• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
محمد جان به علت سرعت پایین نمیشه آمار نقشه ها رو در بیارم،اما ماه های پایانی سال 76 و آغازین سال 77 میلادی ماه های سردی بودن برای قزوین،به طوری که در ژانویه سال 77 میلادی کمینه تو روز 10 ژانویه به -24 رسیده بوده :تعجب2:

saeed hh

کاربر ويژه
این نت هی قطع و وصل میشه بابا پدرمون درومدش مردم ازاری چه لذتی داره اخه !!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام ارش سفر بخیر

تا دیدمت یه سوال به ذهنم امدش چون تو اهواز بودی اینده غرب کشور رو چه طور میبینی منظورم طولانی مدت هستش تو که نبودی چنتا خبر گذاشتم که وزیر اسبق کشاورزی ایران میگفتش ایران تا 30 سال اینده به بیابان مطلق تبدیل میشه!!؟؟

محمد جان 2-3 صفحه قبل نظرم رو گفتم، بنظر من تابستان ها گرمتر و طولانی تر خواهند شد، ماکزیمم مطلق، بیشینه و کمینه های متوسط هم افزایش پیدا میکنند، در عین حال با گرمتر شدن هوا، شدت بارش ها افزایش پیدا میکنه اما تکرار بارش کم میشه، بارش برف به قله کوه ها خلاصه خواهد شد.

بطور کلی، تابستان های گرمتر، زمستان های ملایم تر و بدون برف، بارش باران های ناگهانی و سنگین، بروز سیل های مخرب و از دست رفتن منابع آب و خاک کشور.

پسرخاله

کاربر ويژه
روستای دربندسر . استان تهران

در اوج گرمای سال از +26 فراتر نمیره . من به عینه در روزی که تهران 38-39 درجه بود صبح و ظهر اونجا رو دیدم واقعا تفاوت محسوسی داره :گل:
سلام:گل:
محمد چه جوری باید به فورکا مختصات داد؟
جواهرده رو بدم ببینم چی میزنه
الان دماهایی رو که برای دربندسر زده فورکا درسته؟

arak

New member
محمد جان به علت سرعت پایین نمیشه آمار نقشه ها رو در بیارم،اما ماه های پایانی سال 76 و آغازین سال 77 میلادی ماه های سردی بودن برای قزوین،به طوری که در ژانویه سال 77 میلادی کمینه تو روز 10 ژانویه به -24 رسیده بوده :تعجب2:
گویا سردترین دمای قزوین همین بوده،ولی برا ارک برعکس هم تابستون 77 گرم بوده و هم زمستون 78 ولی زمستون 77 اراکم مثه قزوین سرد بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

حقیقتا بعیده از حاج محسن
باید مسئله ریشه یابی بشه

درود

واقعا این مسئله باید بصورت کامل ریشه یابی بشه!!!!

خصوصا اینکه اینروزها مکررا داره از سوی بزرگترهای جمع هم مطرح میشه!!!

چون واقعا صورت خوشی نداره که هرکی یک روز بیاد بگه بدرود واسه همیشه یا تا پاییز و باز بعد از یک مدتی به اصرار دوستان برگرده!!!!!!!!!!!!!

متاسفانه این چیز خیلی عجیبی هست که فقط در اینجا دیده میشه!

بهرحال اینجا یک محیط علمی و آموزشی هست و ما با آغوش باز پذیرای مشتاقان علوم و تحقیقات مربوطه هستیم .

saeed hh

کاربر ويژه
محمد جان 2-3 صفحه قبل نظرم رو گفتم، بنظر من تابستان ها گرمتر و طولانی تر خواهند شد، ماکزیمم مطلق، بیشینه و کمینه های متوسط هم افزایش پیدا میکنند، در عین حال با گرمتر شدن هوا، شدت بارش ها افزایش پیدا میکنه اما تکرار بارش کم میشه، بارش برف به قله کوه ها خلاصه خواهد شد.

بطور کلی، تابستان های گرمتر، زمستان های ملایم تر و بدون برف، بارش باران های ناگهانی و سنگین، بروز سیل های مخرب و از دست رفتن منابع آب و خاک کشور.
من سعیدم ارش محمد نیستم

سرعت نتم پایین هستش نمیتونم زیاد بنویسم به نظرت راه نجاتی از این اینده مرگبار وجود داره یعنی ممکنه روزی همه چی مثل گذشته بشه؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
این فروم هیچ مشکلی نداره و مدیرای خوبی داره . من هم دلیلی برای این رفتار ها نمیبینم هر چند که محسن قوچان مطمئنا دلیلش این نبوده و احتمالا به خاطر مشکلات شخصی گفته یه مدتی نمیاد .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه های پیش بینی فصلی خصوصا برای سه ماه زمستون پیشرو خیلی امیدوارکننده شده:

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار:

ژانویه 2014 :

cfsnh-3-1-2014.png

فوریه 2014 :
cfsnh-3-2-2014.png

مارچ 2014:

cfsnh-3-3-2014.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من سعیدم ارش محمد نیستم

سرعت نتم پایین هستش نمیتونم زیاد بنویسم به نظرت راه نجاتی از این اینده مرگبار وجود داره یعنی ممکنه روزی همه چی مثل گذشته بشه؟؟

عذر میخوام سعید جان:گل:

بنظر من شاید! ما وارد مسیری شدیم که 2 سناریو داره، اول این که اوضاع به همین منوال پیش بره که اصلا آینده خوشی در انتظار ما در خاورمیانه نخواهد بود، اما سناریو بعدی این هست که خود جو زمین این ناهنجاری رو که ما بوجود آوردیم تعدیل کنه که در اون صورت باید منتظر یخبندان های بسیار شدید مثل اون چیزی که در فیلم های علمی تخیلی دیدیم باشیم!
در هر دو صورت نژاد ما باید تاوان این همه دست اندازی به طبیعت و نابودی منابع طبیعی رو بده، امیدوارم آینده اون چیزی نباشه که من تصور میکنم.

mohamad$

کاربر ويژه
چرا سایت اسنو فورکست پیج بینالود نداره ؟؟! الان اگه یکی اونجا بخواد عکس:خنده1: مشد:خنده1: اپلود کنه باید بزنه واسه پیست های تهران تا تو سایت نمایش داده بشه !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چرا سایت اسنو فورکست پیج بینالود نداره ؟؟! الان اگه یکی اونجا بخواد عکس:خنده1: مشد:خنده1: اپلود کنه باید بزنه واسه پیست های تهران تا تو سایت نمایش داده بشه !

اینجا داره محمد جان:
http://www.mountain-forecast.com/peaks/Mount-Binalud

البته اینجا هم هست:

http://www.snow-forecast.com/photos/21242

mohamad$

کاربر ويژه
اها اره درسته سایت مانتین فورکست بینالود داره و نشون میده ولی اسنو فورکست فقط تو صفحه شخصی خودتون میاره و باید صفحه اختصاصی بینالود اونجا هم ایجاد بشه . فکونم خود کاربرا باید بسازن .

من گاهی که عکس میزارم اونجا واسه اینه که خارجیا فکر نکنن ایران بیابونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا