• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دارم میرم ترمینال بجنورد امدیم:خنده2:

:خنده2::شاد::شاد2:

بیا،درخدمتیم!!:گل:،بعد از گیلاس خوری میبرمت آلاداغ رو با هم فتح کنیم!!بعدشم میبرمت دره جن!!بعدشم زرد و کاستان و فتح آبشار کاستان!!آخر سر هم میریم گلول و از اونجا میریم کلات پیش امیرمحسن!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
جهنم شنبه یکشنبه و دوشنبه ی هفته ی پیشرو!!

casia1.72hr.png

casia1.96hr.png

casia1.120hr.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان:گل:

فک میکنم یکی از علت های سرد بودن اقلیم اردبیل در تابستان ، دور بودن آن از چنگ جنب حاره ای باشه که تاثیر کمتری میگیره به نسبت سایر جاها

سلام بر امیرمسعود عزیز

منم فکر میکنم همینطور باشه ولی خب همیشه که اینطور نیست!!!هنوز تیرماه هستیم و فکر میکنم جنب حاره چندان قوی نیست!!اگر تو مرداد هم همینطور بود{خنک بود} میشه گفت که نظریه شما کاملا درسته:گل::احترام:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان.
بارش بعدی تبریز کی خواهد بود؟

درود بر سهند عزیز:احترام::گل:

خوش اومدی به انجمن ما،فکر میکنم امشب هم بارش خوبی خواهید داشت،البته تا 2-3 روز آینده به تناوب بارندگی خواهید داشت و شدتش دیروز و امشب خواهد بود!!!:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان

دارم میرم سمت گردنه ی بدرانلو باغات یکی از دوستان آلبالو جمع کنیم!!خیلی کار سختیه ولی می ارزه!!مخصوصا زمانی که سر سفره ی افطار شربتش رو میخوری!!!وایییییی!!چه حالی میده!!:گل:

جون من هومن جان؟؟؟پیشاپیش بهش سلام میگم:گل:،متاسفانه باید برم:ناراحت:خیلی دوست داشتم باشم

فعلا با اجازه:گل:

Abbath

New member
دوستان ثبت نام برای برگزاری دومین صندلی داغ ویژه هواشناسی آغاز شد،نیازمند یاری سبزتان هستیم:خجالت2:

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان چه خبر؟ چکار میکنید؟وای که چقدر دلم براتون تنگ شده بود خعلی خوشحال شدم برگشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا