• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
تهران ( محله خودم ) با اینکه خیلی حرص داد ما رو تو این 2 تا زمستون اخیر ( 91 و 90 ) ولی هرسال سنگین ترین برف دست کم 20 سانت بود . 89 هم زیر 25 سانت نبود تاریخ 26 دی

ماهان.

کاربر ويژه
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]زمستان 1323 قمری ، زمستان امسال در رشت و نواحی برف غریبی آمده ، به مقدار دو ذرع . بلای آسمانی است . مواشی (14) بسیار تلف شد . درختهای مرکبات اغلب خشکید .[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]

دو ذرع تقریبن می‌شه 2 متر.

Abbath

New member
تهران ( محله خودم ) با اینکه خیلی حرص داد ما رو تو این 2 تا زمستون اخیر ( 91 و 90 ) ولی هرسال سنگین ترین برف دست کم 20 سانت بود . 89 هم زیر 25 سانت نبود تاریخ 26 دی

باز خوبه همونقدر اومده،من که اینجا از 88 به اینور برف درست حسابی ندیدم،مگر یک بار در سال 89

mohamad$

کاربر ويژه
باز خوبه همونقدر اومده،من که اینجا از 88 به اینور برف درست حسابی ندیدم،مگر یک بار در سال 89

من دقت که کردم پیک بارش دامنه جنوبی ، 1 بهمن 90 و 17 اسفند 91 تقریبا محدوده شهر تهران بود و تا حدی کرج بود . ولی فکونم 89 برف دامنه جنوبی البرز سراسری بود . دی 89 چند سانت اومد قزوین ؟

Abbath

New member
من دقت که کردم پیک بارش دامنه جنوبی ، 1 بهمن 90 و 17 اسفند 91 تقریبا محدوده شهر تهران بود و تا حدی کرج . ولی فکونم 89 برف دامنه جنوبی البرز سراسری بود . دی 89 چند سانت اومد قزوین ؟

نمیدونم محمد عزیز،اما اونطوری که یادمه فک کنم یه 20 سانتی تقریبا اومده بود

mohamad$

کاربر ويژه
بابا اون عکس و 100 دفه گذاشته بودی شک نداشتم که جایی به جز رشت باشه و الانم میدونستم سر کارم گذاشتی:خنده1::سوت:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام. امروز که خیلی گرم بود. یعنی ممکنه فردا یخورده بارون بیاد؟! :دعا:
حتی یک میلیمتر هم بباره من راضیم :گریه:

q0dydp1brz5qvt7eb0zb.jpg

nd3qx1i3gcfw9m7gett.jpg

ot9timi9lka6pt4za3oj.jpg

سلام دکتر جان

اگر بارون نباره خیلی بهتره.اونایی که برنجشون رو دیر کشت کردن.به مشکل بر می خورن.از این جهت که بیماری قارچی بلاست به محصولاتشون خسارت سنگینی می زنه.حتی اگر مقدار بارش کم باشه.

من امیدوارم فقط دما کاهش پیدا کنه کمی.

AFSORDE

کاربر ويژه
ديروز صدمين سالگرد ثبت اين تاريخ بود ، به هر حال در زمان خودش يه ركوردي بوده برا خودش، و البته براي قاره آمريكا هنوزم هست :گل:

jjnnejv3vcaym33m4cp.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا