• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arak

New member
این دقیقا میشه فرودین 88 که مصادف است باسیل قم و برف 1/5 متری تفرش
این عکسا مربوط میشه به یکی از جاده های منتهی به تفرش،همون موقع
یه بار دیگه هم این عکسا رو گذاشته بودم اما چون بحثش شد گفتم دوباره گذاشتنش خالی از لطف نی
ruswwffm4d52ztz9pru.png

0asfffxax25fyg4oh168.png

پیوست ها

• ruswwffm4d52ztz9pru.png
    ruswwffm4d52ztz9pru.png
    374.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 0asfffxax25fyg4oh168.png
    0asfffxax25fyg4oh168.png
    301.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
گسل فعال این زلزله گسل آستارا(تالش) بود.

خط قرمز در غرب گیلان

SHOKRI.jpg

اين گسل با طول 1400 کيلومتر، از ناحيه قفقاز تا آستارا کشيده شده است. اين گسل با روند شمالي-جنوبي در خاور آذربايجان و بخش باختري درياچه خزر قرار دارد. عملکرد اين گسل به صورت معکوس بوده و سبب افت زياد در ارتفاعات تالش و درياي خزر گرديده است؛ به طوري که سنگ هاي پالئوزوئيک را در کنار سنگ هاي جوان قرار مي دهد. فرو افتادگي درياي خزر در سمت خاور گسل آستارا، حاصل عملکرد اين گسل مي باشد. با توجه به وجود پي سنگ دگرگوني در حاشيه باختري گسل آستارا، اين طور به ذهن مي رسد که گسل مزبور از پرکامبرين فعاليت خود را آغاز نموده است. اين گسل توان لرزه‎اي دارد و در زمين‎لرزه‎هاي 1978 و 1953 قفقاز، سازوكار فشاري داشته است (بربريان، 1976).

saeed hh

کاربر ويژه
این عکسا مربوط میشه به یکی از جاده های منتهی به تفرش،همون موقع
یه بار دیگه هم این عکسا رو گذاشته بودم اما چون بحثش شد گفتم دوباره گذاشتنش خالی از لطف نی
ruswwffm4d52ztz9pru.png

خطر ... در برف :خنده1:

داداش اواتارت بد جوری تو دید هستش بدجوری:بای:

saeed hh

کاربر ويژه
اوه اوه صورت دروازه بان اسپانیا ترکید با دماغ رفت توتیر دروازه خیلی وحشتناک بود:سکوت:

arak

New member
این آواتارت هزار تا ناگفته تو اون نگاه معصومش هست

جاهله معروفیه ؟
لا مصب خیلی معصومه:خنده2:
آره معروفه البته قبل انقلاب تو یه انتقام گیری میکشنش،اسمش ذبیح الله درشکه چیه،فیلم ذبیح که قبل انقلاب ساخته شده هم بر اساس زندگیه همین آدمه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
محمد جان ایشالا که جدی نیست

آسوده خاطر باشید

ما که زیاد احساس نکردیم و فاصله داریم استرس چندانی نداریم.اما الان خبر دارم از اون مناطق،طالش،رضوانشهر و... که مردم تو خیابونن.ترسش از خودش بد تره!

ایشالا که خیره...

شب شما و دوستان شب بخیر:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سعید آخه شبای قبلی خوب میومد پایین مخصوصا این ساعتا
اما الان چند ساعته رو 33+ مونده

mikadd

کاربر ويژه
گرمای غیر عادی میتونه به اتفاقی ناگوار ختم بشه که امیدوارم هیچوقت نشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا