• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
مهراباد 20 !

17 درجه از ظهر پایین اومده . کم سابقس . احتمالا هوای خنک نفوذ کرده . تهران در حالت عادی اینقدر پایین نمیاد

mohamad$

کاربر ويژه
مال تو کدومشون بود؟!

اگه دوربین منو با گارانتی 5 ساله‌ش معیار بذاریم، ایران 200 تومن ارزون‌تر از قیمت اینجاش در میاد! البته اگه قیمت این سایت با گارانتی دوساله باشه، اینجا 300 تومن ارزون‌تره.

من CANON EOS 1100D

واسه شما چی بود مدلش ؟

mohamad$

کاربر ويژه
لنز من هم 18-55 هست البته من میخواستم دوربین سوپرزوم بگیرم SX50 ولی یارو گفتش تو اون رنج یکم بزاری روش میتونی SLR کنون بخری منم خریدم والبته فکونم کار درستی کردم

من اخرای بهمن خریدم

aria_tehran

کاربر ويژه
راستی گارانتی باید یک ساله باشه دیگه؟درسته؟
تاریخ اتمام گارانتیش برج 11 2013 میلادیه!

ماهان.

کاربر ويژه
لنز من هم 18-55 هست البته من میخواستم دوربین سوپرزوم بگیرم SX50 ولی یارو گفتش تو اون رنج یکم بزاری روش میتونی SLR کنون بخری منم خریدم والبته فکونم کار درستی کردم

من اخرای بهمن خریدم

آره این خیلی خوبه
من چند روز پیش لنز 200 میلی‌متری واسه نیکون دیدم که تخفیف خورده بود و شده بود 269 یورو. قبلش 299 یورو بود. تقریبن هم قیمت دوربینم با لنز 55 میلی‌متریش. فعلن پول توی دست و بالم نیست :)) آخر تابستون می‌گیرمش
خاک بر سرا برای دانشجوهای تمام دنیا آپشن خرید با قسط یک‌ساله بدون کارمزد رو دارن بجز ایرانیا و یکی دو تا کشور دیگه! اگه داشت که همین الان می‌گرفتمش!

ماهان.

کاربر ويژه
ننوشته چه مدته ولی باید یه سالو باشه
فردا میرم از خجالتشون در میام!

بعید می‌دونم دوربین ایرادی داشته باشه آریا. به تنظیمات کارخونه برگردوندی؟ اگه آره توی روز یه عکس بگیر و سعی کن دستت نلرزه. ببین خوب نشده!

mohamad$

کاربر ويژه
اریا فکونم تا زمانی که دوربین SLR نخری راضی نمیشی . این دوربینا با این قیمت به کار شما نمیاد . اینا واسه کسایی هست که کار خونگی دارن یه چار تا عکس تولد و اینا مثلا

aria_tehran

کاربر ويژه
بعید می‌دونم دوربین ایرادی داشته باشه آریا. به تنظیمات کارخونه برگردوندی؟ اگه آره توی روز یه عکس بگیر و سعی کن دستت نلرزه. ببین خوب نشده!
باطریش تموم شده.میذارم شارژ این کارارو انجام میدم
اگه درستم شدش به خاطر گارانتیشم که شده میرم:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
اریا فکونم تا زمانی که دوربین SLR نخری راضی نمیشی . این دوربینا با این قیمت به کار شما نمیاد . اینا واسه کسایی هست که کار خونگی دارن یه چار تا عکس تولد و اینا مثلا

من یه کنون a480 داشتم. بد نبود واقعن. 180 تومن خریده بودم سال 86.
اینو باهاش گرفته بودم
http://nhrpress.persiangig.com/images/IMG_0601.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
البته تو روز عکسا بد نمیشه البته بدون زوم . زوم رو دوربین چیز بیخودیه .

mohamad$

کاربر ويژه
عکس گرفتن هم تو سطح شهر درد سره . 100 تا چشم ادم و میپاد . حالا باز طبیعت و به خصوص کوه خوبه از ابتدای مسیر تا اخرش 1000 تا عکسم بگیری کسی تعجب نمیکنه و کاری نداره ولی پا که تو ابتدای شهر میزاری کلا مدل مردم عوض میشه .
اکثریت مردم هم با کوهنوردی و اینچیزا حال نمیکنن و خوششون نمیاد که البته خدا رو شکر که خوششون نمیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا