• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بادش بخیر از حدود ساعت 4 بعدازظهر به بعد دیوانه وار برف میبارید:گل:

توجه این عکس بدون هیچگونه ادیت و کاملا واقعیه!!!!!!!!!!!!

j0dp8h703jwuuj2o9bx3.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه

عجب عکسی :83:
یاد یه چیزی افتادم. یه بستنی سنتی توی گیلان قدیم درست میشد به اسم "برف دوشاب". برف رو با دوشاب (شیره انگور یا میوه اربه که در جنگل های گیلان و مازندران به صورت خودرو می روید) مخلوط می کردند و میل می فرمودن.

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان من پست های بعضی از دوستان رو نمیتونم لایک کنم نمیدونم چرا نمیشه بخصوص پس دکتر از شمال رو فقط میخواستم بگم قصدی چیزی ندارم وگرنه واسه همرو میخوام لایک کنمیه موقع سوتفاهم نشه!!

درود سعید جان. ما که همه جوره مخلصیم. چه با لایک چه بی لایک :aminkhan:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد جان

خیلی مخلصیم:گل:

این رسم رو مردم قوچان هم دارند و اون موقع که من اونجا رفت و آمد میکردم یک پای ثابت مردمشون تو روزهای برفی شیره انگور+ برف بود.

یاد یه چیزی افتادم. یه بستنی سنتی توی گیلان قدیم درست میشد به اسم "برف دوشاب". برف رو با دوشاب (شیره انگور یا میوه اربه که در جنگل های گیلان و مازندران به صورت خودرو می روید) مخلوط می کردند و میل می فرمودن.

Amir Masoud

کاربر ويژه
از دوستان عزیز بابت مساله ای امروز پیش اومد عذر می خوام!

همچنین از ماهان عزیز ، اگر تندی در صحبت هام بود ازش طلب حلالیت می کنم و امیدوارم من رو ببشخه، ایشون همیشه با محبت بودند نسبت به من :گل:

من بارها گفتم ، ما همه از یک خانواده عاشق طبیعت و هوا هستیم که اینجا در کنار هم جمع شدیم و عقاید و اندیشه و احساسات خود را در کنار هم به اشتراک میذاریم و چه زیباست

پس امیدوارم این جمع همیشه مستدام و محکم در کنار هم به کارش ادامه بده و برقرار باشه:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
بادش بخیر از حدود ساعت 4 بعدازظهر به بعد دیوانه وار برف میبارید:گل:

توجه این عکس بدون هیچگونه ادیت و کاملا واقعیه!!!!!!!!!!!!

j0dp8h703jwuuj2o9bx3.jpg

ای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای این بار دوم این عکسو میذاری این عکس منو یاد بهمن 83 تهران میندازه ایکاش من اون روز من کوچه شما بودم :خجالت2:

الان امیر محسن میگه بچه پر رو میخواست بیاد چتر بازی کنه :خنده1:

Abbath

New member

دکتر جان میگم چقدر این رسم و رسوم شما به ماها نزدیکه،فقط طرف اینجاها میگن ورفِ دوشاب

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای این بار دوم این عکسو میذاری این عکس منو یاد بهمن 83 تهران میندازه ایکاش من اون روز من کوچه شما بودم :خجالت2:

درود سعید جان

اونروز جای همه شما عاشقان برف و سرما در مشهد خالی بود . کاشکی همگی اینجا بودید.

اون روز بعدازظهر دیگه اینقدر شدت برف زیاد بود که جرات نکردم دوربین canon رو بیارم بیرون و چقدر حیف که چه صحنه هایی رو از دست دادم چون هوا دیگه داشت تاریک میشد و با موبایل هم عکسا خوب در نمی اومد متاسفانه:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
از دوستان عزیز بابت مساله ای امروز پیش اومد عذر می خوام!

همچنین از ماهان عزیز ، اگر تندی در صحبت هام بود ازش طلب حلالیت می کنم و امیدوارم من رو ببشخه، ایشون همیشه با محبت بودند نسبت به من :گل:

من بارها گفتم ، ما همه از یک خانواده عاشق طبیعت و هوا هستیم که اینجا در کنار هم جمع شدیم و عقاید و اندیشه و احساسات خود را در کنار هم به اشتراک میذاریم و چه زیباست

پس امیدوارم این جمع همیشه مستدام و محکم در کنار هم به کارش ادامه بده و برقرار باشه:گل:

سلام امیر مسعود عزیز و با اخلاق :گل:
آخرش ما رو با خودت نبردی اردبیل یخورده ذوق کنیم :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اساتید زبان این متن زیر رو چی ترجمه میکنند:

"Amir Mohsen," firstly, I did not make a mistake,. I was comparing the warm season of neighboring countries. Secondly, I am aware that Iranians do not speak Arabic, you speak farsi, and I know the climate there is significantly colder in the cold season (it was 28-31 in Baghdad though). The fact that Iran is ENE from "deep sand desert," has high mountains, is significantly above sea level compared to other actual Arabic nations ... explains why this is the case, and there is much, much more as to why nations that are so close, are are so different, as far as winter climate.​

mohamad$

کاربر ويژه

برف بهمن 83 که در تاریخ بشریت ثبت شد . یادمه اون روز اسکیموها اومده بودن تهرون برف با خودشون میبرن قطب شمال . :خنده1:

یه مقاله ای بود باید پیداش کنم تمام برف های سنگین سال 2005 میلادی دنیا رو نوشته بود و دقیقا به برف 1 متری پایتخت ایران اشاره کرده بود:قلیون:

saeed hh

کاربر ويژه

درود سعید جان

اونروز جای همه شما عاشقان برف و سرما در مشهد خالی بود . کاشکی همگی اینجا بودید.

اون روز بعدازظهر دیگه اینقدر شدت برف زیاد بود که جرات نکردم دوربین canon رو بیارم بیرون و چقدر حیف که چه صحنه هایی رو از دست دادم چون هوا دیگه داشت تاریک میشد و با موبایل هم عکسا خوب در نمی اومد متاسفانه:ناراحت:

امیر محسن عجب فرصتی رو از دست دادی اینجور برفا دیربه دیر میادش از تو بعید بودش!!!

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر مسعود عزیز و با اخلاق :گل:
آخرش ما رو با خودت نبردی اردبیل یخورده ذوق کنیم :ناراحت:

سلام بر جناب بهزاد ، مرد رشید و دلاور:گل:

قربان این جور گفتی دیگه شرمنده کردی! درب خونه من به رو ی شما و همه عزیزان بازه! چه خوب و مبارکه شما مهمان منزل من باشید:گل:

به امید خدا اگه شما افتخار بدی بعد از ماه رمضان خودم میام شمال و میارمت اردبیل :توافق:

saeed hh

کاربر ويژه
برف بهمن 83 که در تاریخ بشریت ثبت شد . یادمه اون روز اسکیموها اومده بودن تهرون برف با خودشون میبرن قطب شمال . :خنده1:

یه مقاله ای بود باید پیداش کنم تمام برف های سنگین سال 2005 میلادی دنیا رو نوشته بود و دقیقا به برف 1 متری پایتخت ایران اشاره کرده بود:قلیون:

مخصوصا شب اخرش مردم همه امدن بودن تو کوچه خیابون 2 نصفه شب درودیوارو نگاه میکردن همه تعجب کرده بودن شدت برف جوری بود که کسی جرات نداشت از جلو درخونشون اون ورتر بره !!

باور کن میترسیدن از خونه دورشن اینو از روی تعصب نگفتم!!

mohamad$

کاربر ويژه
امیر مسعود شما برف 1 متری و یادته ؟

چقدر گرمه هوا پختم اوففففففف:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز با یک آمریکایی سر کل افتاده بودم تو یک فورم هواشناسی خارجی بعد خیلی جالب که خیلی از خارجی ها فکر میکنند که ما عرب هستیم و تو بیابون و برهوت زندگی میکنیم.

این هم جواب من بوده :

Dear John

Thanks for you reply.

You talked about Iraq!!!!!! but I think you made mistake! because my question is about Iran!

Yes, most of the Arabian countries at the middle east are nothing just too hot and deadly desert.

But when we are talking about Iran first of all I should tell you that we are not Arabian people and our generation is Persian and we have variable climate all around the soil !

We have snow on many part of Iran from the middle of December through end of the march.

By the way thank you for you reply.​

اساتید زبان این متن زیر رو چی ترجمه میکنند:

"Amir Mohsen," firstly, I did not make a mistake,. I was comparing the warm season of neighboring countries. Secondly, I am aware that Iranians do not speak Arabic, you speak farsi, and I know the climate there is significantly colder in the cold season (it was 28-31 in Baghdad though). The fact that Iran is ENE from "deep sand desert," has high mountains, is significantly above sea level compared to other actual Arabic nations ... explains why this is the case, and there is much, much more as to why nations that are so close, are are so different, as far as winter climate.​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا