• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
البته این مرزا تو گوگل ارثم خیلی دقیق نیس مثلا تو همین تصویر کوه سیالانو تو مازندران انداخته

سیالان نصفش اینور هست نصفش اونور،من نقشه اون منطقه رو دیدم،حالا نمیدونم چرا اینکارو کردن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

غرب مشهد امروز هوا خیلی جالب شده.

اسمون نیمه ابری در برخی ساعات تمام ابری و نسیم فرحبخشی هم در حال وزیدن هست:گل:

اگر روند همینطوری ادامه کنه شاید ما هم یک بارون تابستونی رو تجربه کنیم امروز

نیم ساعت پیش:

s5fngh4e7x0mkaa0lvb.jpg

همین لحظه - منتهی ببخشید که بک گراند تصویر خیلی تکراریه . این ساختمون زده فاتحه view ما رو خونده :تعجب2:

dc39rwuopy3qu26sy8a.jpg

arak

New member
سیالان نصفش اینور هست نصفش اونور،من نقشه اون منطقه رو دیدم،حالا نمیدونم چرا اینکارو کردن
تا حالا دقت کردی ارتفاع کوهها تو گوگل ارث 40 50 متر از مقدار واقعیشون کمتره و برجستگی ها تو تصاویر سه بعدی گوگل ارث با تصاودر واقعی فرق می کنه و خوب مشخص نمیشه
مثلا علم کوه ارتفاعش تو گوگل ارث 4799متر نشون داده میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن جان :گل:

سلام علی جان

خوش اومدی اتفاقا واسه من هم خیلی عجیب بود که با این آیدی اومدی میخواستم برم درخواست بن شدنت رو به ادمین بدم!!!!!!!!!!!!

بهرحال اگه خواسته باشی اون آیدی قبلیت قابل برگشت هست فقط باید با ادمین هماهنگ کنی تا یک سری سوالات ازت بپرسه تا مطمئن بشه و آدرس ایمیل و رمز کاربریت رو ریست کنه با یک جدید جایگزین کنه.

بهرحال اینکه از کرمانشاه هستی واسه من مبرهن و مسجله ولی اینکه واقعا علی خودمون باشی.....!!!!!!!!!!!!!!

سلام علی جان

خوش اومدی اتفاقا واسه من هم خیلی عجیب بود که با این آیدی اومدی میخواستم برم درخواست بن شدنت رو به ادمین بدم!!!!!!!!!!!!

بهرحال اگه خواسته باشی اون آیدی قبلیت قابل برگشت هست فقط باید با ادمین هماهنگ کنی تا یک سری سوالات ازت بپرسه تا مطمئن بشه و آدرس ایمیل و رمز کاربریت رو ریست کنه با یک جدید جایگزین کنه.

بهرحال اینکه از کرمانشاه هستی واسه من مبرهن و مسجله ولی اینکه واقعا علی خودمون باشی.....!!!!!!!!!!!!!!

امیر محسن جان مشکلم این بود که ایمیلم دیگه کار نمیکنه چون یه مدت ازش استفاده نکردم و رمز اکانتم یادم نیست

الان بدون اون ایمیل و با یه ایمیل جدید میتونم برای اکانت قبلیم رمز جدید بگیرم ؟؟

سلام علی جان

البته با توجه به تجربیاتی و مشکلاتی که در فروم های قبلی با بعضی افراد داشتیم من هم جای شما بودم شک میکردم ولی خیالتون راحت که من همون ali_kermanshah هستم :خجالت2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود دوستان

غرب مشهد امروز هوا خیلی جالب شده.

اسمون نیمه ابری در برخی ساعات تمام ابری و نسیم فرحبخشی هم در حال وزیدن هست:گل:

اگر روند همینطوری ادامه کنه شاید ما هم یک بارون تابستونی رو تجربه کنیم امروز

نیم ساعت پیش:

s5fngh4e7x0mkaa0lvb.jpg

همین لحظه - منتهی ببخشید که بک گراند تصویر خیلی تکراریه . این ساختمون زده فاتحه view ما رو خونده :تعجب2:

dc39rwuopy3qu26sy8a.jpg

خسته نباشی محسن جان. ما شا الله همه جای مشهد داره سریع ساخت و ساز میشه. تو همین محله ما از سال 89 تا الان فکر کنم حدود 7 8 تا خونه باغ رو خراب کردن و دارن برج می سازن!!

پسرخاله

کاربر ويژه
امیر محسن جان مشکلم این بود که ایمیلم دیگه کار نمیکنه چون یه مدت ازش استفاده نکردم و رمز اکانتم یادم نیست

الان بدون اون ایمیل و با یه ایمیل جدید میتونم برای اکانت قبلیم رمز جدید بگیرم ؟؟
باید شک رو با جواب دادن به پرسشهای ادمین برطرف کنید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اشکالی نداره شما همون ادرس ایمیل قبلیت رو به ادمین بگو ، ادمین خودش یک سری سوالاتی میپرسه بعد باید آدرس جدید ایمیل بدی واسه همون اکانت قبلیت و الباقیش هم خود ادمین عزیز ردیف میکنه و رمز جدید رو بهت میده

البته با توجه به تجربیاتی و مشکلاتی که در فروم های قبلی با بعضی افراد داشتیم من هم جای شما بودم شک میکردم ولی خیالتون راحت که من همون ali_kermanshah هستم :خجالت2:

خیلی خوشحالم که این مسائل رو درک میکنی علی جان:گل:

اشکالی نداره شما همون ادرس ایمیل قبلیت رو به ادمین بگو ، ادمین خودش یک سری سوالاتی میپرسه بعد باید آدرس جدید ایمیل بدی واسه همون اکانت قبلیت و الباقیش هم خود ادمین عزیز ردیف میکنه و رمز جدید رو بهت میده

خیلی خوشحالم که این مسائل رو درک میکنی علی جان:گل:

ممنون از راهنماییت فقط این که از کجا میتونم با ادمین صحبت کنم ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا