا محیاست که بعد از شنبه نیز شرایط چنگی به دل نمیزنه،البته همونطور که خودت میدونی شانس نواحی شمالی تهران نیز از سایر نقاط بیشتره{حداقل 20 میل بارش رو میشه واسش در نظر گرفت}،در کل من خیلی امیدوارم که مهرآباد حداقل 6-7 میل بارش رو ثبت کنه:گل:،

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مهمونامون رسیدن!!!

ghujjotjrla16n3ep3bv.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

بنظرم که وقوع بارشها در ارتفاعات البرز مرکزی قطعی هست و اتفاقا هر دو مدل هم در این موضوع اتفاق نظر دارند. حالا ببینیم نقشه های امشب چه سرنوشتی رو رقم میزنند.

سایت اسنو فورکست برای ارتفاعات شمالی تهران و نواحی کوهپایه شهر در حدود 30 میل از پنجشنبه شب تا یکشنبه صبح بارش زده . اینا بر اساس gfs هست وگرنه ecmwf اصلا همچین عقیده ای نداره . من خودم با توجه به مدل ها فکر نمیکنم بارش زیادی رخ بده . شایدم اشتباه میکنم .

امیر محسن جان میشه نظرتون و بگید در این مورد ؟ من چون جمعه میخوام تا 3160 متری بالا برم باید ببینم شرایط چطوره . اگه هوا خراب باشه نمیشه رفت .

samann

کاربر ويژه
درود بر بزرگمردان عرصه هواشناسی اقا این شاخص های ما مثبت شدن دمای هوا هم به نسبت نرماله در شمال شرق

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فعلا که اون مرکز سردچال تا اینجای کار ابرهای تندری اصل و نسب داری در پیرامونش تولید کرده و با توجه به روند مثبت بودن شاخص های AO و NAO انتظار بر این هست که دامنه فعالیتش به عرضهای جنوبی تر یعنی نواحی شمالی ایران کشیده بشه:

8ut1cj1ghtuzk297cjx.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد نوسانات شاخص های دور پیوندی:گل:

اصلا همینکه شما حضور پیدا میکنید یعنی قرار هست که یک خبرهایی بشه!!!!!!

طبق تجربه عرض کردم مطلب بالا رو:سوت:

درود بر بزرگمردان عرصه هواشناسی اقا این شاخص های ما مثبت شدن دمای هوا هم به نسبت نرماله در شمال شرق

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد نوسانات شاخص های دور پیوندی:گل:

اصلا همینکه شما حضور پیدا میکنید یعنی قرار هست که یک خبرهایی بشه!!!!!!

طبق تجربه عرض کردم مطلب بالا رو:سوت:

:توافق::توافق:،به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردید استاد،هرزمان که بارش هایی در راه باشه{بخصوص واسه شمالشرق}ایشون تشریف میارن

سلام عرض میکنم خدمت استاد سامان عزیز:احترام::گل:

samann

کاربر ويژه
درود بر استاد نوسانات شاخص های دور پیوندی:گل: اصلا همینکه شما حضور پیدا میکنید یعنی قرار هست که یک خبرهایی بشه!!!!!! طبق تجربه عرض کردم مطلب بالا رو:سوت:
ارداتمند شما و تمام بچه های هواشناسی / شما لطف دارین به نظرمن همین که این موقع از سال ابرناکی رو داریم باید خدا رو شکر کنیم / کما اینکه رگبار گذرا فردا و شاید پس فردا حداقل در ییلاقات دور از ذهن نیست.

samann

کاربر ويژه
:توافق::توافق:،به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردید استاد،هرزمان که بارش هایی در راه باشه{بخصوص واسه شمالشرق}ایشون تشریف میارن

سلام عرض میکنم خدمت استاد سامان عزیز:احترام::گل:
سلام محمد عزیز
مرسی محمد جان شما لطف دارین

سیبری

کاربر ويژه
الان یاد یکی از خاطره های تلخ گذشته افتادم
دی ماه 66پدر بزرگم تو سبزوار فوت کرد ( تاریخ روزش رو الان یادم نیست) اون موقع من 6 ساله بودم، یادمه غروب از تهران ( ترمینال خزانه ) اتوبوس سوار شدیم واسه سبزوار ، دقیقا یادمه که تو ترمینال برف شروع شد و تا موقع خارج شدن ما از تهران( شاید ساعت 6 یا 7 شب بود) برف میومد اما روی زمین نمیشست ، من چون از همون بچگی به برف علاقه داشتم همش از پشت شیشه بیرون و نگاه میکردم ببینم کی برف میشینه و سفید شه زمینا ، تو سمنان برف کامل نشسته بود و بعد سمنان برف دیگه خیلی سنگین بود ، شاهرود رو هم یادمه که برف بالای 30 سانت بود ولی خود سبزوار برف آبکی و بارون میومد با توجه به آمار بارش ژانویه 1988 برای سمنان ، تهران و شاهرود که میشه دی ماه 66 حدس می زنم باید تاریخ دقیقش 19 زانویه 1988 باشه
یک خواهشی از دوستان دارم میشه از اون سایتی که وضعیت هوای سالهای گذشته رو داره ببینید حدس من درسته یا نه ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا