• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به گزارش افکارنیوز، از ابتداي سال آبي جاري تاكنون گيلان با ۷۱۵ میلیمتر پربارش ترین استان کشور گزارش شد. میزان بارش این استان در مقایسه با مدت مشابه سال آبي گذشته ۲۶ درصد و در قیاس با دوره درازمدت ۴۲ ساله ۱۰ درصد كاهش نشان می دهد. همچنین استان هاي سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و سمنان استان هاي كم بارش كشور بوده اند.

سيستان و بلوچستان با ۹۸ ميليمتر بارش از ابتداي سال آبي جاري تاكنون، عنوان كم بارش ترين استان كشور را به خود اختصاص داده است. میزان بارش این استان در مقایسه با مدت مشابه سال آبي گذشته ۸۱ درصد و در قياس با دوره درازمدت يک درصد افزايش يافته است.

براساس اين گزارش، از ابتداي سال آبي جاري تاكنون در استان خراسان جنوبي ۱۱۸ ميليمتر بارش رخ داده است. میزان بارش استان خراسان جنوبي در مقایسه با مدت مشابه سال آبي گذشته ۲ درصد افزايش و در قياس با دوره درازمدت ۹ درصد كاهش نشان مي دهد.

همچنين از ابتداي مهرماه سال ۹۱ تاكنون در استان سمنان ۱۳۰ ميليمتر بارندگی صورت گرفته که اين ميزان بارش در مقایسه با سال آبی گذشته ۳۰ درصد كاهش یافته است و در قیاس با دوره درازمدت ۴۲ ساله ۶ درصد كاهش نشان مي دهد.

پس از این استان، چهارمحال و بختياري با ۶۲۹ ميليمتر و كهگيلويه و بويراحمد با ۶۲۵ ميليمتر بارندگی از ابتداي سال آبي جاري تاكنون، دیگر استان های پربارش كشور گزارش شده اند. میزان بارش این استان در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۷ درصد افزايش و در قیاس با دوره درازمدت ۴۲ ساله ۶ درصد كاهش نشان می دهد.

بر اساس اين گزارش، میزان بارش استان كهگيلويه و بويراحمد نیز در مقایسه با مدت مشابه سال آبي گذشته ۱۶ درصد افزايش و در قیاس با دوره درازمدت ۴۲ ساله ۱۰ درصد كاهش نشان می دهد.

اینم لینک خبر:

http://khabarfarsi.com/ext/5769454

Amir Masoud

کاربر ويژه
کسی از دوستان به آمار بارش امسال ( از مهر 91 تا به حال) اردبیل دسترسی داره لطف کنه به من بده ، ممنون میشم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
mf5gfb3wxecx1dng2ft.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

میشه سه شنبه هفته دیگه به بعد. ولی خوب تا اون تاریخ زمان زیادی مونده.

شب دوستان عزیز خوش:گل:

Abbath

New member
خب بعد مشورت های زیاد من هم یک عدد Sony hx10v خریداری کردم که اگه مشکلی نباشه پنجشنبه میرسه دستم

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیرمسعود عزیز این بدردت میخوره؟؟

http://www.weather.ir/rzjadval.pdf

مرسی محمد جان لطف کردی! آره خیلی مفید هستش:گل:

فقط اگه بتونی آماری پیدا کنی که خود شهر اردبیل رو داشته باشه عالی میشه ، یادمه قبلا سازمان هر روز آمار میداد و ماله تمام استانها و شهرستانها رو به صورت آب دیت ارائه میکرد!

Fooladi

کاربر ويژه
درود جناب فولادی عزیز

خیلی ممنون از شما لینک بسیار جالبی بود . من تا حالا باهش کار نکردم هر چند که زبانش ایتالیایی هست ولی خیلی کامل و گویاست:گل:

من که لینکش رو ذخیره کردم

سلامی دوباره :گل:
اگه اشتباه نکنم فکر کنم دوست عزیزمونmahmood600 از این سایت نقشه گذاشتند من فقط خواستم ببینم امتحانش رو پس داده یا نه

pokerface

متخصص هواشناسی
اگه بخوای از کوها عکس با کیفیت از نمای نزدیک بگیری یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه دوربین شکاری بخری و از توی اون با دوربینت عکس بگیری . اینطوری به جای اینکه 2 میلیون بدی مجموعا با 600 تومن کارت را میوفته شایدم کمتر:خنده2:

۳ سال پیش می‌خواستم یه دوربینه شکاری swarowski el بگیرم اون موقع بود ۲،۴۰۰ که متاسفانه نشد،دوربینه dslr بهش وصل می‌شه و کیفیت عکساشو باید ببینی‌ واقعا محشره،و یک انتخاب دیگه هم دوربینه شکاری عکاسی‌ ادغامی شرکت معظم امریکأیی meade هست که dubai هست و قیمتشم مناسبه.
http://www.meade.com/captureview/captureview.html#4a

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر همگی

بیشینه دمای امروز ماگدبورگ به 23.4+‌ رسید. دمای فعلی هم 17+‌ درجه‌ست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا