سلام ارش سفر بخیر
تا دیدمت یه سوال به ذهنم امدش چون تو اهواز بودی اینده غرب کشور رو چه طور میبینی منظورم طولانی مدت هستش تو که نبودی چنتا خبر گذاشتم که وزیر اسبق کشاورزی ایران میگفتش ایران تا 30 سال اینده به بیابان مطلق تبدیل میشه!!؟؟
گویا سردترین دمای قزوین همین بوده،ولی برا ارک برعکس هم تابستون 77 گرم بوده و هم زمستون 78 ولی زمستون 77 اراکم مثه قزوین سرد بودهمحمد جان به علت سرعت پایین نمیشه آمار نقشه ها رو در بیارم،اما ماه های پایانی سال 76 و آغازین سال 77 میلادی ماه های سردی بودن برای قزوین،به طوری که در ژانویه سال 77 میلادی کمینه تو روز 10 ژانویه به -24 رسیده بوده :تعجب2:
حقیقتا بعیده از حاج محسن
باید مسئله ریشه یابی بشه
من سعیدم ارش محمد نیستممحمد جان 2-3 صفحه قبل نظرم رو گفتم، بنظر من تابستان ها گرمتر و طولانی تر خواهند شد، ماکزیمم مطلق، بیشینه و کمینه های متوسط هم افزایش پیدا میکنند، در عین حال با گرمتر شدن هوا، شدت بارش ها افزایش پیدا میکنه اما تکرار بارش کم میشه، بارش برف به قله کوه ها خلاصه خواهد شد.
بطور کلی، تابستان های گرمتر، زمستان های ملایم تر و بدون برف، بارش باران های ناگهانی و سنگین، بروز سیل های مخرب و از دست رفتن منابع آب و خاک کشور.
من سعیدم ارش محمد نیستم
سرعت نتم پایین هستش نمیتونم زیاد بنویسم به نظرت راه نجاتی از این اینده مرگبار وجود داره یعنی ممکنه روزی همه چی مثل گذشته بشه؟؟
چرا سایت اسنو فورکست پیج بینالود نداره ؟؟! الان اگه یکی اونجا بخواد عکس:خنده1: مشد:خنده1: اپلود کنه باید بزنه واسه پیست های تهران تا تو سایت نمایش داده بشه !