amir tehranpars
کاربر ويژه
گرمابدر که غرب دشت لاره و اون کوه هم باید پالون گردن ( بلندترین قله تهران ) باشه !
ربطی به توچال نداره !
ربطی به توچال نداره !
قربانت نوید جان خود مورچه ها ضرری فکر نکنم برای درخت داشته باشند ولی اگر تو حیاطتون شته باشه مورچه ها شته هارو رو درختا جا به جا میکنن،ویه جور رابطه دو طرفه بین شته و مورچه برقرار میشه مورچه ها شته ها رو روی شاخه ها جابه جا میکنن ودر عوض از شیره ای که از شته ها خارج میشه تغذیه میکنن. که این برا درخت بده.اراک جان
ما یه باغچه ای داریم خیلی مورچه داره همه جای باغچه رو لونه ساختن حتی یه قسمت که تخم ریحون و تربچه پاشیده بودم با اینکه یکم خاکم روش ریختم بازم همه تخم ها بردن و چیزی سبز نشد !!
چند تا درخت میوه هم داریم میخواستم ببینم مورچه ها ضرری برای درخت ها دارند یا خیر !؟
اره دیگه این تو جادش هست . تو فروم هم قبلا گفتم از نقاط مسکونی گرمابدر ، زایگان و فشم توچال دیده نمیشه . فقط از جاده بین گرمابدر و زایگان . البته بهترین ویو قله توچال از سمت شمال ، ایگل هست . خیلی از تهرانی ها اصلن نمیدونن این جا ها وجود خارجی دارن با اینکه بقل گوش تهرانن
از جاده شمشک به دیزین هم میشه شماله توچال و دید . از فاصله دور
الان تو محله ای که ما مشینیم با توجه به نزدیک محلمون ، اکثرا از ییلاقات پایتخت ، گرمابدریا اینجا زیادن و چون هم زبونبم ، اصلا احساس غربت نمیکنیم !
سلام،من پاییز سال 90 بود که تو pt عضو شدم و بیشتر از مطالب دوستان استفاده می کردمو کمتر مطلب می ذاشتم. از اون موقع هم که بچه های هواشناسی pt رو گذاشتن کنار منم دیگه اونجا زیاد سر نمی زنم.داشتم در مورد آفت درختا تو اینترنت سرچ می زدم که دیدم آقا عباس تو فروم کشاورزی pt پرسش هایی رو در مورد این آفت گذاشته بود.درود !
شما از pt گشتش نامحسوس بودین !؟
پس باید اخلاقیات و روحیات و عملکرد دوستان رو به خوبی بشناسید !
انجمن چطوریاست ؟
ارش جان دماسنج ماشین ما سمت خودمون و 42 نشون داد چند روز پیش که تو سرعت پایین بود . فایده نداره این دماسنجا حتی تو شب هم به درد نمیخوره چون من دقت کردم سرعت ماشین که بالا میره یهو میاد پایین و سرعت کم که میشه میره بالا