• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
همین عید پارسال هم که قم بودم شانس ما بازم به نسبت جاهای دیگه گرم بود و درختاش سبز شده بود
البته 1.5 میلی متر هم بارون اومد:خنده1:

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
ظهر گرم تابستانیتون بخیر :گل:

اون سالی که دمای قم به 47 درجه رسید من دماسنج توی حیاط گذاشته بودم دما رو یادمه حدود 46.5 درجه شد.

البته با توجه به اینکه ما تو یه منطقه نسبتا خنک تر قم هستیم.

درود حسن جان

دما افتاب بالا 60 میرسه مخصوصا ساعت 4 تا 5

amir551

کاربر ويژه
چرا نوید جان؟
راستی شنیدی که در یه عقب نشینی آشکار، بخش آمار هواشناسی گفته که ما تا حالا تمام دماهای قوچان رو به فارنهایت اعلام میکردیم:خنده1::سوت:

اینا تاثیرات روزه است !!!
:خنده1:

دوستان درود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر برادران و خواهران گرامی:گل:

وضعیت فعلی مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 10 minutes ago, at 08:30 UTC
Wind calm
Temperature 32°C
Humidity 18%
Pressure 1011 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 762 m , Towering cumulus.
Few clouds at a height of 1067 m

کدخدا

کاربر ويژه
همین عید پارسال هم که قم بودم شانس ما بازم به نسبت جاهای دیگه گرم بود و درختاش سبز شده بود
البته 1.5 میلی متر هم بارون اومد:خنده1:

من اراک به ماه بعد عید رفتم هنوزز درختا کاملا سبز نشده بودن ولی قم یه هفته به عید سبز شده بود

الان خیلی جالبه مسافرا میرسن قم سر ظهر فرار میکنن میرن از گرما مگه اینکه برن هتل

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

دما افتاب بالا 60 میرسه مخصوصا ساعت 4 تا 5

درود محمد جان

در اینکه آفتاب قم خیلی داغه شکی نیست.

شاید یه دلیلش این باشه که در قم توی تابستان ما وزش باد آنچنانی نداریم.

راستی اینکه گفتی دمای قم شاید هفته دیگه به 50 برسه نگران نباش. فک نمیکنم تا 45 یا حداکثر 46 بیشتر بالا بیاد. پیش بینی فورکا که نشون میداد تا 44 بیشتر نمیرسه.

اما کرمانشاه رو من دماشو دیدم قراره به 45 هم برسه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سردترین سپتامبر مشهد مربوط به سال 1962 میلادی بود با دمای 1- زیر صفر!!!!!!!!!!!!!!

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان

در اینکه آفتاب قم خیلی داغه شکی نیست.

شاید یه دلیلش این باشه که در قم توی تابستان ما وزش باد آنچنانی نداریم.

راستی اینکه گفتی دمای قم شاید هفته دیگه به 50 برسه نگران نباش. فک نمیکنم تا 45 یا حداکثر 46 بیشتر بالا بیاد. پیش بینی فورکا که نشون میداد تا 44 بیشتر نمیرسه.

اما کرمانشاه رو من دماشو دیدم قراره به 45 هم برسه!!

حسن جان دلایل زیادی داره گرما قم.دریاچه نمک.کم ارتفاع بودن شهر.کویر سمت شرق استان و..... حداقل دما 46 خواهیم دید

مثل اینکه سمت غرب کشور نفرین شده با این شرایط و زمستان های سال های قبل

navid-mashhad

کاربر ويژه
تو این فایل برای سال 50 این عدد رو زدهhttp://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/khr/MASHHAD/6.asp
بعد از اون سال 24- هست مربوط به سال 1356

آخه یه بار صحبتش شد که امیر محسن گفت موقعی ای که من به دنیا اومدم خانواده از شدت سرما رفتن چابهار
بعدش هم یکی از بچه ها آمارشو گذاشت دما به -28 رسیده بود

در ضمن همین فایلی که شما گذاشتین -25 هم برای 1964 گذاشته

چیزی که مشخصا دمای زیر -20 به کرات در گذشته تکرار شده در حالی که در 30سال اخیر فقط 1 بار 1386 تکرار شده

mahmood600

کاربر ويژه
بارش 144 ساعت اینده

13071900_2_1100.gif

hasan1

کاربر ويژه
حسن جان دلایل زیادی داره گرما قم.دریاچه نمک.کم ارتفاع بودن شهر.کویر سمت شرق استان و..... حداقل دما 46 خواهیم دید

مثل اینکه سمت غرب کشور نفرین شده با این شرایط و زمستان های سال های قبل

درسته گرمای قم رو قطعا دلایل زیادی داره از جمله اونایی که شما گفتی. منظورم این بود که آفتاب داغ قم که با توجه به دماش بیشتر نشون میده یکی از دلایلش میتونه کمبود وزش باید باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا