• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 12/4/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت آینده با استقرار جوی نسبتا پایدار ،آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار همراه خواهد بود.از فردا با تضعیف سامانه کم فشار سطح زمین ،کاهش نسبی دما در استان پیش بینی می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
چهارشنبه 12/4/1392
پنجشنبه 13/4/1392
جمعه 14/4/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار ، در برخی ساعات افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبارآلود
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری در برخی نواحی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار ، در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبارآلود
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبارآلود
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبارصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغبار و افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار آلود
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
20
39
21
37
20
35

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 14 درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 43 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 20 و 37 درجه سانتیگراد بوده است .طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

Wed 07.08.2013 12 GMT

Thu 08.08.2013 00 GMT

Thu 08.08.2013 12 GMT

Fri 09.08.2013 00 GMT

Fri 09.08.2013 12 GMT

Sat 10.08.2013 00 GMT

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای خدا بگردم قدرتت رو :گل:

عجب تصویر ماهواره ای زیبایی:

zbnw9uvt901erpviscor.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ها در این لحظه استقرار یک مرکز کم فشار رو در شرق دریای کاسپین نشون میدن و همزمان کیپ در این بخش از دریا افزایش چشمگیری پیدا کرده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اواخر هفته آینده اروپای غربی خصوصا بریتانیا و ایرلند با افزایش شدید دما مواجه خواهند بود و این در حالیست که اروپای شرقی- روسیه کاهش محسوس دما و بارش رو تجربه خواهند کرد.

دمای هوا در نیمه شمالی کشور تعدیل میشه و در بخشهایی از سواحل و استانهای گلستان و شمال خراسان رضوی بارش رخ خواهد داد.

از 13 جولای به بعد هم کشور ما تحت سیطره کامل پرفشار جنب حاره ای قرار میگیره و روزهای گرم و خشکی در غالب نقاط در پیش خواهد بود!!

تا اینکه مجددا از 19 جولای روند تضعیف پر فشار جنب حاره ای در منطقه ما آغاز خواهد شد که پیامدش کاهش تدریجی دما هوا در نیمه شمالی و نواحی مرکزی کشور خواهد بود.

AFSORDE

کاربر ويژه
فکر کنم لازم باشه تشکری کنم از مدیران و مسئولین محترم سایت (شاید بهتر باشه نام نبرم:141:) بخاطر ارتقای نام کاربری بنده.... که واقعا با این کار منو شرمنده کردن. :112:

امیدوارم که لیاقت چنین عنوانی و حضور در بین چنین عزیزانی رو داشته باشم. و هیچ موقع در شرایطی قرار نگیرم که مجبور بشم رفتاری از خودم بروز بدم که شاید بعدش باعث پشیمونی خودم بشه و.... :5:

مرسی و خیلی ممنون از همه ی دوستان :گل:

آخرین ویرایش:

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

هوا در تبريز نسبتا خنك و مرطوب ؛ بوي سيل و رعدوبرق رو از الان ميشه براي امروز عصر و شب در آسمان تبريز حس كرد :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر شما

من هم ویژه شدن شما و کاربر عزیز دیگه مون ARAK رو تبریک عرض میکنم و برای شما دوستان خوبم آرزوی موفقیت و شادکامی رو دارم:گل:

فکر کنم لازم باشه تشکری کنم از مدیران و مسئولین محترم سایت (شاید بهتر باشه نام نبرم:141:) بخاطر ارتقای نام کاربری بنده.... که واقعا با این کار منو شرمنده کردن. :112:

امیدوارم که لیاقت چنین عنوانی و حضور در بین چنین عزیزانی رو داشته باشم. و هیچ موقع در شرایطی قرار نگیرم که رفتاری از خودم بروز بدم که شاید بعدش باعث پشیمونی خودم بشه و.... :5:

rahsazan

کاربر ويژه

امیدوارم که لیاقت چنین عنوانی و حضور در بین چنین عزیزانی رو داشته باشم. و هیچ موقع در شرایطی قرار نگیرم که مجبور بشم رفتاری از خودم بروز بدم که شاید بعدش باعث پشیمونی خودم بشه و.... :5:

سلام
بنده هم به شما و همچنین کاربر عزیز arak و kabirweather ویژه شدنتون رو تبریک عرض میکنم

[MENTION=28570]arak[/MENTION]
[MENTION=26375]kabirweather[/MENTION]

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی گرگان:

The report was made 9 minutes ago, at 08:00 UTC
Wind 37 km/h from west/southwest
Temperature 33°C
Humidity 46%
Pressure 1005 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 1067 m , Towering cumulus.
Scattered clouds at a height of 3048 m

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:
با این که گفته میشود دما امروز نسبت به روز قبل بیشتر میشه ، ولی من احساس میکنم امروز هوا نسبت به دیروز کمی خنکتره .
من اشتباه میکنم یا واقعا امروز هوا خنکتره؟؟؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز شهر های استان تهران و البرز ---- ترتیب بر اساس دمای بیشینه

ورامین 41.5 / 21.0

رباط کریم 39.4 / 22.0

تهران مهراباد 39.0 / 23.8

شهریار 39.0 / 19.4

کرج 38.2 / 17.8

تهران اقدسیه 36.5 / 23.0

شهر جدید هشتگرد 35.5 / 15.0

طالقان 33.5 / 13.0

لواسان 33.2 / 20.5

دماوند 31.2 / 17.6

فیروزکوه 30.7 / 14.2

آبعلی 27.0 / 15.4

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:
با این که گفته میشود دما امروز نسبت به روز قبل بیشتر میشه ، ولی من احساس میکنم امروز هوا نسبت به دیروز کمی خنکتره .
من اشتباه میکنم یا واقعا امروز هوا خنکتره؟؟؟؟

سلام

ساعت 12:20 امروز 37 درجه و دیروز 12:30 ، 35 درجه بوده است
histGraphAll

histGraphAll

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زندگی خیلی از ما این طوریه

ولی باید با گام های استوار پیش رفت

پیش به سوی اهداف و آرزوها

f1bkm52wxg5bb1wnlelt.jpg

mohamad$

کاربر ويژه