• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
اون عکس ماهواره ایه قبل دزفول بود

این مسابقه بعدی !! عدم پاسخ دادن از سمت من یعنی جواب درست نیست

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اغلب زلزله ها بدون علامت قبلي و بصورت غير مترقبه بروز مي كنن، براي همين هم هست كه زلزله ها اكثر غافلگيرانه از راه ميرسن و موجب خسارت هاي سنگين مي شن.

البته برخي علايم هستن كه انسان هايي كه از دقت بالا برخوردار و بيشتر با طبيعت مانوس هستن ميتونن با ادارك و حواس پنجگانه اونها رو دريافت كنن حتي توي مقالات علمي به نمونه بارز و عيني و واقعي از حس ششم هم بيان شده !

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر محمد سادات
دوستان دیدین چه آسونه !!

یک کوکا کولای تگری جایزه شماست
فقط کافیه دست دراز کنی از آواتارم برداری

کدخدا

کاربر ويژه
یه کلیپ داشتم از دوربین های مداربسته که موقع زلزله فیلم گرفته بودن از دیدنش ادم وحشت میکرد پیدا کنم اپ میکنم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گسل مسبب زلزله بم در سال 82، تا قبل از زلزله جز گسل هاي پنهان بود و اصلا توي نقشه ها كسي حتي فكرش رو نمي كرد اين گسل طويل در مجاورت شهر بم وجود خارجي داشته باشه.

تو تهران هم گسل هايي به صورت پنهان داريم كه لبه هاي گسل تا نزديكي سطح زمين ادامه پيدا كردن اما در سطح زمني غير قابل مشاهده هستن برخي از غير هم سطح و تراز بودن بزرگراه ها و اتوبان ها داخل شهر تهران رو به سبب عبور خط گسل از اين معابر مي دونن بطوري كه يك لبه گسل بالا اومده و لبه ديگه در ارتفاع كمتري قرار داره.

amir tehranpars

کاربر ويژه
خداروشکر وضعیت دمای آب خزر طی یک هفته گذشته روند افزایشی داشته هرچند با توجه به شاخص خنثی ao گویا تا دهه اول مرداد خبری از بارشهای شمالی به چشم نمیخوره !:گل:

curr.sst.weekly.figa.gif

کدخدا

کاربر ويژه
راستی فردا ماه رمضونه

باز ماه رمضان آمدست و روزه / رایگان گشت بلیط اتوبوس و موزه
باز در بند شدند لات و ابلیس و هبل / باز بلبل به چمن می فروشد غمزه
بعد افطار دلت گرد و قلمبه گردد / بس که خوردی کباب جوجه یکروزه !

اینم از ربنای استاد شجریان

http://www.uploadbaz.com/kodvk8f46oy8

آرش-مشهد

کاربر ويژه
حلول ماه مبارک رمضان رو به همه شما دوستای خوبم تبریک میگم. ان شا الله همیشه و در همه مراحل زندگی تون موفق باشین.

دمای فعلی مشهد مقدس: 26

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یه کلیپ داشتم از دوربین های مداربسته که موقع زلزله فیلم گرفته بودن از دیدنش ادم وحشت میکرد پیدا کنم اپ میکنم

من از اين كيليپ ها زياد دارم و تقريبا زلزله هاي بزرگ و مهمي كه در دنيا اتفاق مي افته ميرم يوتيوب و كليپ لحظه وقوع زلزله رو دانلود مي كنم.

فجيح ترين كليپ در درجه اول مال زلزله 9 ريشتري ژاپن بود كه يه پير مرد توي اتاق نشسته و كل اتاق با اسبابش حالت پرتابي دارن !!!!!!!

ديگه كليپ مصيبت بار زلزله هائيتي هست كه يه زن سياه پست براي استراحت با در دست داشتن يه ليوان نوشيدني روي تختش نشسته يك يك مرتبه با صداي مهيبي همه چيز به لرزه درمياد و بعدش تصوير سياه ميشه و آور روي دوربين ميرزه و فقط صدا پخش ميشه كه مردم وحشتش زده از اطراف به كوچه اومدن و جيغ و فرياد مي كنن همچينن صداي اواري كه روي دوربين ميريزه هم واضح ست. اين كليپ رو كانال CNN نشون داد.

mohamad$

کاربر ويژه
دامنه جنوبی کوهای شمشک برف به نسبت خوبی هنوز داره:احترام:متاسفانه عکس نگرفتم . رگه های بزرگ برف

پسرخاله

کاربر ويژه
اغلب زلزله ها بدون علامت قبلي و بصورت غير مترقبه بروز مي كنن، براي همين هم هست كه زلزله ها اكثر غافلگيرانه از راه ميرسن و موجب خسارت هاي سنگين مي شن.

البته برخي علايم هستن كه انسان هايي كه از دقت بالا برخوردار و بيشتر با طبيعت مانوس هستن ميتونن با ادارك و حواس پنجگانه اونها رو دريافت كنن حتي توي مقالات علمي به نمونه بارز و عيني و واقعي از حس ششم هم بيان شده !
پس دوستان اگه دیدید بچه های تهران دیگه نیومدن فروم بدونید که غافلگیر شدن و حلالمون کنین:خنده2: به خصوص این محمد از تهرانو خیلی نگرانه عقوبتشم:50:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا