با سرعت تبادل داده 150 مگابایت بر ثانیه، این شبکه میتواند یک فیلم 800 مگابایتی را در 43 ثانیه دانلود کند.
ببخشید سعید جان.... این جملش ایراد نداره؟ فک کنم منظورش سرعت 150 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟
با سرعت تبادل داده 150 مگابایت بر ثانیه، این شبکه میتواند یک فیلم 800 مگابایتی را در 43 ثانیه دانلود کند.
ببخشید سعید جان.... این جملش ایراد نداره؟ فک کنم منظورش سرعت 150 مگابیت بر ثانیه بوده درسته؟
سرعت اينترنتشون داره از سرعت نوشتن اطلاعات روي هارد بيشتر ميشه!:خنده1:
اخه اینترنت با این سرعت حال میده ادم باید واسه رسیدن به فیلم مورد نظر جون بکنه عرق بریزه تلاش کنه صحنه های فیلمو حدس بزنه (چی گفتم صحنه اسغفرالله) عشقست فقط 128:خنده1:
سلام دوستان
مثل این که از هفته دیگه اسم اکانتم را باید به ali_sahra تغییر بدم :تعجب2::تعجب2:
سلام علی جان از کرمانشاه
فک کنم امسال رکورد گرماتون شکسته بشه. احتمالا دماتون به بالای 45 هم برسه.:تعجب2:
آره محمد جان مرسی. اون که من گفتم تا 2005 بود. پس دهه 80 قم 47 + شده. بی شک سالهای رکورد زنی تبریز و تهران اگر ایستگاه داشت تا 48 و 49 جا داشت
تنها نکته مثبت که الان هوای کرمانشاه داره دمای کمینه است !!
تنها نکته مثبت که الان هوای کرمانشاه داره دمای کمینه است !!
تا سال 2005 بیشترین دمای مهراباد تهران 43 بوده.
نمی دونم چرا این سایت رو بروز نمی کنن الان سال 2013 هستیم ولی هنوز بروز نشده . حداقل تا 2010 بروزش کنن .
به به سلام .
چه عجب امدی ایران تعطیلات.
البته فک میکنم خوبی کرمانشاه به اینه که فقط چند ساعت در روز هواش خیلی گرم میشه و بقیه ساعات روز هواش خنکه ولی مثلا قم بعضی وقتا که خیلی گرم میشه دمای هوا از ساعت 10 صبح تا 11 شب بالای 40 درجست! :تعجب2:
نه بابا دیگه اینقدرم داغون نیست . اونجا که گاهی شب و روزش بیش از 20 درجه تفاوت داره
علی منظورت با بیشینه زیره 30 ه؟؟؟بیشینه و کمینه دمای ایستگاه های تبریز طی 24 ساعت گذشته :
فرودگاه : 33 و 22
اول زعفرانیه : 32 و 16
ایستگاه های با کمینه زیر 30 :
مس سونگون 18 +
هریس 25 +
ورزقان 26 +
سراب 27 +
چاراویماق 28 +
اهر ، مرند : 29 +