• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:شاد2::شاد2::شاد::شاد:

وایییییییی،سلام بر دوستان عزیز

خیلی خوش حالم که استاد عزیزم{مهردادجان}دوباره به جمع ما باز گشتن،واقعا جاشون خالی بود تو فروم،واقعا خوش حالم:شاد2::احترام:

Dr.ben

کاربر ويژه
آقا من اخیرا که اومده بودم شمال، تو شهسوار در منزل یکی از اقوام درختان زیبایی بودند و میوه های بسیار خوشمزه ای داشت به اسم ازگیل:گل:

راستش اینقدر که طعم این میوه ها رو دوست داشتم یک پلاستیک پر در مسیر بازگشت به مشهد گذاشتم کنار دستم و تا هم خود بجنورد خوردم:خجالت2: و به مشهد هم نرسید:ناراحت:

کاشکی تو شهر ما هم ازینا بود:ناراحت:

امیر محسن عزیز ما اینجا دو نوع ازگیل داریم.
یکی همین ازگیل هست:

m33lp8ii2arfv17nyj7x.jpg

http://fa.wikipedia.org/wiki/ازگیل

این میوه وقتی از درخت چیده میشه خیلی خشک هست و باید گذاشت یه مدت بمونه تا نرم بشه یا به صورتی که قبلا گفتم انداختش تو آب.

یکی هم ازگیل ژاپنی هست که اینجا بهش انبه هم میگن:

0m8u810a66rodsgkuy5.jpg

http://fa.wikipedia.org/wiki/ازگیل_ژاپنی

فکر کنم منظور شما از اینا باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آره بهزاد جان

منظورم همون عکس دومی هست و خوردن این میوه خصوصا سرد و تگری ، جیگر آدمو حال میاره:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان بی زحمت یه تحقیق و تفحص بکن ببین از اینام دارن یا نه؟! اگه نه یه نمایندگی بگیریم، نصف نصف :خنده1:

ht0wgdzcxmx7r43jql6l.jpg

طرز تهیه ازگیل آب انداخته یا به گویش محلی " آب دوکوده کونوس" :
یکی از خوردنیهای خوشمزه شمالی ها در شب های زمستان خوردن ازگیل آب انداخته است که هم خوردنش و هم درست کردنش در بین مردم شمال در حال فراموشیه که اتفاقا هم خیلی خوشمزه است و هم درست کردنش خیلی ساده و آسان و کافیه که شما ازگیل خام » پخته نه » را بعد از شستن در یک ظرف شیشه ای در دار ریخته » ظرف پلاستیکی رو من سفارش نمی کنم » و بعد روی آن اَذگیل آب بریزید تا ظرف شما پر از آب شود و بعد درب آن ظرف شیشه ای را به مدت یک هفته بسته و بعد از یک هفته اگر دیدید که آب ازگیل داخل ظرف کم شده،دوباره آب ریخته تا پر شده و درب را ببنید تا هفته دیگر. معمولا ازگیل تو این دو هفته باید قابل خوردن باشه،مگر اینکه از نوع جنس بدش باشه که اگر شما چند ماه هم در آب بذاریش،آب به خودش نمی گیره. داخل آب ازگیل » دو هفته تمام شد » کمی نمک ریخته تا خوشمزه تر شود و شما یک روز پس از ریختن نمک می توانید نوش جان کنید.

ای بابا بهزاد جان از شما بعید بود که ازگیل و کونوس رو یکی کنین :D

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بهمن 91 شهر...

قبلا از دوستداران استقلال عذر میخوام!

aufce4h4l1famr8dbl3.jpg

:تنبیه::تنبیه::اخطار::اخطار::زبون:،اصلا نباید این تصویر رو میذاشتی!!!:زبون:،هرچه سریع تر پستتو ویرایش کن!!!!:89::46::91: وگرنه!!:33::33:

چاکر داش محسن عزیز هستم من:زبون::احترام::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اطلاعیه

دوستان عزیز

بنا به درخواست
مهرداد عزیز و با افسوس و تاسف فراوان تا ساعاتی دیگر رتبه مدیریتی این دوست خوبمون بعنوان مدیر بخش هواشناسی لغو خواهد شد و از این پس با عنوان کاربر ویژه در خدمت ایشون خواهیم بود.:ناراحت:

در اینجا جا داره از زحماتی که ایشون در این بخش کشیدند بی نهایت قدردانی و سپاسگذاری کنیم و برای ایشون در تمامی مراحل زندگی بهترین و شادترین آرزوها رو داشته باشیم:گل:

امیدوارم همچون گذشته شاهد فعالیتهای مفید و عالمانه ایشون در اینجا باشیم.
:گل:

سیبری

کاربر ويژه
تاریخ عکس از آن جهت اهمیت داره که تو بهمن افتضاح 91 معدود شهرهایی بودن که برف پودری داشتن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا