• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
و ارتفاع بالا و پایین پیستش چند متره ؟

با سلام........... :گل:

در مورد اينكه بطور متوسط چه مدت پيست فعاله اطلاع زيادي ندارم .... :104:

ولي در مورد ارتفاع فكر كنم حداكثر ارتفاعش به 3000 متر ميرسه و پايينش حدود 2800 متر . البته با شيب تند

:گل:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
با سلام........... :گل:

در مورد اينكه بطور متوسط چه مدت پيست فعاله اطلاع زيادي ندارم .... :104:

ولي در مورد ارتفاع فكر كنم حداكثر ارتفاعش به 3000 متر ميرسه و پايينش حدود 2800 متر . البته با شيب تند

:گل:

البته گفته شده ارتفاع پيست حدود 2630 متره :گل:

ولي من 2800 رو از گوگل ارث گفتم.... ضمن اينكه شيب جاده پيست نسبت به شهر فريدونشهر 2530 متري به نظر ميرسه به حدي هست كه بيش از 100 متر اختلاف ارتفاع داشته باشن

ديگه نميدونم :نیش:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
پيست اسكي فريدونشهر اصفهان، هيچ آثاري از خودمون توي عكس ها باقي نذاشتم :خنده1:

0xsi621dllws51i99fw.jpg

dm1xnjd510mkjrmiz30u.jpg

xmyjvwkf2aophcml2vf.jpg

l3ane2fdijkr0ztqksjq.jpg

408skprg4l8ngi324fi.jpg

81wa4jxqvlhph6i438c4.jpg

و اينم خودم وقتي كه .......... :نیش:

zxthd4ba6zagn6rmodhl.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
چند تا عكس ديگه هم هست از زمان شلوغ شدن پيست و اينا ... كه بگذريم :139:

دوستان اگه عكس از شهرستان فريدونشهر، ببخشيد فريدونشهر اصفهان، خواستن اين صفحه عاليه:
:خنده1:

https://www.f*b.com/fereydoonshahr?fref=ts

موفق باشيد :گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

آخرین تصویر visual ماهواره ای حکایت از تقویت مرکز کم فشار سردچال بر روی آسیای میانه داره که نفوذ تدریجی زبانه های آن به سمت مرزهای شمالی ایران آغاز شده:گل:

1ugj0q8tw8kax8bxhexn.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان عزیز

آخرین تصویر visual ماهواره ای حکایت از تقویت مرکز کم فشار سردچال بر روی آسیای میانه داره که نفوذ تدریجی زبانه های آن به سمت مرزهای شمالی ایران آغاز شده:گل:

1ugj0q8tw8kax8bxhexn.jpg

سلام استاد،خوبید؟؟خسته نباشید،من از کی شاهد رویت زبانه های این سردچال خوشگل باشم؟؟؟!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

ممنون شما خوب هستید؟:گل:

به امید خدا از همین امشب شما به خوبی این خوشگل رو لمس خواهید کرد:سکوت: منتهی مسائل شرعیش رو دیگه خودتون رعایت کنید:خنده2:

سلام استاد،خوبید؟؟خسته نباشید،من از کی شاهد رویت زبانه های این سردچال خوشگل باشم؟؟؟!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

ممنون شما خوب هستید؟:گل:

به امید خدا از همین امشب شما به خوبی این خوشگل رو لمس خواهید کرد:سکوت: منتهی مسائل شرعیش رو دیگه خودتون رعایت کنید:خنده2:

سپاسگزارم،خوبم

:خنده2::خنده2::شاد2:،چشم خیالتون راحت!!در ضمن ما مهمانواز هستیما!!اگه یه وقت نیومد سمت شما از ما گِله ای نکنید!!

mikadd

کاربر ويژه
با پیش بینی فعلی اخر هفته بعد کار بجای میکشه که احتمالا میگیم 4 شنبه پیش چه خنک بود تهران!!!!

دمای فعلی 35 درجه

Abbath

New member
Dorod bar dostane aziz,hava hamchenan khonak va matbo hast,bishine baraye avalin bar emroz be 27 resid dar tole in hafte ke bishtarin bishine inja bode,in mosaferat age kari nabod kheyli khob mishod!be ghole aghoye hamsade lehe leh shodim agha

mohamad$

کاربر ويژه
سایت اسنو فورکست برای ارتفاعات شمالی تهران و نواحی کوهپایه شهر در حدود 30 میل از پنجشنبه شب تا یکشنبه صبح بارش زده . اینا بر اساس gfs هست وگرنه ecmwf اصلا همچین عقیده ای نداره . من خودم با توجه به مدل ها فکر نمیکنم بارش زیادی رخ بده . شایدم اشتباه میکنم .

امیر محسن جان میشه نظرتون و بگید در این مورد ؟ من چون جمعه میخوام تا 3160 متری بالا برم باید ببینم شرایط چطوره . اگه هوا خراب باشه نمیشه رفت .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سایت اسنو فورکست برای ارتفاعات شمالی تهران و نواحی کوهپایه شهر در حدود 30 میل از پنجشنبه شب تا یکشنبه صبح بارش زده . اینا بر اساس gfs هست وگرنه ecmwf اصلا همچین عقیده ای نداره . من خودم با توجه به مدل ها فکر نمیکنم بارش زیادی رخ بده . شایدم اشتباه میکنم .

امیر محسن جان میشه نظرتون و بگید در این مورد ؟ من چون جمعه میخوام تا 3160 متری بالا برم باید ببینم شرایط چطوره . اگه هوا خراب باشه نمیشه رفت .

محمدجان سلام

میشه منم نظرمو بگم در مورد روزهای آینده ی تهران؟؟:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا