• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
عکس زیر، آسمانِ شبانه تهران را در یکی از دفعاتِ بمباران نشان می دهد. گلوله‌های سرخ پدافند هوایی، چهره‌ای زیبا به آسمان داده است اما...

عکس زیر، آسمانِ شبانه تهران را در یکی از دفعاتِ بمباران نشان می دهد. گلوله‌های سرخ پدافند هوایی، چهره‌ای زیبا به آسمان داده است اما...

به گزارش جهان، در طول سال‌های دفاع مقدس، یکی از جنایات شنیع متجاوزان بعثی، آغاز و توسعه «جنگ شهرها» بود. هنوز بسیاری از مردم کشورمان این بخش از جنگ را به خاطر دارند. شب‌هایی که با صدای آژیر و پدافند هوایی، از خواب برمی‌خاستند و روزهایی که با برای تماشای موشک‌های صدامی به پشت بام‌ها می‌رفتند و صدای انفجار و خرابی‌ها و آژیر آمبولانس‌ها و ....

عکس زیر، آسمانِ شبانه تهران را در یکی از دفعاتِ بمباران نشان می‌دهد. گلوله‌های سرخ پدافند هوایی، چهره ای زیبا به آسمان داده است اما آن چه در زیر این چتر سربی قرار دارد، دل‌های مضطرب و لب های دعا خوان هزاران نفر، است. چه شب‌های بود، شب‌های بمباران.

درود بر استاد !
والا ما که نبودیم و تجربه نداشتیم ولی وقتی والدینمون تعریف میکنن ، تمام تن و بدنمون میلرزه !
کاشکی آسمان پایتخت همیشه شاهد گلوله های سرخ فضایی باشه !:گل:

Abbath

New member
هیچی عباس جان میخان صدای شما رو در بیارن:خنده1:
نمیدونن هر کی با قزوین در افتاد ور افتاد

امروز رگبار اسپم داریم

تابستونه دیگه باید پامونو تو آفتاب دراز کنیم اسپم بدیم

والا نوید جان با اسپم دادن مشکلی ندارم بنده،اتفاقا خودم یه پا اسپمر قهار هستم،اصلا اون بخش متفرقه رو برای همین ایجاد کردیم دیگه،اما مثل اینکه نمیشه همه اسپم ها برد اونجا :دی

ماهان.

کاربر ويژه
گرگان: 38

ساری: 35
دمای حسی: 36

رشت: 33
دمای حسی: 35

نوشهر: 29
دمای حسی: 34

رامسر: 29
دمای حسی: 33

Abbath

New member
آقا سر دمای بیشینه نمیشه کل انداخت؟
(74).gif

arak

New member
سلام برهمگی چند روز قبل که تو اینترنت می چرخیدم به یه مطلب از عباس خان برخوردم در مورد آفت درختان میوه که نوعی کرمه البته این مطلب برا پارسال بود.داداش مشکلت حل شد؟

Abbath

New member
سلام برهمگی چند روز قبل که تو اینترنت می چرخیدم به یه مطلب از عباس خان برخوردم در مورد آفت درختان میوه که نوعی کرمه البته این مطلب برا پارسال بود.داداش مشکلت حل شد؟

نوکرم آقا،کجا تاپیک زده بودم؟یادم نمیاد اصن

آره پارسال درخت رو سم پاشی کردم زنده موند،امسال هم که حالا فصل کرم و اینا نرسیده :دی،هنوز مشخص نیست که دوباره حمله کردن یا نه،تا یک ماه دیگه معلوم میشه،آفتی بود به نام کرم خراط که افتاده بود به جون درخت شفتالوی خونه

amir tehranpars

کاربر ويژه
امیر ورزشو بی خیال
یه کم از همرفت برامون بگو

درود بر آریا افتخار آسیا !
زندگی بی ورزش و هوا بی ارزشه !
والا امسال که یکی از سالهای کم همرفت پایتخت بود ( همرفتم همرفتای قدیم )!
همرفت = زیباترین و شگفت انگیزترین و غیرقابل پیشبینی ترین پدیده هواشناسی !( البته چندین بار در این فروم و فرومها و وبلاگ های این 3 ساله بحث شد ) !
:گل:

arak

New member
نوکرم آقا،کجا تاپیک زده بودم؟یادم نمیاد اصن

آره پارسال درخت رو سم پاشی کردم زنده موند،امسال هم که حالا فصل کرم و اینا نرسیده :دی،هنوز مشخص نیست که دوباره حمله کردن یا نه،تا یک ماه دیگه معلوم میشه،آفتی بود به نام کرم خراط که افتاده بود به جون درخت شفتالوی خونه
توی pt دیده بودم مطلبت رو . فصل تخم گذاری این حشرات که حشره بالغ نوعی سوسکه از اواخر خرداد ماه تا اوایل تیر ماه.توی اراک تخم گذاری شون تموم شده و الان یواش یواش دارن کرما از تخم خارج میشنو شاخه ها رو خشک میکنم خیلی آفت بدیه 15 سال پیش دو تا درخت آلو ویک درخت گیلاس بزرگ تو حیاتمون بود که اینا در عرض یک سالخشکش کردن. ولی من دیگه راه حلش اومده دستم تخم های این حشره رو که کرم رنگه و معمولا توی بندها وانشعابات شاخه های جوون هست رو له میکنم،اگرم از دستم در بره و کرم به شاخه نفوذ کنه خیلی سریع شاخه رو میشکنم و کرم توش رو میکشم.امسال از یک در خت زرد آلو مجموعا حدود 80 تا تخم و کرم (کرم ها تازه از تخم خارج شدن و کوجیکن)نابود کردم.

amir tehranpars

کاربر ويژه
توی pt دیده بودم مطلبت رو . فصل تخم گذاری این حشرات که حشره بالغ نوعی سوسکه از اواخر خرداد ماه تا اوایل تیر ماه.توی اراک تخم گذاری شون تموم شده و الان یواش یواش دارن کرما از تخم خارج میشنو شاخه ها رو خشک میکنم خیلی آفت بدیه 15 سال پیش دو تا درخت آلو ویک درخت گیلاس بزرگ تو حیاتمون بود که اینا در عرض یک سالخشکش کردن. ولی من دیگه راه حلش اومده دستم تخم های این حشره رو که کرم رنگه و معمولا توی بندها وانشعابات شاخه های جوون هست رو له میکنم،اگرم از دستم در بره و کرم به شاخه نفوذ کنه خیلی سریع شاخه رو میشکنم و کرم توش رو میکشم.امسال از یک در خت زرد آلو مجموعا حدود 80 تا تخم و کرم (کرم ها تازه از تخم خارج شدن و کوجیکن)نابود کردم.

درود !
شما از pt گشتش نامحسوس بودین !؟
پس باید اخلاقیات و روحیات و عملکرد دوستان رو به خوبی بشناسید !
انجمن چطوریاست ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
اراک جان
ما یه باغچه ای داریم خیلی مورچه داره همه جای باغچه رو لونه ساختن حتی یه قسمت که تخم ریحون و تربچه پاشیده بودم با اینکه یکم خاکم روش ریختم بازم همه تخم ها بردن و چیزی سبز نشد !!
چند تا درخت میوه هم داریم میخواستم ببینم مورچه ها ضرری برای درخت ها دارند یا خیر !؟

Abbath

New member

رو درخت ما که فعلا اثری ازشون نیست،اگه حمله کرده باشن که با مفتول میرم تو سوراخ هایی که درست کردن و میکشمشون،محمد عزیز از رشت این روش رو به من آموزش دادن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا