علی از کرمانشاه
New member
هوا گرم و شرجی هست علی جان
یعنی از گرمای 40 درجه ی کرمانشاه غیرقابل تحمل تره ؟؟
هوا گرم و شرجی هست علی جان
البته این مرزا تو گوگل ارثم خیلی دقیق نیس مثلا تو همین تصویر کوه سیالانو تو مازندران انداخته
والا جالب نیست زیاد ماهان بهتر میتونه راهنماییت کنه علی جانذوست عزیز
الان نمیدون
ین وضعیت هوای شمال چطوریه ؟؟
واالا اگه رطوبت 40 باشه فکر نکنم منم سوالم همینه گویا ماهان باز آفلاین شدیعنی از گرمای 40 درجه ی کرمانشاه غیرقابل تحمل تره ؟؟
یعنی از گرمای 40 درجه ی کرمانشاه غیرقابل تحمل تره ؟؟
تا حالا دقت کردی ارتفاع کوهها تو گوگل ارث 40 50 متر از مقدار واقعیشون کمتره و برجستگی ها تو تصاویر سه بعدی گوگل ارث با تصاودر واقعی فرق می کنه و خوب مشخص نمیشهسیالان نصفش اینور هست نصفش اونور،من نقشه اون منطقه رو دیدم،حالا نمیدونم چرا اینکارو کردن
اینطور تصور میکنم،چون هوای شرجی واقعا خانمان برانداز هست
سلام امیر محسن جان :گل:
سلام علی جان
خوش اومدی اتفاقا واسه من هم خیلی عجیب بود که با این آیدی اومدی میخواستم برم درخواست بن شدنت رو به ادمین بدم!!!!!!!!!!!!
بهرحال اگه خواسته باشی اون آیدی قبلیت قابل برگشت هست فقط باید با ادمین هماهنگ کنی تا یک سری سوالات ازت بپرسه تا مطمئن بشه و آدرس ایمیل و رمز کاربریت رو ریست کنه با یک جدید جایگزین کنه.
بهرحال اینکه از کرمانشاه هستی واسه من مبرهن و مسجله ولی اینکه واقعا علی خودمون باشی.....!!!!!!!!!!!!!!
سلام علی جان
خوش اومدی اتفاقا واسه من هم خیلی عجیب بود که با این آیدی اومدی میخواستم برم درخواست بن شدنت رو به ادمین بدم!!!!!!!!!!!!
بهرحال اگه خواسته باشی اون آیدی قبلیت قابل برگشت هست فقط باید با ادمین هماهنگ کنی تا یک سری سوالات ازت بپرسه تا مطمئن بشه و آدرس ایمیل و رمز کاربریت رو ریست کنه با یک جدید جایگزین کنه.
بهرحال اینکه از کرمانشاه هستی واسه من مبرهن و مسجله ولی اینکه واقعا علی خودمون باشی.....!!!!!!!!!!!!!!
درود دوستان
غرب مشهد امروز هوا خیلی جالب شده.
اسمون نیمه ابری در برخی ساعات تمام ابری و نسیم فرحبخشی هم در حال وزیدن هست:گل:
اگر روند همینطوری ادامه کنه شاید ما هم یک بارون تابستونی رو تجربه کنیم امروز
نیم ساعت پیش:
همین لحظه - منتهی ببخشید که بک گراند تصویر خیلی تکراریه . این ساختمون زده فاتحه view ما رو خونده :تعجب2:
باید شک رو با جواب دادن به پرسشهای ادمین برطرف کنیدامیر محسن جان مشکلم این بود که ایمیلم دیگه کار نمیکنه چون یه مدت ازش استفاده نکردم و رمز اکانتم یادم نیست
الان بدون اون ایمیل و با یه ایمیل جدید میتونم برای اکانت قبلیم رمز جدید بگیرم ؟؟
باید شک رو با جواب دادن به پرسشهای ادمین برطرف کنید
امیر محسن جان مشکلم این بود که ایمیلم دیگه کار نمیکنه چون یه مدت ازش استفاده نکردم و رمز اکانتم یادم نیست
الان بدون اون ایمیل و با یه ایمیل جدید میتونم برای اکانت قبلیم رمز جدید بگیرم ؟؟
البته با توجه به تجربیاتی و مشکلاتی که در فروم های قبلی با بعضی افراد داشتیم من هم جای شما بودم شک میکردم ولی خیالتون راحت که من همون ali_kermanshah هستم :خجالت2:
اشکالی نداره شما همون ادرس ایمیل قبلیت رو به ادمین بگو ، ادمین خودش یک سری سوالاتی میپرسه بعد باید آدرس جدید ایمیل بدی واسه همون اکانت قبلیت و الباقیش هم خود ادمین عزیز ردیف میکنه و رمز جدید رو بهت میده
خیلی خوشحالم که این مسائل رو درک میکنی علی جان:گل: