• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
سلام دوستان

فروم چرا اینجوری شده به سختی بالا میاد به سختی میشه صفحه عوض کردش بسیار هم زشت و مسخره شده همون شکل قبلیش خیلی بهتر بودش همه جا پیشرفت میکنند اینجا پسرفت میکنه متاسفم!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني ناهنجاري دمايي مدل CFSv2 طي 8 الي 14 روز آينده

طبق اين مدل، براي 8 الي 14 روز آينده (تا 12 ژوئيه) بر روي نيمه غربي روسيه در حدود 2 الي 4 درجه سلسيوس هوا نسبت به نرمال گرم تر خواهد بود. كه اين گرما طبق صحبت هاي گذشته ناشي از استقرار يك مركز پرفشار در اين منطقه ست. مناطق ناوه بر روي شرق اروپا و نيز در آسيا بر روي ازبكستان، تركمنستان به سمت شمال غرب چين مستقر هست.

بر روي نوار شمالي و نيمه شرقي كشور دماي هوا تمايل به كمتر از نرمال خواهد داشت.

c8dnm6bz9pgrfgmxljlm.png

پسرخاله

کاربر ويژه

mohamad$

کاربر ويژه
شقایق هایی که در کوهپایه های دماوند رویش میکنه معمولا قد بلندتری نسبت به حالت عادیشون داره

saeed hh

کاربر ويژه
شقایق هایی که در کوهپایه های دماوند رویش میکنه معمولا قد بلندتری نسبت به حالت عادیشون داره

محمد من این چند روزه کلا نبودم امار بارش تهران چه جوری بودش جنوب شهر چند بار رگبار زدش این دوسه روزه مخصوصا دوشب قبل ؟!!

mohamad$

کاربر ويژه
بارش چندانی نبود سعید . همین رگبار های موقتی بود .

بارندگی سمت شمال شرق استان تهران بود دماوند ابعلی فیروزکوه در حد 8-9 میل

saeed hh

کاربر ويژه
بارش چندانی نبود سعید . همین رگبار های موقتی بود .

بارندگی سمت شمال شرق استان تهران بود دماوند ابعلی فیروزکوه در حد 8-9 میل

خیلی خیلی کمتر از انتظار بودش لعنت به این سال ابی خداکنه زودتر تموم شه !!

mohamad$

کاربر ويژه
بله بارش ها کمتر از انتظار بود . تهران در 10 سال اخیر نرمال تابستون شمال شهر 20 و اندی میلیمتر بوده و من انتظار دارم دست کم تو تابستون 10 میل و بباره . هنوز فرصت برای بارش در تابستون زیاده حدود 80 روز

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نرمال اقليمي ارتفاع ژئوپتانسيل تراز 500 ميلي بار 30 ژوئن

بر اساس نرمال بايد از ماه اوت روند عقب نشيني ضلع شمالي پر فشار جنب حاره اي آغاز بشه. الان 8 روزه كه روند كوتاه شدن طول روز و كاهش زاويه تابش آغاز شده.

همونطور كه مي دونيم، حركت پر فشار جنب حاره اي و ورتكس قطبي در طول سال تابع حركت و زاويه تابش خورشيد هست. از بهار با حركت تدريجي خورشيد و گسترش اون به روي نيمكره شمالي پر فشار جنب حاره اي نيز به عرض هاي بالاتر پيشروي مي كنه و بالعكس از پاييز با كاهش زاويه تدريجي تابش و خروج خورشيد از نيمكره مذكور پر فشار جنب حاره اي به عرض هاي جنوبي عقب نشيني كرده و متعاقبا ورتكس قطبي از عرض هاي شمالي به سمت عرض هاي پايين تر پيشروي مي كنه.

ضلع شمالي پرفشار جنب حاره در ماه ژانويه از عرض 14 درجه فراتر نمي ره در حالي كه در ماه ژوئيه از 38 درجه هم فراتر ميره!!!!

aa2c67dz9i7or6nwae7.png

mahmood600

کاربر ويژه

تبريك مي گم

بسيار كامله و مطالبش از سر خلاقيت و علاقه ست براوووو :گل:
اختیار داری داداشی ما هر چی داریم از تو هست استاد :گل:اتفاقا از خیلی از مطالب مفید و علمی شما استفاده شده که جا داره کلی ازت تشکر کنم:احترام:

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای امروز اینجا با 2 درجه کاهش نسبت به دیروز به 17.8+ رسید

الان هوا صاف با باد شدید و سرد هستش. دمای فعلی هوا (ساعت 21) 13.5+ و سرعت باد 43 کیلومتر در ساعته. باد بدجور سرده، مثل زمستون شمال می‌مونه هوا! شوفاژها تمام ساعات امروز روشن بودن!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اختیار داری داداشی ما هر چی داریم از تو هست استاد :گل:اتفاقا از خیلی از مطالب مفید و علمی شما استفاده شده که جا داره کلی ازت تشکر کنم:احترام:

اين حرفا چيه محمود جان

اينجا همه ما از همديگه مطلب ياد مي گيرم و با هم تبادل اطلاعات مي كنيم. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا