• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
و بالاخره سلطان قدر قدرت دیروز 17 تیر 92 جیرنده گیلان با بیشینه 23.2 بوده
اونجا استخدامی نداره بعد از سربازی اقدام کنم، کارگر مزرعه هم بخوان ما هستیم:خنده2:
فعلاً با اجازه

AFSORDE

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان عزیز:گل:
گرما داغونمون کرده، طبق گفته اخبار استان دمای امروز ایلام 43 بوده، جالبه تا قبل از سال 84 تو تمام سالهای ثبت آمار ایلام بیشترین دمای ثبت شده 40 و اونم فقط چند بار بوده،
از 84 به این ور دماهای 40 و بالاتر بارها و بارها تکرار شده
فکر کنم یه بارم به 45 رسید یکی دو سال پیش، اقوام میگفتن
این شول آبادم که تو زرد از آب دراومد، دمای دیروزش 42 ثبت شده

دوستان،،، به نظر ميرسه اين نظريه كه بر اساس تغييرات اقليمي شرق كشور پربارش تر ميشه و غرب كشور كم بارش تر و گرمتر از قبل ميشه داره درست از آب درمياد. :بای:

در چند سال اخير، ظاهرا ميزان بارش در ارتفاعات زاگرس كاهش يافته و همچنين بارش در دامنه هاي غربي زاگرس هم كمتر شده و ميزانش به دامنه ي شرقي زاگرس كه به نظر ميرسه پربارش تر شده خيلي نزديكتر شده.

با توجه به اينكه فكر كنم گرمترين ماه در نوار غربي كشور مرداد ماه هست و با توجه به اينكه امسال گرماي هوا از اوايل تير ماه در اون مناطق آغاز شد من فكر ميكنم ميشه انتظار يك تابستان طولاني و البته گرم رو براي غرب كشور داشت.

موفق باشيد :گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
دوستان،،، به نظر ميرسه اين نظريه كه بر اساس تغييرات اقليمي شرق كشور پربارش تر ميشه و غرب كشور كم بارش تر و گرمتر از قبل ميشه داره درست از آب درمياد. :بای:

در چند سال اخير، ظاهرا ميزان بارش در ارتفاعات زاگرس كاهش يافته و همچنين بارش در دامنه هاي غربي زاگرس هم كمتر شده و ميزانش به دامنه ي شرقي زاگرس كه به نظر ميرسه پربارش تر شده خيلي نزديكتر شده.

با توجه به اينكه فكر كنم گرمترين ماه در نوار غربي كشور مرداد ماه هست و با توجه به اينكه امسال گرماي هوا از اوايل تير ماه در اون مناطق آغاز شد من فكر ميكنم ميشه انتظار يك تابستان طولاني و البته گرم رو براي غرب كشور داشت.

در مورد بارش هم به نظر من براي اينكه غرب كشور بتونه تا حدي به نرمال سالانش نزديك بشه نياز به رطوبت و فازهاي گرم و البته النينو داره.
و همچنين روزها و ماه هاي پربارش و نه سرد و خشك مثل 86 يا 90!!!

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
امروز خرم اباد 44.0 شد و کرمانشاه 42.2 . فکونم بیشترین دمای امسالشون بوده دمای ایلام هم درست گزارش نکردن . احتمالا 41 یا 42 شده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

دمای هوا مشهد امروز در گرمترین ساعات خودش و در یک بازه زمانی نیم ساعت به 34 درجه رسید و بعد باز دوباره شده 33+:گل:

الان هم هوای خنکی رو در غرب مشهد شاهد هستیم و ابرهای ناوه ای که تا امتداد مرزهای شمال شرق کشور رسیده منجر به ابر ناکی در نواحی شمال غرب و غرب مشهد شده:

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
براساس آخرین آپدیت جی اف اس تا 48 ساعت آینده ما فقط در نوار مرزی شمال شرق کشور شاهد وقوع بارش خواهیم بود:

13071112_2_0912.gif

AFSORDE

کاربر ويژه

در مورد بارش هم به نظر من براي اينكه غرب كشور بتونه تا حدي به نرمال سالانش نزديك بشه نياز به رطوبت و فازهاي گرم و البته النينو داره.
و همچنين روزها و ماه هاي پربارش و نه سرد و خشك مثل 86 يا 90!!!

شرمنده ي دوستان .... :112:

من در حدي نيستم كه بخوام نظرات كارشناسانه بدم، اگه گاهي چيزي در مورد اقيلم يا مسائل هواشناسي ميگم نظرات و استنباط هاي خودم هست :34:

مرسي :گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
والا نه متاسفانه علی اقا . ولی یادمه سقز و بیجار و خیراباد زنجان هم رکوردشون تو همین مایه های فیروزکوه بود .

البته اون رکرود ها دیگه دورانش تموم شده . بعضی جاها که -30 هم داشتن جدید به -20 هم نمیرسن
فکر کنم زرینه هم تو استان کردستان یلیه واسه خودش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بگردم این رشته کوههای بهم فشرده کپه داغ- هزارمسجد رو که همچون سدی جلوی نفوذ هوای به شدت گرم ریگزارهای داغ ترکمنستان و آسیای میانه رو میگیره!!!!!!!

وضعیت دمایی سطح کشور در همین لحظه:

89569zyh27ye77cay7ru.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
650x366_07081951_screen-shot-2013-07-08-at-3.49.11-pm.jpg

The sun sets along 42nd Street in Manhattan during an annual phenomenon known as "Manhattanhenge," when the sun aligns perfectly with the city's transit grid, Wednesday, May 29, 2013, in New York. (AP Photo/John Minchillo)

mohamad$

کاربر ويژه
در نقشه بالا تاثیر ارتفاع و بر دمای ناحیه تهران میبینید . از ورامین با دمای بالای 40 با افزایش ارتفاع شدید طی ناحیه کوتاه به سردترین کوهای کشور در این وقت سال میرسیم یعنی البرز . حالا بگید ارتفاع بده:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
اره مِشَد خوبه:شاد2:

راستی میدونستید اگه یه غول بره مشهد اسمش چی میشه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا