• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
من باز فاز عکس تکراری گذاشتنم گل کرد!

زمان نوردهی: 25 ثانیه
دیافراگم f/16
ایزو 400
با سه‌پایه

استراسبورگ فرانسه

DSC_0234.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
اونوقت ماهان مثلا من نخوام 2 ثانیه باشه چی کار کنم؟!
دوربینم آخه یکم تشخیصش ضعیفه:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
در ارتفاعات تهران وقتی از جانپناه سیاهسنگ یا امیری رد میشیم به محلی میرسیم که 7 تا تپه باید پشت سر گذاشته بشه که در این فاصله هفت بار قله توچال از دید پنهان میشه و دوباره نمایان میشه و به همین دلیل بهش قله 7ناز هم میگن . 7 دفه ناز میکنه:خنده1:

اون اطراف هم که مسیر بهمنگیره

mohamad$

کاربر ويژه
یه مقدار زوم کردم رو عکس که بهتر دیده بشه . اریا دلیل اینکه میگفتی اونجا چرا زود برفاش میپره همینه . اون چند تا تپه شیبشون زیاده و رو به جنوب به همین دلیل افتاب برفشون و زودتر مپرونه . البته باد هم تاثیر داره

mohamad$

کاربر ويژه
من که تو این 1 ساعت اخر پدرم درومد . چند دفه دراز کشیدم رو زمین در حد 5 دقیقه . واقعا مسیر توچال طولانی و نفسگیره .

ماهان.

کاربر ويژه
آخه فلاش یا سه پایه مگه باعث بیشتر شدن زمان نور دهی میشن؟!

فلاش نور محیط رو می‌بره بالا و زمان نوردهی میاد پایین. ولی توی فضای باز خیلی چرت در میاد! سه‌پایه هم باعث می‌شه دستت نلرزه و عکس تار نشه. ولی این تار بودن عکسای تو مشکلش این نیست. آخه عکس دومی که دادی زمان نوردهی‌ش 1/160 ثانیه بود!

mohamad$

کاربر ويژه
اگه تو شب سه پایه نداشته باشیم رو کدوم تنظیمات بزاریم بهتره ؟ من الان رو لندسکیپ گذاشتم عکس نمیگیره چون تاریکه . چی کار کنم

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر کنم دوربین VGA از دوربین من بهتر عکس بگیره:خنده2:

آخه اینم شد عکس؟
tcb0rs7kw6cjsh08uu4.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
اگه تو شب سه پایه نداشته باشیم رو کدوم تنظیمات بزاریم بهتره ؟ من الان رو لندسکیپ گذاشتم عکس نمیگیره چون تاریکه . چی کار کنم

لندسکیپ زیاد مهم نیست. دوربینت رو بذار روی M. زمان نوردهی رو ببر حداکثر 1/10 ثانیه و سعی کن دستت اصلن نلرزه. دیافراگم رو تا آخر وا کن. f/3.6 باید باشه. ایزو رو هم بسته به میزان نور ببر بالا. بالاترین ایزو H2 هستش برای من. دوربینت رو راستی گفتی، مدلش رو یادم رفت!

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
فکر کنم دوربین VGA از دوربین من بهتر عکس بگیره:خنده2:

آخه اینم شد عکس؟
tcb0rs7kw6cjsh08uu4.jpg

این حتمن به مشکلی توی تنظیماتش داره که اینجوریه عکسات. اتفاقن توی سایت‌های نوشتن که این دوربین برای شب زیاد خوب نیست ولی برای روز به نسبت خودش خوبه!

ماهان.

کاربر ويژه
قبلنم گذاشته بودمش اینو

زمان نوردهی: 0.5 ثانیه
ایزو: 800
f/5.6
شانسی دستم نلرزید. بدون سه‌پایه گرفتمش.
اینو هم بگم که هر چه ایزو بیشتر باشه کیفیت عکس میاد پایین. ولی حساسیت عکس به نور هم کمتر می‌شه و توی جاهای تاریک‌تر می‌شه عکس بهتری گرفت.

947067_10201291242226016_173599302_n.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا