navid-mashhad
کاربر ويژه
ایرج جان کاشکی نزدیک ما بودی سر ظهری با هم افطار می کردیم :خنده2:
دوستان من پست های بعضی از دوستان رو نمیتونم لایک کنم نمیدونم چرا نمیشه بخصوص پس دکتر از شمال رو فقط میخواستم بگم قصدی چیزی ندارم وگرنه واسه همرو میخوام لایک کنمیه موقع سوتفاهم نشه!!
عجب عکسی :83:
یاد یه چیزی افتادم. یه بستنی سنتی توی گیلان قدیم درست میشد به اسم "برف دوشاب". برف رو با دوشاب (شیره انگور یا میوه اربه که در جنگل های گیلان و مازندران به صورت خودرو می روید) مخلوط می کردند و میل می فرمودن.
ایرج جان کاشکی نزدیک ما بودی سر ظهری با هم افطار می کردیم :خنده2:
بادش بخیر از حدود ساعت 4 بعدازظهر به بعد دیوانه وار برف میبارید:گل:
توجه این عکس بدون هیچگونه ادیت و کاملا واقعیه!!!!!!!!!!!!
عجب عکسی :83:
یاد یه چیزی افتادم. یه بستنی سنتی توی گیلان قدیم درست میشد به اسم "برف دوشاب". برف رو با دوشاب (شیره انگور یا میوه اربه که در جنگل های گیلان و مازندران به صورت خودرو می روید) مخلوط می کردند و میل می فرمودن.
ای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای این بار دوم این عکسو میذاری این عکس منو یاد بهمن 83 تهران میندازه ایکاش من اون روز من کوچه شما بودم :خجالت2:
الان امیر محسن میگه بچه پر رو میخواست بیاد چتر بازی کنه :خنده1:
از دوستان عزیز بابت مساله ای امروز پیش اومد عذر می خوام!
همچنین از ماهان عزیز ، اگر تندی در صحبت هام بود ازش طلب حلالیت می کنم و امیدوارم من رو ببشخه، ایشون همیشه با محبت بودند نسبت به من :گل:
من بارها گفتم ، ما همه از یک خانواده عاشق طبیعت و هوا هستیم که اینجا در کنار هم جمع شدیم و عقاید و اندیشه و احساسات خود را در کنار هم به اشتراک میذاریم و چه زیباست
پس امیدوارم این جمع همیشه مستدام و محکم در کنار هم به کارش ادامه بده و برقرار باشه:گل:
ای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای این بار دوم این عکسو میذاری این عکس منو یاد بهمن 83 تهران میندازه ایکاش من اون روز من کوچه شما بودم :خجالت2:
الان امیر محسن میگه بچه پر رو میخواست بیاد چتر بازی کنه :خنده1:
درود سعید جان
اونروز جای همه شما عاشقان برف و سرما در مشهد خالی بود . کاشکی همگی اینجا بودید.
اون روز بعدازظهر دیگه اینقدر شدت برف زیاد بود که جرات نکردم دوربین canon رو بیارم بیرون و چقدر حیف که چه صحنه هایی رو از دست دادم چون هوا دیگه داشت تاریک میشد و با موبایل هم عکسا خوب در نمی اومد متاسفانه:ناراحت:
سلام امیر مسعود عزیز و با اخلاق :گل:
آخرش ما رو با خودت نبردی اردبیل یخورده ذوق کنیم :ناراحت:
برف بهمن 83 که در تاریخ بشریت ثبت شد . یادمه اون روز اسکیموها اومده بودن تهرون برف با خودشون میبرن قطب شمال . :خنده1:
یه مقاله ای بود باید پیداش کنم تمام برف های سنگین سال 2005 میلادی دنیا رو نوشته بود و دقیقا به برف 1 متری پایتخت ایران اشاره کرده بود:قلیون:
دکتر جان میگم چقدر این رسم و رسوم شما به ماها نزدیکه،فقط طرف اینجاها میگن ورفِ دوشاب
اساتید زبان این متن زیر رو چی ترجمه میکنند:
"Amir Mohsen," firstly, I did not make a mistake,. I was comparing the warm season of neighboring countries. Secondly, I am aware that Iranians do not speak Arabic, you speak farsi, and I know the climate there is significantly colder in the cold season (it was 28-31 in Baghdad though). The fact that Iran is ENE from "deep sand desert," has high mountains, is significantly above sea level compared to other actual Arabic nations ... explains why this is the case, and there is much, much more as to why nations that are so close, are are so different, as far as winter climate.