• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
با سرعت تبادل داده 150 مگابایت بر ثانیه، این شبکه می‌تواند یک فیلم 800 مگابایتی را در 43 ثانیه دانلود کند.

ببخشید سعید جان.... این جملش ایراد نداره؟ فک کنم منظورش سرعت 150 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟

saeed hh

کاربر ويژه
ببخشید سعید جان.... این جملش ایراد نداره؟ فک کنم منظورش سرعت 150 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟

سرعت اينترنتشون داره از سرعت نوشتن اطلاعات روي هارد بيشتر ميشه!:خنده1:

اخه اینترنت با این سرعت حال میده ادم باید واسه رسیدن به فیلم مورد نظر جون بکنه عرق بریزه تلاش کنه صحنه های فیلمو حدس بزنه (چی گفتم صحنه اسغفرالله) عشقست فقط 128:خنده1:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان

مثل این که از هفته دیگه اسم اکانتم را باید به ali_sahra تغییر بدم :تعجب2::تعجب2:

hasan1

کاربر ويژه
سرعت اينترنتشون داره از سرعت نوشتن اطلاعات روي هارد بيشتر ميشه!:خنده1:

اخه اینترنت با این سرعت حال میده ادم باید واسه رسیدن به فیلم مورد نظر جون بکنه عرق بریزه تلاش کنه صحنه های فیلمو حدس بزنه (چی گفتم صحنه اسغفرالله) عشقست فقط 128:خنده1:

منم همینو میگم. آخه با این همه سرعتی که دارن تا کی میتونن ادامه بدن؟

اینا کل اینترنتو در عرض دو روز میتونن دانلود کنن. حالا فک کن همش هم فیلم باشه کِی وقت میکنن این فیلما رو ببینن؟! :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
فورکا هفته بعد برای نهاوند دمای 41 و برای کرمانشاه 45 پیشبینی کرده . اگر این اتفاق بیوفته رکوردشون شکسته میشه . حالا شاید پیشبینی های دمایی تغییر کنه

abtinT

کاربر ويژه
آره محمد جان مرسی. اون که من گفتم تا 2005 بود. پس دهه 80 قم 47 + شده. بی شک سالهای رکورد زنی تبریز و تهران اگر ایستگاه داشت تا 48 و 49 جا داشت

تا سال 2005 بیشترین دمای مهراباد تهران 43 بوده.
نمی دونم چرا این سایت رو بروز نمی کنن الان سال 2013 هستیم ولی هنوز بروز نشده . حداقل تا 2010 بروزش کنن .

abtinT

کاربر ويژه
امسال که تا الان دمای تهران به 40 نرسیده . این رو از روی دماسنج خودم می گم .

hasan1

کاربر ويژه
تنها نکته مثبت که الان هوای کرمانشاه داره دمای کمینه است !!

البته فک میکنم خوبی کرمانشاه به اینه که فقط چند ساعت در روز هواش خیلی گرم میشه و بقیه ساعات روز هواش خنکه ولی مثلا قم بعضی وقتا که خیلی گرم میشه دمای هوا از ساعت 10 صبح تا 11 شب بالای 40 درجست! :تعجب2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان.
امروز صبح جاتون خالی بعد از اذان صبح رفتم حرم. واقعا حال میده. هوای تاریک و به تدریج گرگ و میش و نسیم خنک. تلاوت قرآن هم که بود
ضریحم که خلوت بود. واقعا عالی بود. ان شا الله نصیب همتون بشه.
حرم خلوتش حال میده

mohamad$

کاربر ويژه
تا سال 2005 بیشترین دمای مهراباد تهران 43 بوده.
نمی دونم چرا این سایت رو بروز نمی کنن الان سال 2013 هستیم ولی هنوز بروز نشده . حداقل تا 2010 بروزش کنن .

سلام بر جناب آبتین

متاسفانه از وقتی سایت هواشناسی کشور ه ک شد این امار ها از توش برداشته شد . یادمه تا سال 2008 هم زده بودن برای همه ایستگاه ها . این سایت چهارمحال چون امار ها رو از اون جا گرفته بود دیگه سورسی نداره که از روش اپدیت کنه .

mohamad$

کاربر ويژه
البته فک میکنم خوبی کرمانشاه به اینه که فقط چند ساعت در روز هواش خیلی گرم میشه و بقیه ساعات روز هواش خنکه ولی مثلا قم بعضی وقتا که خیلی گرم میشه دمای هوا از ساعت 10 صبح تا 11 شب بالای 40 درجست! :تعجب2:

نه بابا دیگه اینقدرم داغون نیست . اونجا که گاهی شب و روزش بیش از 20 درجه تفاوت داره

saeed hh

کاربر ويژه
مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی از تداوم افزایش دمای هوا در سطح کشور خبر داد و گفت:‌ پیش‌بینی می‌شود دمای هوای پایتخت در پایان هفته آتی به حدود 41 درجه سانتی‌گراد برسد.

عبدالرضا امیدوار شهری در گفت وگو با فارس اظهار داشت: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی پیش بینی می شود که دمای هوا در کل کشور با روند افزایشی همراه باشد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی افزود: روند افزایش دما از امروز تا پایان هفته آتی در کل کشور و همچنین پایتخت ادامه خواهد داشت.

وی بیان داشت: پیش بینی می شود که دمای هوای تهران تا پایان هفته آینده به حدود 41 درجه برسد.

وی یادآور شد: بیشترین افزایش دمای هوا در هفته جاری مربوط به شهرستان های اهواز در استان خوزستان و دلهران در استان ایلام می شد که دمای هوا در این شهرستان ها به ترتیب به 50 و 52 درجه سانتی گراد رسید.

امیدوار شهری درباره وزش باد در سطح کشور ابراز داشت: در سطح کشور طی هفته آتی شاهد پدیده وزش باد نخواهیم بود؛ البته در شمال سیستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبی وزش باد فصلی خواهیم داشت.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: طی هفته آتی هیچگونه پدیده بارشی در نقاط مختلف کشور نخواهیم داشت.

hasan1

کاربر ويژه
نه بابا دیگه اینقدرم داغون نیست . اونجا که گاهی شب و روزش بیش از 20 درجه تفاوت داره

البته دو سه سالیه که خدارو شکر دمای کمینه قم خیلی بالا نرفته ولی کاهش دمای قم در دمای کمینه معمولا بیشتر به خاطر خاصیت کویری قم اونم تو ساعت های اولیه صبح اتفاق میفته و به خاطر همین هم اختلاف دمای کمینه و بیشینه اش انقدر زیاده.

پسرخاله

کاربر ويژه
بیشینه و کمینه دمای ایستگاه های تبریز طی 24 ساعت گذشته :

فرودگاه : 33 و 22
اول زعفرانیه : 32 و 16

ایستگاه های با کمینه زیر 30 :

مس سونگون 18 +
هریس 25 +
ورزقان 26 +
سراب 27 +
چاراویماق 28 +
اهر ، مرند : 29 +