• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
امسال بارش برف در تهران حتی کوه ها خیلی کمتر از پارسال بود . پارسال این موقع بالای علوم و تحقیقات روی زمین یک لایه برف یخ زده بود رو به افتاب هم که وقتی برف ها رو پارو کرده بودن یک 50 سانتی بود در پشت ساختمان ها هم که افتاب نمی خوره برف پارو شده به 80 سانت شاید هم بیشتر رسیده بود. ولی امسال زمین خشکه برف پارو شده رو به افتاب خیلی کمه پشت ساختمان ها هم که افتاب نمی خوره بزور به 15 سانت می رسه .

amir551

کاربر ويژه
سلام به همه
bye2.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
partly%20cloudy.gif
وضع هوای استان طی 24 ساعت ششم از ساعت 12 روز پنج شنبه مورخه 21/10/1391
نيمه ابري تا ابري همراه با وزش باد و بارش برف
بیشینه دمای بجنورد: 2 درجه سانتيگراد کمینه دمای بجنورد : 7- درجه سانتيگراد

خداکنه اتفاق بیافته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب همانطوریکه حدس زده بودم نقشه های جی اف اس شیفت بخشی از بارشهای افغانستان رو برای شمال شرق ایران در نظر گرفتند که خیلی امشب منو شارژ کرد این مطلب:گل:

samann

کاربر ويژه
یا علی
اصلا باورم نمیشه به یک بار اپدیتهای طلایی نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی اینجوری بشن واقعا خطرناکه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوب همانطوریکه حدس زده بودم نقشه های جی اف اس شیفت بخشی از بارشهای افغانستان رو برای شمال شرق ایران در نظر گرفتند که خیلی امشب منو شارژ کرد این مطلب:گل:

بجاش بارش های ما صفر شد!!!!غمی نیس،راضیم به رضای خدا،هرچی قسمت باشه

mikadd

کاربر ويژه
ای کاش بجای گرمایش جهانی سرمایش جهانی داشتیم.خیلی ازار دهندس هنوز سرمای ردیفی ندیدم و بسرعت روزها در حال سپری شدن و رفتن بسمت 6 ماه گرم سالیم:فرار:

snowman

New member
سلام بر دوستان در این انجمنمحسن هستم از آمل و به تازگی افتخار آشنایی به این محفل رو داشتم.شاید هر از چند گاهی به جمع صمیمانتون سری بزنم.میخواستم ببینم کسی از عزیزان هست که به تفصیل از اوضاع بارشی و نوع اون برای آخر هفته تو آمل مطلع باشه..آیا بالاخره ما برف رو میبینیم یا که خیر؟چون نقشه های ips تو هر آپدیتش کانترهای متفاوتی رو واسه سواحل نشون میدهو اینطور که معلومه فقط برف رشت تقریبا تثبیت شده.ولی تا این لحظه هیچکدوم از دو سایت معتبر فورکا و نروز برفی رو واسه سواحل نزدن.نظرتون چیه؟

سیبری

کاربر ويژه
روز جمعه همه چیز در شمال شرق عالیه ، هم نفوذ هوای سرد و هم رطوبت همزمان دریای سرخ و دریای خزر و جریان اون به سمت ماست ، اما نکته اینجاست که تا الان نقشه ها نشون نمیدن که دو موج شمالی و جنوبی با هم ترکیب ایده آلی داشته باشن و از روی نقشه رطوبت میشه گفت که رطوبت دریاهای جنوب و در راس آن دریای سرخ از طریق منتهی الیه شرق خراسان به سمت افغانستان میره اما رطوبت دریای خزر تا محدوده شمال خراسان رضوی رو تت تاثیر قرار میده اگه یه مقدار سامانه شمالی قویتر بود و رطوبت خزری و سرمای پرفشار شمالی زودتر و بیشتر نفوذ کنه خراسان یه برف توپ افتاده

نقشه اول رطوبت تراز 700 و نقشه دوم تراز 850 است

13011112_2_0418.gif
13011118_2_0500.gif

دقیقا همون چیزی که می ترسیدم داره رخ میده عدم ترکیب ایده آل 2 موج ! حتی فاصله مکانی و زمانی دو موج هم متاسفانه بیشتر و کاملا از هم تفکیک شدن البته امیدوارم و دلم روشنه موج شمالی تقویت بشه

13011312_2_0512.gif

samann

کاربر ويژه

سلام سامان عزیز

میشه یک ذره بیشتر توضیح بدید که قراره چه اتفاقی بیافته!!!!!!!!!!!!

سلام محسن جان راستش من یه چند وقتیه به وضعیت اپدیتها مشکوکم / اصلا نقشه ها و شاخص ها قابل اطمینان نیستن تا دو روز پیش اپدیتها روند مثیت شدن شاخص نوسان قطبی و اطلس شمالیو نشون میدادن اما الان منفی شدن این دو رو نشون میدن و به نظر من اگه اپدیت این دو عوض نشه باید منتظر خشکی +گرما + پشته در شمال شرق باشیم/ امیدوارم این اتفاق نیفته و من اشتباه کرده باشم.

سلام...
با توجه به نقشه هایی که استاد عزیزم امیر جان گذاشتن در برخی نقاط آذربایجان غربی بارش برف بالای 100 سانت را خواهیم داشت...
:توافق:

در ارتفاعات غرب و شمالغرب و البرز هم که برف داریم و احتمالا تبریز هم از موج دوم سفید پوش خواهد شد...

ارتفاع در تراز 500 (96 الی 168):

bad19.gif

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
به نظر میاد چهارشنبه و پنجشنبه برف سنگینی در انتظار تبریز هست ، چون اخبار اعلام کرد بارورسازی ابرها با قدرت هر چه تمام و با هواپیماهای بارورسازی از سه شنبه تا پنجشنبه بر روی ابرهای سیستم پیش رو در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و به مرکزیت فرودگاه تبریز اجرا خواهد شد.

سلام دوستان
علي آقا خيلي به بارورسازي دل نبند چرا كه بارورسازي ابرها در صورتي كه با موفقيت انجام شود در بهترين حالت فقط 15 تا 20 درصد بارش را افزايش مي دهد تازه اين مقدار افزايش بارش در باروري ابرهاي همرفتي حاصل شده است و در مورد ابرهاي لايه اي نيمبواستراتوس درصد موفقيت كمتر است. جالبتر اينجاست كه حالا همين مقدار موفقيت هم چندان قابل اثبات نيست. خلاصه اينكه بارورسازي ابرها اما و اگر زياد داره و مثل صعود تيم فوتبال ايران به جام جهاني هستش و به اين راحتي ها نيست!
پس اگر برف سنگين ميخواي اميدت به خدا باشه.
ميگم نماز بارون كه داريم نميشه يه نمازي هم به نيت برف بخونيم؟(دوستان فتوي بدين!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا