• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EP-IEE

کاربر ويژه
سلام فردا دارم میرم ده بابا بزرگم نزدیگ همدان چند تا عکس میگیرم میزارم با اجازه

saeed hh

کاربر ويژه
از دم عصر اینجا باد خیلی خوب وخنکی راه افتاده الان چنان باد خنکی میادش ادم یاد اخر شهریور میوفته!!

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بر همگی

بارش‌های رگباری امروز 4 میلی‌متر بود و دمای هوا از 24.8 به 20.5 رسید

بارش باران دقایقه که شدت گرفته و البته رگباری محلی هستش.

متئوگرام دما و نقطه شبنم 5 روز گذشته

chart

ماهان.

کاربر ويژه
چرا پستتو پاک کردی واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سعید جان چون دوستان وطن‌دوست ما اگه بشنون که چه کسانی توی این جنگ‌ها شرکت داشتند و چه کسانی غنیمت و کنیز از ایران با خودشون بردند، ممکنه بین ایمان و وطن‌دوستی‌شون یه تضاد عجیب و غریبی ایجاد بشه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
آره تا حدودی به خاطر اونم بود

اگه به اون بخش از تاریخ علاقه داری و حوصله مطالعه داری کتاب دو قرن سکوت از دکتر زرین کوب جالبه ( البته اگه بتونی گیرش بیاری !!
تو سیستم قبلیم داشتمش ( دانلود کرده بودم ) الان ندارمش اگرنه برات ایمیل می کردمش

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

در تبریز دو ساعت قبل بارشی نیم ساعته و بسیار جذاب رخ داد که دقایقی نیز تگرگ مخلوط با باران شد. هوای شهر تلطیف شد و در فرودگاه به 18 + و در داخل شهر به 17 + رسید. هم اکنون نیز دور دوم بارش شروع شده است :گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام

در تبریز دو ساعت قبل بارشی نیم ساعته و بسیار جذاب رخ داد که دقایقی نیز تگرگ مخلوط با باران شد. هوای شهر تلطیف شد و در فرودگاه به 18 + و در داخل شهر به 17 + رسید. هم اکنون نیز دور دوم بارش شروع شده است :گل:

خوش به حالتون:گل:

اینجا امشب چون خیلی گرمه سوسکا از فاضلابا زدن بیرون تو کوچه پیاده روی می کنن

saeed hh

کاربر ويژه
آره تا حدودی به خاطر اونم بود

اگه به اون بخش از تاریخ علاقه داری و حوصله مطالعه داری کتاب دو قرن سکوت از دکتر زرین کوب جالبه ( البته اگه بتونی گیرش بیاری !!
تو سیستم قبلیم داشتمش ( دانلود کرده بودم ) الان ندارمش اگرنه برات ایمیل می کردمش

نه بابا منو چه به کتاب خوندن هزار جور بدبختی دارم !!:خنده2:

IRAJ1

کاربر ويژه
فروهشت ازو سرخ و زرد و بنفش همی خواندش کاویانی درفش

درود بر درفش کاویانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا