• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماشالا مونیتور لپتاپم اینقدر کثیفه که من این چیزا رو متوجه نمی‌شم!

منتهی هم من هم هر چند وقت یکبار این مشکل رو پیدا میکنم خصوصا زمانیکه شبها میرم واسه عکاسی ، فرداش که که تو روز بخوام عکس بگیرم چند تا از این لکه هم تو عکسم پدیدار میشه!!!!

اونهم فکر میکنم بدلیل گرد و غبار داخل هواست که زمانیکه نور دهی بالا میشه این گرد و غبار به داخل سنسور دوربین میکده میشه1

بهرحال من که خودم رو راحت کردم و رفتم یک کیت پرافشنال کلینر خریدم که یک پرس داره- یک ماده لکه بر - یک دستمال مخصوص - چند تا گوش پاکن و البته یک تلمبه دستی مخصوص تولید باد که این آخریش خیلی به در بخوره و کافیه که لنز رو بازکنی و بذاری رو حالت LCD که در این حالت محافظ روی سنسور میره کنار و دو تا تلمبه که بزنی کاملا تمیز میشه!

قیمتش هم 15 هزارتومان بود.:گل:

امیرکوروش

کاربر ويژه
بفرمایید آب طالبی سرد با بستنی سنتی:خجالت2:

وای که چه حالی میده تو این هوای گرم!!!!!!!

دو تا چیز در تابستان و فصل تموز چسبد

1. شب خوابیدن در پشه بند در کنار جیرجیرک

2. میل نمودن یک پارج آب طالبی

بزن لایک قشنگه رو:خجالت2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود نوید جان

واقعا قم و کاشون قسمتی از جهنمن شکی در این نیست فقط تنها دلیلی که میشه تحمل کرد این درجه حرارت شرجی نبودن اینجاست
پارسالم دما خیلی بالا بود سر ظهر مجبور شدم با یه بنده خدا با بنز خاور شلختش برم کاشون هیچوقت یادم نمیره بخدا گریه کردم از گرما
ولی اطراف قم دما خیلی بهتر میشه حتی سر ظهر قابل تحمله

او اوه اوه موتور خاور میدونی که کجاست !!!
دقیقا زیر اتاقک قرار گرفته !! چون خاور پوزش صافه و کاپوتشو که بدی بالا دل و رودش قشنگ زیر پای راننده و کمک قرار داره
برای همین اغلب اوقات از کنار خاور که رد می شی می بینی راننده بنده خدا با زیر پوش رکابی نشسته !!! تابستون هم که دیگه هیچی !!!

mohamad$

کاربر ويژه
فشم دماش فرقی با دماوند نداره . اگر منظورت اون باشه 95 درصد ایران در تابستون بد اب و هواس که البته تقریبا درسته . کلا خوش اب و هوایی نسبی هست . الان معلم کلایه 36 یادم رفت تو پست قبلی بنویسم

پسرخاله

کاربر ويژه
فشم دماش فرقی با دماوند نداره . اگر منظورت اون باشه 95 درصد ایران در تابستون بد اب و هواس که البته تقریبا درسته . کلا خوش اب و هوایی نسبی هست . الان معلم کلایه 36 یادم رفت تو پست قبلی بنویسم
ارتفاعشون تقریبا یکسانه ولی من هر دفعه رفتم مقایسه کردم دیدم فشم خنکتره هم دمای کمینش هم بیشینش، متاسفانه ایستگاه نداره که بشه با سند گفت

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظرم هواشناسی باید دمای زیر آفتاب رو هم اعلام کنه
فکر کنم 7-8 درجه ای اختلافش باشه با سایه
حد اقل امروز که به نظرم اینطوری بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در صورتی که فعالیت پرفشار سیبری زمستان امسال بیشتر باشد به دفعات پدیده بلاکینگ رو در منطقه بخصوص شمالشرق کشور خواهیم داشت و منفی بودن شاخص کلیدی NAO نقش بسیار مهمی رو در کاهش بارندگی کشور خواهد داشت

منفي بودن شاخص هايي همچون نوسان قطبي و اطلس شمالي، روي بارش هاي نيمه غربي و جنوبي ايران تاثير مثبت داره و علتش هم بارها بيان شده. بيشترين سامانه هاي مهاجر كه روي نيمه غربي كشور موثر هستن از سرمنشا شرق مديترانه (حوالي قبرس). نقش درياي سياه تنها 3% بيان شده. اولويت دوم هم درياي سرخ مشخص شده در نتيجه سيستم هاي امتزاجي مديترانه و سرخ سهم عطيمي در دريافت بارش ها در غرب كشور دارن و شرايط اين 2 به ايده آل نزديك نمي شه مگر در مواقع فاز هاي منفي AO و NAO.

navid-mashhad

کاربر ويژه
تعداد ساعات آفتابی چند شهر ایران در سال 1984 میلادی

ارومیه 2589
تبریز 2511
زنجان 2634
سنندج 2508
همدان 2493
باختران 2664
اراک 2601
شاهرود 2897
مشهد 2691
تهران 2670
بند انزلی 1486
گرگان 1891
زاهدان 2853
یزد 2960
شهر کرد 2902
شیراز 3118
چابهار 3125

منبع : بهلول علیجانی : 1374 : 15

mohamad$

کاربر ويژه
حاج محسن شهر خود شما هم زیاد جالب نیست تابستونا . کلی دمای بالای 30 داره

سیبری

کاربر ويژه
خوش آب و هوا تو تابستون جهنمی ایران تنها اردبیل ، چالدران ،تالش و دامنه های شمالی البرز بالای 1600 و لاغیر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا