• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا 3 سال پیش تابستون رفتم قم پیش پسرخالم کار کنم
یک هفته نشد فرار کردم

امیدوارم کدخدا بهش برنخوره دی : :خنده2:اما قم جهنمی بود برای خودش
مثل کوره آجر پزی بود سر ظهر هاش فکر کنم 46 درجه رسید اون چند روز
البته آخر شهریور برگشتم خنک شده بود - رفتم فردو شبهاش یخ یخ بود

aria_tehran

کاربر ويژه
:بای::ناراحت:

b0l6ve3zz45iolyk59ti.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد عزیز

خواهش میکنم.

من هم همینطور هستم و کلا شبهایی که برف میباره اصلا خواب ندارم!!! :خجالت2:

خوب نقشه هاش آماده شد در پست بعدی حتما میذارمشون

دست شما درد نکنه امیر محسن عزیز :گل:
من عاشق قدم زدن توی همچین شرایطی هستم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظرم تو مشهد بدن آب بیشتری از دست میده تا جای مثل رشت . هوای گرم وخشک آب بیشتری از بدن کم می کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید

هوای شرجی آب بیشتری از بدن کم میکنه لا مذهب:ناراحت:

کلا اینترنت مشهد ترکیده با ISP هم تماس گرفتم میگه مشکل زیر ساختی پیدا کرده به زبون عامیانه همون جریان لنگر کشتی و .....

واسه همین نقشه های ما هم موند.

فعلا تا درودی دیگر بدرود.

Abbath

New member
سرعت اینترنت درب و داغون شده،یکی در میون پینگ لامصب تایم اوت میده اصن یه وضی،رو اعصاب آدم تاتی تاتی میکنه
t2413.gif

ماهان.

کاربر ويژه
من اون موقع شش سال بیشتر نداشتم. تا قبل از اون هیچ شناختی از مفهوم زلزله نداشتم. در هنگام زلزله ای با اون قدرت به سختی میشه حتی دو تا سه متر راه رفت به سمت در خروج. یادم میاد تا چند هفته هلیکوپترها در ارتفاع پایین در آسمان رشت حرکت می کردن. تا چند وقت آب قطع بود. ما یه چاه آب توی حیاط داشتیم که همه اهالی کوچه ازش استفاده می کردن. اون شب ها تازه قصه شب کودک با صدای خانم نشیبا از رادیو پخش می شد. چند تا خونه توی رشت هم خراب شد بود از جمله یه آپارتمان سر نبش، توی لاکانی به سمت پارک شهر. مثل اینکه روی این ساختمون، یا طبقه آخرش، استخر بود. تقریبا اکثر خاطرات اون دوره تو ذهنم مونده.
امیدوارم واسه هیچ جا،حالا حالاها این اتفاق تکرار نشه.

سلام بهزاد جان
منم 4 سالم ولی خیلی به روشنی یادم می‌آد که زمین لرزید و بابام منو و برادرم رو برداشت و رفتیم زیر ستون در، بخاطر این ویبره‌ی زمین نمی‌شد حتا روی پای خودمون وایسیم، چند تا قاب عکس افتادن و یکی از شیشه‌ها خرد شد. اون موقع ما استادسرا بودیم. یکی از آپارتمان‌های نوساز همون منطقه و سه تا آپارتمان دیگه با خاک یکسان شدن. برج شهرداری رشت هم ریخت!

ماهان.

کاربر ويژه
نوید

هوای شرجی آب بیشتری از بدن کم میکنه لا مذهب:ناراحت:

کلا اینترنت مشهد ترکیده با ISP هم تماس گرفتم میگه مشکل زیر ساختی پیدا کرده به زبون عامیانه همون جریان لنگر کشتی و .....

واسه همین نقشه های ما هم موند.

فعلا تا درودی دیگر بدرود.

نه محسن جان، اینطور نیست. توی هوای خشک عرق بسرعت تبخیر می‌شه و برای همین زیاد به نظر نمی‌آد که خیس باشی و عرق کنی،ب بیشتری از بدن کشیده می‌شه بیرون. برعکسش بدی هوای شرجی اینه که بدن نمی‌تونه خودش رو خنک کنه و دمای بدن ممکنه بره بالا و برای سالمندان و کودکان خطرناک باشه.

ماهان.

کاربر ويژه
9 فرودین 88 بیشترین بارش از همین تفرش و به میزان 120 میل در 48 ساعت گزارش شد
کلا پیک بارش روی همدان استان مرکزی قم و جنوب غرب تهران بود
یکی دیگه از هسته های بارش رو خراسان رضوی تربت حیدریه بیش از 50 میل
اما کل نیمه شمالی کشور بارشش عالی بود

من همون روز اراک بودم و چند سانتی برف باریده بود. ولی محسن جان بخش بزرگی از بارش تفرش بصورت برف و باران بود. همش برف نبود. فکر نمی‌کنم از 20 سانت بیشتر برف باریده باشه اونجا.

ماهان.

کاربر ويژه
جنب حاره ای با با مرکزیت 591 فکونم تو کل کره زمین الان تو خوزستان و عراق و عربستانه . چرا اینجا فقط تشکیل میشه خدا میدونه

594 هم الان روی اسپانیا و شمالغرب آفریقاست و تا روزهای آینده می‌رسه به انگلستان. ولی بخاطر زاویه تابش کم آفتاب و وجود نداشتن خشکی، دمای این منطقه چندان بالا نمی‌ره. فوقش به 25 برسه. اما الان اسپانیا دماش در حد نیمه‌ی شمالی ایرانه.

Fooladi

کاربر ويژه

حاضرم خودم رو بخاطر زمستان 86 ذبح کنم!

اون زمستون خیلی اذیت شدم
گاز که قطع شد
اگه بدونید واسه بیست لیتر نفت چقدر تو اون سرما تو صف موندم! پیت نفت که نداشتیم از زیرزمین همسایه بعد کلی گشتن گیر آوردم. بعد کلی تو صف موندن و نفت گرفتن تو راه متوجه شدم سوراخه. مجبور شدم تو اون یخبندون پیاده برم خونه در حالیکه مثل پترس انگشتم در سوراخ پیت بود

تازه با چه بدبختی چراغ نفتی گیر آوردیم و چه بوی بدی میداد! (شاید ما دیگه عادت نداشتیم. شبیه گاز اشک آور بود)
وقتی گاز نباشه نونوایی هم در کار نبود بجز معدودی گازوییلی که باید کلی تو اون سرما تو صف می موندی.

برق هم بخاطر هیتر برقی مردم دائم قطع میشد.

در کل سرمای ناهنجار بدی بود

Fooladi

کاربر ويژه
نه محسن جان، اینطور نیست. توی هوای خشک عرق بسرعت تبخیر می‌شه و برای همین زیاد به نظر نمی‌آد که خیس باشی و عرق کنی،ب بیشتری از بدن کشیده می‌شه بیرون. برعکسش بدی هوای شرجی اینه که بدن نمی‌تونه خودش رو خنک کنه و دمای بدن ممکنه بره بالا و برای سالمندان و کودکان خطرناک باشه.
وقتی عرق روی پوست بدن نتونه بخاطر شرجی بودن هوا تبخیر بشه، پوست بدن نمیتونه گرما رو به خوبی دفع بکنه و دمای بدن بالا میره. این دمای بالای بدن هم باعث میشه رفلکس خودکار عرق کردن بیشتر فعال بشه بنابراین واقعا هم بدن آب بیشتری دفع می کنه.
تو هوای خشک با تبخیر عرق٬ بدن مقداری خنک میشه بنابراین نیاز به عرق کردن کمتر میشه.
پوست بدن اگه عرق نکنه نسبتا نفوذپذیری کمی داره و اینطور نیست که تو هوای خشک آب زیادی از دست بدیم. البته در این شرایط آب بیشتری از طریق ریه ها دفع میشه و خود پوست هم مقداری خشک میشه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا