• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
اه اه....:ناراحت:

25835740_autogram1.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اين ها هم فريم بارش پنجشنبه و جمعه جاري (به خاطر حجم زياد عكس ها معذرت مي خوام)

193ngfu5xekg11niapq.png

k0z04d4obkxiexfdt4if.png

کدخدا

کاربر ويژه
نه بجنوردم،دیشب اومدم

پروردگارا به حق این دقایق و لحظات عزیز یه برف مشتی و توپ واسه قم و تهران و اصفهان بفرست تا دوستانمون بیش از پیش خوش حال و سرحال بشن،آمین.

ممنونم مملی جان

من یواش یواش برم کار دارم

تا درودی دیگر بدرود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان سلام

چرا این دو تا سیستم دارن نامردی میکنن؟:75:

سلام ايرج عزيز

ايرج عدم تغذيه رطوبتي مناسب دليل عمده هست.

خوشبختانه شمال غرب كشور تحت جريانات اصلي سيستم قرار مي گيره البته شما هم از سيستم دوشنبه و هم از سيستم پنجشنبه برف داريد :

9dlxhbhmg85zkw5dcsm.png

l21q1cp2mgawnk8gohk8.png

IRAJ1

کاربر ويژه

سلام ايرج عزيز

ايرج عدم تغذيه رطوبتي مناسب دليل عمده هست.

خوشبختانه شمال غرب كشور تحت جريانات اصلي سيستم قرار مي گيره البته شما هم از سيستم دوشنبه و هم از سيستم پنجشنبه برف داريد :

9dlxhbhmg85zkw5dcsm.png

l21q1cp2mgawnk8gohk8.png

سپاس بزرگوار
پس اگه یکم هوای سرد تضعیف بشه و جریانات جنوبی مجال نفوذ پیدا کنن مشکل حل میشه؟

imboeing

کاربر ويژه
به نظر میاد چهارشنبه و پنجشنبه برف سنگینی در انتظار تبریز هست ، چون اخبار اعلام کرد بارورسازی ابرها با قدرت هر چه تمام و با هواپیماهای بارورسازی از سه شنبه تا پنجشنبه بر روی ابرهای سیستم پیش رو در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و به مرکزیت فرودگاه تبریز اجرا خواهد شد.

يك هواپيما به منم بدن براي رشت هم استيني بالا بزنيم !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سپاس بزرگوار
پس اگه یکم هوای سرد تضعیف بشه و جریانات جنوبی مجال نفوذ پیدا کنن مشکل حل میشه؟

خواهش مي كنم

به نظر من هيچ تقابلي بين جريانات بر خاسته از درياي سرخ و هواي سردوجود نداره. موقعيت پر فشار ها در اين بين خيلي مهم هستن حركت ساعتگرد پر فشار جنب حاره اي مي تونه جريانات جنوب غربي رو به طرف كشور ما فراهم كنه جرياناتي كه حامل رطوبت درياي سرخ و اقيانوس هند هستن. از طرف ديگه ريزش سرما هم به واسطه پر فشار آزور مستقر در اروپا وجود داشته و ادغام اين دو سبب بارش برف خوب خواهند شد.

من هيچ تقابلي بين هواي سرد و جريانات درياي سرخ نمي بينم.

به نظر من رابطه بين جريانات جنوبي قوي در برابر جريانات شمالي ضعيف بالعكس مردود هست.

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
روز پنجشنبه درياي خزر بشدت مواج بوده و گردنه ها و دامنه هاي البرز و زاگرس كولاك برف رو داريم:

tnxncczthkns9a73tgza.png

ماهان.

کاربر ويژه
شاید این از معدود دفعاتی باشه که هوای سرد اروپا و خاورمیانه‌ رو با هم درگیر می‌کنه!

528 در شمال ایران و 516 در آلمان!

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
سردچال بسیار قدرتمند با مرکزیت ارتفاع ژئوپتانسیل 528 دکامتر شنبه آینده روی اروپا بصورت سلول بسته در می‌آد و احتمالن همین عامل ماندگاری‌اش در منطقه خواهد بود

Capture.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برا من پیام خصوصی عجیبی امده!!!!

m5s9l6tzkjsd5ujwd4zw.jpg

سلام محمد جان

از دستت کلی خندیدم ، خدا بگم چیکارت نکنه .:خنده2:

مدیران فورم لطف کردند مطالب مفید رو و از جمله پست خوب شما رو استیکی کردند و تاپیک پست شما رو به اصطلاح پر رنگ کردند و آوردن جزء عنواین معتبر بخش هواشناسی:گل:

زنده باشی :گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
حادثه‌‏دیدگان پیست آبعلی به 115 نفر رسید

پیست اسکی آبعلی روز گذشته با وجود تعطیلی رسمی، ساعات پرحادثه‏ای را سپری کرد و بی‏احتیاطی در آن، 115 مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش فارس، پزشک پایگاه امداد جاده‏ای آبعلی گفت: شب گذشته در مناطق خارج از پیست اسکی و در ارتفاعات امامزاده هاشم(ع)، دختری جوان در حین انجام تفریحات زمستانی جان خود از دست داد.

علی‏رضا سیفی ادامه داد: در پیست اسکی آبعلی نیز نزدیک به 115 نفر مصدوم شدند؛ اما خوشبختانه هیچ حادثه منجر به فوتی رخ نداد.

وی اضافه کرد: پیست اسکی آبعلی دارای مشکلاتی است و برخورد در انتهای مسیر با توری نصب ‏شده و موانع موجود موجبات مصدومیت افراد را فراهم می‏سازد.

سیفی ادامه داد: با چنین برخوردهایی، مصدومان بسیاری با شکستگی دست، پا و سر به پایگاه امداد جاده‏ای آبعلی انتقال داده شدند.

پزشک پایگاه امداد جاده‏ای آبعلی افزود: روز گذشته پیست اسکی آبعلی تعطیل بود؛ اما مردم به این مرکز مراجعه کرده بودند.

وی اضافه کرد: انسداد مسیر مردم برای ورود به پیست وضع را بدتر می‏کند؛ چراکه در این صورت آنها به مناطق پشتی بلندی‏های پیست که مملو از سنگ‏های خطرناک است، مراجعه می‏کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا