• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
گرمابدر که غرب دشت لاره و اون کوه هم باید پالون گردن ( بلندترین قله تهران ) باشه !
ربطی به توچال نداره !

mohamad$

کاربر ويژه
نه اون توچاله تو گوگل ارث نگاه کردم . دره ای که از گرمابدر به فشم میره دقیقا رو به توچاله الان عکسش و میزارم

amir tehranpars

کاربر ويژه
اگر درمسیر گرمابدر به فشم باشه ، بله کوه توچال در جنوبش معلومه ولی تو خود گرمابدر توچال معلوم نیست و تنها پالون گردن معلومه !

arak

New member
اراک جان
ما یه باغچه ای داریم خیلی مورچه داره همه جای باغچه رو لونه ساختن حتی یه قسمت که تخم ریحون و تربچه پاشیده بودم با اینکه یکم خاکم روش ریختم بازم همه تخم ها بردن و چیزی سبز نشد !!
چند تا درخت میوه هم داریم میخواستم ببینم مورچه ها ضرری برای درخت ها دارند یا خیر !؟
قربانت نوید جان خود مورچه ها ضرری فکر نکنم برای درخت داشته باشند ولی اگر تو حیاطتون شته باشه مورچه ها شته هارو رو درختا جا به جا میکنن،ویه جور رابطه دو طرفه بین شته و مورچه برقرار میشه مورچه ها شته ها رو روی شاخه ها جابه جا میکنن ودر عوض از شیره ای که از شته ها خارج میشه تغذیه میکنن. که این برا درخت بده.

amir tehranpars

کاربر ويژه
ضمنا توچال کلمه ای مازندرانی است !:خجالت2::احترام::گل:

توچال. به معنی چال آبگیر و دریاچه‌ی کوچک است. چون قله‌ی توچال در کنار دریاچه قرار دارد آن را بدین نام خوانده‌اند.

mohamad$

کاربر ويژه
اره دیگه این تو جادش هست . تو فروم هم قبلا گفتم از نقاط مسکونی گرمابدر ، زایگان و فشم توچال دیده نمیشه . فقط از جاده بین گرمابدر و زایگان . البته بهترین ویو قله توچال از سمت شمال ، ایگل هست . خیلی از تهرانی ها اصلن نمیدونن این جا ها وجود خارجی دارن با اینکه بقل گوش تهرانن

از جاده شمشک به دیزین هم میشه شماله توچال و دید . از فاصله دور

mohamad$

کاربر ويژه
امیر همرفتی شما تا حالا از گرمابدر به دشت لار رفتی ؟ از گردنه خاتون بارگاه

--------------

اینم نمای شمالی کوه

amir tehranpars

کاربر ويژه
میگم نه !
گرمابدر و توچال !؟
همین هم که میدونن کلی ویلا ساختن که .....!
الان برو امامه ببین چه میکنن این پول دارا !

amir tehranpars

کاربر ويژه
والا مملی جان حرف دلمو زدی !
از بچگی وقتی نقشه رو میدیدم همش دوست داشتم تو خاتون بارگاه خونه داشتم و دوس داشتم این مسیر رو یه بار هم که شده طی کنم ولی شاید به این امر برسم !
والا فک کنم پدرشوهر دخترعموم این مسیر رو رفته باشه و یه بار هم تعریف کرد !
جاییست بسیار زیبا با ارتفاع بیش از 2500m !والبته شاید بارش700mm!
از یه طرف دشت لار و قله دماوند و از طرفی کوه 4300m پالون گردن !

mohamad$

کاربر ويژه
پالون گردن کدوم یکیه ؟ سرکچال و میدونم که از گرمابدر دیده میشه . زیره ابره

amir tehranpars

کاربر ويژه
الان تو محله ای که ما مشینیم با توجه به نزدیک محلمون ، اکثرا از ییلاقات پایتخت ، گرمابدریا اینجا زیادن و چون هم زبونبم ، اصلا احساس غربت نمیکنیم !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اره دیگه این تو جادش هست . تو فروم هم قبلا گفتم از نقاط مسکونی گرمابدر ، زایگان و فشم توچال دیده نمیشه . فقط از جاده بین گرمابدر و زایگان . البته بهترین ویو قله توچال از سمت شمال ، ایگل هست . خیلی از تهرانی ها اصلن نمیدونن این جا ها وجود خارجی دارن با اینکه بقل گوش تهرانن

از جاده شمشک به دیزین هم میشه شماله توچال و دید . از فاصله دور

من که هرچی سعی کردم جاده رو ببینم نشد! اونقدر گرد و غبار زیر پامون بود که حد نداشت!:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
الان بیرون بودم، دماسنج ماشین در سعادت آباد 37 درجه رو نشون میده!

mohamad$

کاربر ويژه
چی میشد ما هم یه ویلا داشتیم این جا ها 7 روز هفته تهران پیدامون نمیشد:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
ارش جان دماسنج ماشین ما سمت خودمون و 42 نشون داد چند روز پیش که تو سرعت پایین بود . فایده نداره این دماسنجا حتی تو شب هم به درد نمیخوره چون من دقت کردم سرعت ماشین که بالا میره یهو میاد پایین و سرعت کم که میشه میره بالا

mohamad$

کاربر ويژه
الان تو محله ای که ما مشینیم با توجه به نزدیک محلمون ، اکثرا از ییلاقات پایتخت ، گرمابدریا اینجا زیادن و چون هم زبونبم ، اصلا احساس غربت نمیکنیم !

مگه گرمابدریا مازنی صحبت میکنن ؟ نمیدونستم . شمشک هم اینطوره ؟

arak

New member
درود !
شما از pt گشتش نامحسوس بودین !؟
پس باید اخلاقیات و روحیات و عملکرد دوستان رو به خوبی بشناسید !
انجمن چطوریاست ؟
سلام،من پاییز سال 90 بود که تو pt عضو شدم و بیشتر از مطالب دوستان استفاده می کردمو کمتر مطلب می ذاشتم. از اون موقع هم که بچه های هواشناسی pt رو گذاشتن کنار منم دیگه اونجا زیاد سر نمی زنم.داشتم در مورد آفت درختا تو اینترنت سرچ می زدم که دیدم آقا عباس تو فروم کشاورزی pt پرسش هایی رو در مورد این آفت گذاشته بود.
وگرنه ما پلیس نا محسوسو اعمال قانون نیستیم:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ارش جان دماسنج ماشین ما سمت خودمون و 42 نشون داد چند روز پیش که تو سرعت پایین بود . فایده نداره این دماسنجا حتی تو شب هم به درد نمیخوره چون من دقت کردم سرعت ماشین که بالا میره یهو میاد پایین و سرعت کم که میشه میره بالا

محمد جان سرعت ماشین تقریبا 100 کیلومتر در ساعت بود پس اثر فن و تابش مستقیم آفتاب و گرمای موتور رو خنثی میکنه، وگرنه در حال ایستاده و کولر روشن دما تا 45 هم میرسه!

با دوستم در قشم صحبت میکردم، میگفت از اخر هفته گذشته تا الان دمای هوا در شب زیر 30 درجه نمیاد و رطوبت هم همیشه بالای 80% هست! دمای حسی حدود 40 درجه هست!
یک جهنم واقعی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا