• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
بهتر که نرفتن
تو که میدونی برو به بقیه هم نگو
مردمی که پوشک ...ن ی بچشونو میندازن تو طبیعت آتیش روشن می کنن راشونو می کشن میرن یا ظرف های یک بار مصرفو میندازن داخل رودخونه همون بهتر که طبیعت نوردی نکنن

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
این شمشک هم که ما هی میگیم و خودمون و واسش جر دادیم هم همینطور . اصلا ملت نمیدونن جاده شمشک دیزین کجاس .

aria_tehran

کاربر ويژه
یا مثلا واسه خیلیا درباره ی اطراف تهران که حرف زدم همچین جاهایی واسشون وجود خارجی نداشت!
این افراد همون کسایی هستن که از زندگی تو تهران غر میزنن و همش بد این شهرو میگن از بس که تو شهر بودن و نمیدونن که با نیم ساعت راه میشه به کجاها رسید!
البته تو خود شهر هم جالبه ده ها اثر تاریخی ده ها پارک ده ها مرکز خرید لوکس و ده ها سینما و جاهایی مثل برج میلاد و برج آزادی و سورتمه و سینما پنج بعدی هستش
کوه هم که چسبیده به تهرانه و تله کابین هم داره و هر چی که آدم بخواد جز دریا تو تهران هست

فقط یسری ها نشستن بگن تهران :شلوغ و آلوده
تازه آلودگیشم فقط واسه برخی روزای زمستون هستش

mohamad$

کاربر ويژه
ولی فشم شلوغه و جمعه ها دم ظهر قیامت . و اکثر قریب به اتفاق هم تا میدونش میرن و دور میزنن میان و تهران و سمت شمشک نمیرن یا خیلیا که مرتبا از جاده هراز میرن شاید یه دفه هم دشت لار نرفته باشن . این اخرین باری که رفتم تو جاده لار کلا 3 تا ماشین بودن D:

Abbath

New member
اینم یه عکس همین جوری،تو پانورامیو پسر عموم پیداش کردم،مهر ماه سال 87 هست،عکاس بنده و ادیتور پسر عموم هست

mohamad$

کاربر ويژه
دشت لار

17112_411.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
به منظور بررسی مجدد علت آتش سوزی دیزین؛
یک گروه ویژه به محل اعزام می گردد
درحالی که بیش از دو هفته از آتش سوزی پیست بین المللی دیرین می گذرد، هنوز علت آتش سوزی مشخص نشده است و قرار است دوباره علت آتش سوزی دوباره بررسی شود.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، هنوز پس از روزها، علت آتش سوزی دیزین مشخص نشده است.

بر اساس آخرین شنیده ها قرار است یک گروه ویژه تشکیل شود تا به محل آتش سوزی اعزام گردد و دوباره علت آتش سوزی را پیگیری کند.
حدود 2 هفته پیش تمام تجهیزات نیم قله پیست اسکی دیزین در آتش سوخت.

aria_tehran

کاربر ويژه
البته من نمیگم همه ی این جاها رو رفتم ولی میدونم که تهران انقد زیباست و منکر زیبایی هاش نمیشم و پیش هر کی هم برم از جاهای دیدنیش واسش تعریف میکنم
آدم حرصش از اونایی میگیره که نمیخوان قبول کنن این همه زیبایی تو استان هستش حتی اگه جاهای دیدنیشو بشناسن

arak

New member
به منظور بررسی مجدد علت آتش سوزی دیزین؛
یک گروه ویژه به محل اعزام می گردد
درحالی که بیش از دو هفته از آتش سوزی پیست بین المللی دیرین می گذرد، هنوز علت آتش سوزی مشخص نشده است و قرار است دوباره علت آتش سوزی دوباره بررسی شود.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، هنوز پس از روزها، علت آتش سوزی دیزین مشخص نشده است.

بر اساس آخرین شنیده ها قرار است یک گروه ویژه تشکیل شود تا به محل آتش سوزی اعزام گردد و دوباره علت آتش سوزی را پیگیری کند.
حدود 2 هفته پیش تمام تجهیزات نیم قله پیست اسکی دیزین در آتش سوخت.
امضات قشنگه داش ممد،پش سره نوروزی میثم حسینیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا