• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
یکی از کامپکت های سوپر زوم سونی رو خریدم HX10v ،خیلی مشتاق بودم که یه دونه HX100v بگیرم،اما خب متاسفانه تولیدش متوقف شده،SLR ها هم قیمتش بالاست،نمیخواستم زیاد هزینه کنم

http://www.digikala.com/default.asp...oduct=DigitalCamera-Sony-Cyber-Shot-DSC-HX10V

بنظر دوربین خوبی میاد. مبارکت باشه.یکی از کاربرا نوشته چینیه! واقعا چینه؟ چنتا عکس بگیر ببینم چجوریاست
با این پاور شات کانن تقریبا براری میکنه. البته این یکم گرونتره

http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX500-IS

Abbath

New member
بنظر دوربین خوبی میاد. مبارکت باشه.یکی از کاربرا نوشته چینیه! واقعا چینه؟ چنتا عکس بگیر ببینم چجوریاست
با این پاور شات کانون تقریبا براری میکنه. البته این یکم گرونتره

http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX500-IS

خیلی ممنون سجاد عزیز،نه بابا نمیدونم کجاش رو خونده که نوشته بوده چین،مال من که مید این جاپونه :دی

والا این کنون رو هم در نظر داشتم،اما به خاطر حسگر CCD و همچنین فیلم برداری ضعیف ترش نسبت به این یکی،سونی رو انتخاب کردم

aznavar

کاربر ويژه
خیلی ممنون سجاد عزیز،نه بابا نمیدونم کجاش رو خونده که نوشته بوده چین،مال من که مید این جاپونه :دی

والا این کنون رو هم در نظر داشتم،اما به خاطر حسگر CCD و همچنین فیلم برداری ضعیف ترش نسبت به این یکی،سونی رو انتخاب کردم

ایشالا ک لنزش برات خوب بچرخه:)
این همشهری ما نمیدونم از چه دوربینی استفاده میکنه. هرچی که هست کارش خیلی درسته.حس تازگی همونجارو بهت منتقل میکنه

sa55ia34qg7k1ddnw8.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
بيشينه و كمينه دماي ايستگاه هاي تبريز طي 24 ساعت گذشته / بارش

فرودگاه : 30 و 18 / 4.5 ميلي متر
اول زعفرانيه : 29 و 16 / 1.0 ميلي متر

بيشينه بارش استان : خسروشاه 9.2 ميلي متر

سردترين بيشينه استان : مس سونگون 17 +

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز

دماوند 31.2 / 16.0

طالقان 30.6 / 9.4

آبعلی 27.2 / 10.6

فیروزکوه 26.2 / 11.6

دماوند دیروز کاهش دما نداشت ! بیشترین دمای امسالش هم فکونم تو همین مایه ها بود یعنی 31

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر دوستان :گل:

این دماسنج ما ،دمای 32 درجه رو نشون میدهد !!! یعنی الآن دما در مشهد 32 درجه است؟؟؟

ماهان.

کاربر ويژه

عباس جان الان کمپانی‌ها اکثرن توی کشورهای خارجی می‌زنن. مثلن دوربین نیکون من ساخت تایلنده. ولی نیکون خودش شرکت ژاپنیه.

ماهان.

کاربر ويژه
امروز نسبت به پیش‌بینی‌ها هوای خیلی سردتری داریم. برای امروز دمای 24 تا 25 پیش‌بینی شده بود، اما تا الان که نزدیک ظهر هستش، هوا تمام ابری و مه رقیق و دما 18.6+ درجه‌ست.

اینطور که پیش‌بینی‌ها نشون می‌دن دمای هوا طی ده روز آینده از 25 بالاتر نمی‌ره. به نظر می‌آد امسال تابستون سردی رو پشت‌سر می‌ذاریم. تا الان فقط 2 روز دما از 30 رفته بالاتر.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

دمای فعلی رشت 28

اگه شرجی نبود خیلی خوب می شد!

عباس جان تبریک.ایشالا عکسای قشنگی که می گیری بذاری اینجا

mohamad$

کاربر ويژه
فردا حوصله بیرون رفتن ندارم و حوصله خونه موندن هم ندارم . اخرین جمعه قبل ماه رمضون هم هست

mohamad$

کاربر ويژه
فردا حوصله بیرون رفتن ندارم و حوصله خونه موندن هم ندارم . اخرین جمعه قبل ماه رمضون هم هست

اولویت ها

1 - دربند - اوسون

2 - طالقان

3 - داراباد - پیمایش دره

4 - قله چین کلاغ
5 - ماندن در خانه و کمک دست مادر جان :ایرانجمن:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا