• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
اگه فردا هم المان و ببریم چه 3-0 چه 3-2 میایم به رتبه 3 جدول و اگه ببازیم 4 ام یا 5 ام میشیم .

ایشالا میبریم و سوم میشیم:گل:

شک نکن اگه فردا بازم اینجوری بازی کنند بازم راحت میتونند ببرن.
البته به نظر میرسه آلمانی ها هم یکم ترسیده بودند.:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
آقا بسیار تبریک :گل:

بچه ها محشر بازی کردند. آلمانی ها نمیدوستند چطوری باید امتیاز بگیرند!

سرویس عالی
دفاع عالی
اسبک عالی
همه چی عالی

واقعا حیف که از روسیه نتونستیم امتیاز بگیریم.

چرا روسیه
اگه همون 3-2 ای که کوبا رو بردن 3-1 می بردن هم حل بود

به هر حال همین هم شکستن شاخ غول و آپولو هوا کردن بود ( کار بسیار بزرگی بود )

امشب خیلی گرمه !! این وقت شب دما 29+ در مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Blue shows Active Convection, Red shows Suppressed Convection
Real Time CFS Tropical Mode Projections

y33hebql06uvf26nk.gif

hasan1

کاربر ويژه
چرا روسیه
اگه همون 3-2 ای که کوبا رو بردن 3-1 می بردن هم حل بود

به هر حال همین هم شکستن شاخ غول و آپولو هوا کردن بود ( کار بسیار بزرگی بود )

امشب خیلی گرمه !! این وقت شب دما 29+ در مشهد

درسته نوید جان

ولی اونجوری مزش خیلی بیشتر بود. :خنده1:

دوستان ببخشید اگه پست های بی ربط به هواشناسی میدم. راستش کلی هیجان زده شدم.:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
گروه c کره رتبه 3 شده با 13 امتیاز و هلند رتبه 2 شده با 22 امتیاز یعنی تیم اول و دوم خیلی قوی تر از بقیه بودن ولی ایران اگه فردا ببره با تیم دوم فقط 1 امتیاز فرق داره !

mohammadsadat

کاربر ويژه
خوب همشهری های ماهان عزیز هم حریف ما نشدند:خنده1:
اولین آزمون واسه اینکه نشون بده جوگیر نشدیم و میدونیم که جزو بزرگان شدیم بازیهای آسیایی شهریور و تکرار قهرمانی آسیا خواهد بود که امیدوارم همین جور بشه.
حفظ این موقعیت و قدرت خیلی مهمه و نباید مقطعی باشه و زود شل بشیم، چشم ها واسه جام جهانی 2014 و المپیک 2016 به ما خواهد بود.
اینجا بازگشت گرما از زمین شروع شده، جالبه این یکی منو بیشتر از گرمای ظهر اذیت میکنه واسه خودمم جالب و عجیبه

mohamad$

کاربر ويژه
خوب همشهری های ماهان عزیز هم حریف ما نشدند:خنده1:
اولین آزمون واسه اینکه نشون بده جوگیر نشدیم و میدونیم که جزو بزرگان شدیم بازیهای آسیایی شهریور و تکرار قهرمانی آسیا خواهد بود که امیدوارم همین جور بشه.
حفظ این موقعیت و قدرت خیلی مهمه و نباید مقطعی باشه و زود شل بشیم، چشم ها واسه جام جهانی 2014 و المپیک 2016 به ما خواهد بود.
اینجا بازگشت گرما از زمین شروع شده، جالبه این یکی منو بیشتر از گرمای ظهر اذیت میکنه واسه خودمم جالب و عجیبه

محمد جان منظورت از بازگشت گرما از زمین چیه ؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد جان منظورت از بازگشت گرما از زمین چیه ؟

یه چیزیه که تابستونا حسش میکنم :
تو جاهایی مثل یزد دهلران ایلام آبدانان تو تابستونا غروب که میشه تا اواسط شب احساس میکنم زمین داره گرمایی رو پس میده یعنی من که البته گرمایی ام هستم، گرما رو از زیر احساس میکنم حالا نمیدونم از لحاظ علمی همچین چیزی داریم یا نه
البته فکر کنم داریم، این که در شب زمین گرمایی رو که گرفته پس میده، نه؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
تو جاهایی مثل یزد دهلران ایلام آبدانان تو تابستونا غروب که میشه تا اواسط شب احساس میکنم زمین داره گرمایی رو پس میده یعنی من که البته گرمایی ام هستم، گرما رو از زیر احساس میکنم حالا نمیدونم از لحاظ علمی همچین چیزی داریم یا نه

بله داریم
و همین باعث میشه کمینه دیر تر بیاد پایین

mohamad$

کاربر ويژه

من فکر میکنم منظور شما اینه که این نقاط دمای ظهرشون و دیر از دست میدن و شبا گرم هستن درسته ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا