• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
خب آریا چی شد که فکر کردی من فکر کردم عکس توئه
:خنده1:
خب معلومه که ماشین بقلیه

ولی خب جالب افتاده آقاهه از داخل ماشینش
میشه از صورت کسی عکس گرفت بدون اینکه بفهمه !! برای کارای پلیسی و کارگاهی خوبه
آهان از اون لحاظ:خنده1:

سیبری

کاربر ويژه
نه قوچان بد جور مورد هجمه نا عادلانه قرار گرفته
همه اینها رو به جان میخرم و به یکباره در زمستان فریاد میکنم!
بترسید از روزی که قوچان طغیان کند و فریاد خشم و غرورش لرزه بر اندام فروم اندازد!

mohamad$

کاربر ويژه
از نظر من غربی ترین کوه شهر تهران همون علوم تحقیقاته که پای کوهش 1700 متر هست . اون یکی ها دیگه زیادی پرتن . مناطق 21 و 22 منظورمه

کوهای چین کلاغ و ولنجک پای کوه 1900 متر . دربند 1800 . داراباد 1750 و شهرک قائم هم پای کوه 2000

mohamad$

کاربر ويژه
احتمال زیاد منطقه الموت و یکی از دو شهر رازمیان یا معلم کلایه هست . چون اینا مرکز الموت هستن . درسته ؟

Abbath

New member
عباس جان من تقلب کردم:خجالت2: ولی نمیگم
راههای تقلب رو ییند :خنده1:

چگونه ببندم درها را؟:خنده1: خو نمیشه منم از نت بر میدارم،از این بعد خودم میرم عکس میگیرم میزارم اینجا

از این به بعد هم سخت تر میگم یه مقدار بیشتر سرش بحث بشه،این جاهای بزرگ مثل مراکز شهر ها دیگه خز و تابلو شده

aria_tehran

کاربر ويژه
از نظر من غربی ترین کوه شهر تهران همون علوم تحقیقاته که پای کوهش 1700 متر هست . اون یکی ها دیگه زیادی پرتن . مناطق 21 و 22 منظورمه

کوهای چین کلاغ و ولنجک پای کوه 1900 متر . دربند 1800 . داراباد 1750 و شهرک قائم هم پای کوه 2000
یه بار که منطقه های 21 و 22 رو بری نظرت عوض میشه
منم همچین چیزی فکر میکردم ولی وقتی از نزدیک دیدم نظرم عوض شد

rahsazan

کاربر ويژه
چگونه ببندم درها را؟:خنده1: خو نمیشه منم از نت بر میدارم،از این بعد خودم میرم عکس میگیرم میزارم اینجا

از این به بعد هم سخت تر میگم یه مقدار بیشتر سرش بحث بشه،این جاهای بزرگ مثل مراکز شهر ها دیگه خز و تابلو شده
خوب عکسها رو از لینکش نزار، دوباره آپلود کن اینجوری مشکلتر میشه:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا