• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون از راهنماییت فقط این که از کجا میتونم با ادمین صحبت کنم ؟؟

[h=2]کلمه رمز خود را فراموش کرده ام؟ چگونگی بازیابی رمز عبور فراموش شده ؟
در صورتیکه به هر دلیلی رمز عبور خود را فراموش کردید میتوانید آن را از طریق 'فرم درخواست رمز عبور' بازیابی نمایید.
شیوه کار به این شکل است که شما با کلیک بر روی لینک بالا به برگه بازیابی هدایت خواهید شد , در این برگه کافیست ایمیلی را که هنگام ثبت نام وارد کرده اید را در کادر وارد نمایید تا سیستم رمز عبور شما را ریست کرده و رمز جدید را برای شما به همان ایمیل ارسال نماید.
نکته : پس از تغییر رمز عبور از طرف سیستم شما میتوانید با مراجعه به برگه کنترل پنل شخصی خود اقدام به تغییر مجدد رمز عبور و استفاده از رمز دلخواه نمایید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام آرش جان

خیلی ممنون . ما همیشه شرمنده محبتهای شما هستیم.

آره واقعا این ساخت و ساز بی رویه تو مشهد در این روزها چهره شهر رو دگرگون کرده !!!!1

کاشکی یک طرح جامعی میریختن و برج سازی در یک نقطه شهر متمرکز میشد و در سایر نقاط اجازه ساخت و ساز های اینچنینی رو نمیدادند.

خیلی از شهر پیشرفته دنیا دارن از همین قانون تبعیت میکنند و چقدر هم خوب هست

خسته نباشی محسن جان. ما شا الله همه جای مشهد داره سریع ساخت و ساز میشه. تو همین محله ما از سال 89 تا الان فکر کنم حدود 7 8 تا خونه باغ رو خراب کردن و دارن برج می سازن!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

عباس جان من حاضرم!!بلیطم کی آماده میشه؟؟!!ویزا برام گرفتی؟؟؟!!!

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=6344

به داداشم عزیزم امیر از نیشابور تبریک میگم بابت بارش باران در نیشابور:گل::احترام:

همچنین به دوست عزیزم علی از کرمانشاه هم مجددا خیرمقدم عرض میکنم:گل:،خوش حالم که دوباره برگشتی به جمعمون:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام آرش جان

خیلی ممنون . ما همیشه شرمنده محبتهای شما هستیم.

آره واقعا این ساخت و ساز بی رویه تو مشهد در این روزها چهره شهر رو دگرگون کرده !!!!1

کاشکی یک طرح جامعی میریختن و برج سازی در یک نقطه شهر متمرکز میشد و در سایر نقاط اجازه ساخت و ساز های اینچنینی رو نمیدادند.

خیلی از شهر پیشرفته دنیا دارن از همین قانون تبعیت میکنند و چقدر هم خوب هست

امیر جان به نکته درستی اشاره کردی
در مورد طرح جامع باید بگم اکثر شهرهای ایران طرح جامع و طرح تفصیلی دارن اما متاسفانه شامل یکسری کلی گویی ها و خط مشی هایی که زیاد وارد حوزه های کالبدی و ریخت و فیزیک شهرها نشده . اگر هم شده توجهی بهش نشده

تصمیم گیری که کجای شهر رشد عمودی داشته باشه به شرکت های عمرانی و انبوه سازان گذاشته شده که این افراد حقیقی و حقوقی فقط سود اقتصادی خودشون رو مد نظر قرار میدن نه چیز دیگه ای

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قابل توجه دوستان عکاس انجمن

توصیه میکنم این کیت رو که در حدود 15 هزار تومان هست رو واسه دوربین تون تهیه کنید که خیلی کار راه انداز هست

خصوصا اون تلمبه کوچیک دستی که به راحتی لکه های DUST داخل سنسور دوربین تون رو هم می تونید باهش تمیز کنید .

فقط یک مرتبه داخل سنسور دوبین از اون قطره یا پرس استفاده نکنید ها !!!!!!! گفته باشم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قابل توجه دوستان عکاس انجمن

توصیه میکنم این کیت رو که در حدود 15 هزار تومان هست رو واسه دوربین تون تهیه کنید که خیلی کار راه انداز هست

خصوصا اون تلمبه کوچیک دستی که به راحتی لکه های DUST داخل سنسور دوربین تون رو هم می تونید باهش تمیز کنید .

فقط یک مرتبه داخل سنسور دوبین از اون قطره یا پرس استفاده نکنید ها !!!!!!! گفته باشم

عکسش رو یادم رفت!!!!!!!!!

7g2z2datibba0l1yhnq.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اول این تصویر جدید ماهواره ای رو ببینید که پوشش ابر رو بر روی هزار مسجد و بینالود نشون میده!

البته طوفان شن هم در امتداد مرزهای سیستان کاملا مشخص هست

p55y0uhfon4khmuv175.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم جدیدترین تصویر ماهواره ای امروز هست

آخه اونهایی که ما داریم هم اسمش ابره؟

اگه هست پس این خوشگلای ساحل دریای سرخ پس چی باید بهشون بگیم!!!!!!!!!!

g36gpdudhl1w3glhnor0.jpg

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
اینم چند عکس از گرین چهل نابالغان و مقایشه برف امسال این موقع نسبت به پارسال دقیقا نصف شده رسیدم نهاوند گرین رو دیدم شوکه شدم خوب خشکسالی 150 میلی الکی نیست خودمونیم امسال فقط سر شرق کرمانشاه و همدان بی کلاه موند و خشکسالی شدید داشتند
_4_.jpg

_8_.jpg

_9_.jpg

_10_.jpg

_11_.jpg

خوب بقیه عکسها تو وبلاگم هستند
http://nojeana.blogfa.com/
http://nojeana.blogfa.com/post-111.aspx
و اینم عکس های پارسال نیمه دوم تیر دقیقا دو برابر ببخشید یکم کم کیفیتند
91_04_16_.jpg

91_04_16_.jpg

nojeana

کاربر ويژه
فکر کنم گرمای وحشتناک دیروز از نهاوند خارج شد
آخه یکشنبه فکر کنم چهارمین دمای +40 رو در تاریخ نهاوند داشتیم

mikadd

کاربر ويژه
اتیش تند زود خاموش میشه.فکر میکنم جنب حاره تا دو سه هفته دیگه (نیمه مرداد) اذیت کنه و بعد حسابی عقب نشینی کنه

با توجه به گرما بیشتر از نرمال تابستون امسال خیلی به سرمای شدید در زمستون امیدوار شدم.

.این پست اصلا علمی نیست و تجربه شخصیه که هیجا ثابت نشده:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا