سلام و درود بر دوستان عزیز:گل:
گرما داغونمون کرده، طبق گفته اخبار استان دمای امروز ایلام 43 بوده، جالبه تا قبل از سال 84 تو تمام سالهای ثبت آمار ایلام بیشترین دمای ثبت شده 40 و اونم فقط چند بار بوده،
از 84 به این ور دماهای 40 و بالاتر بارها و بارها تکرار شده
فکر کنم یه بارم به 45 رسید یکی دو سال پیش، اقوام میگفتن
این شول آبادم که تو زرد از آب دراومد، دمای دیروزش 42 ثبت شده
دوستان،،، به نظر ميرسه اين نظريه كه بر اساس تغييرات اقليمي شرق كشور پربارش تر ميشه و غرب كشور كم بارش تر و گرمتر از قبل ميشه داره درست از آب درمياد. :بای:
در چند سال اخير، ظاهرا ميزان بارش در ارتفاعات زاگرس كاهش يافته و همچنين بارش در دامنه هاي غربي زاگرس هم كمتر شده و ميزانش به دامنه ي شرقي زاگرس كه به نظر ميرسه پربارش تر شده خيلي نزديكتر شده.
با توجه به اينكه فكر كنم گرمترين ماه در نوار غربي كشور مرداد ماه هست و با توجه به اينكه امسال گرماي هوا از اوايل تير ماه در اون مناطق آغاز شد من فكر ميكنم ميشه انتظار يك تابستان طولاني و البته گرم رو براي غرب كشور داشت.
موفق باشيد :گل:
دوستان،،، به نظر ميرسه اين نظريه كه بر اساس تغييرات اقليمي شرق كشور پربارش تر ميشه و غرب كشور كم بارش تر و گرمتر از قبل ميشه داره درست از آب درمياد. :بای:
در چند سال اخير، ظاهرا ميزان بارش در ارتفاعات زاگرس كاهش يافته و همچنين بارش در دامنه هاي غربي زاگرس هم كمتر شده و ميزانش به دامنه ي شرقي زاگرس كه به نظر ميرسه پربارش تر شده خيلي نزديكتر شده.
با توجه به اينكه فكر كنم گرمترين ماه در نوار غربي كشور مرداد ماه هست و با توجه به اينكه امسال گرماي هوا از اوايل تير ماه در اون مناطق آغاز شد من فكر ميكنم ميشه انتظار يك تابستان طولاني و البته گرم رو براي غرب كشور داشت.
موفق باشيد :گل:
در مورد بارش هم به نظر من براي اينكه غرب كشور بتونه تا حدي به نرمال سالانش نزديك بشه نياز به رطوبت و فازهاي گرم و البته النينو داره.
و همچنين روزها و ماه هاي پربارش و نه سرد و خشك مثل 86 يا 90!!!
جمعه مشهد 40 میشه
فکر کنم زرینه هم تو استان کردستان یلیه واسه خودشوالا نه متاسفانه علی اقا . ولی یادمه سقز و بیجار و خیراباد زنجان هم رکوردشون تو همین مایه های فیروزکوه بود .
البته اون رکرود ها دیگه دورانش تموم شده . بعضی جاها که -30 هم داشتن جدید به -20 هم نمیرسن
خبرش و به من چرا بدید . من که مشهد نیستم