• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خیلی دوست دارم یک روز که رعد و برق هست قله توچال باشم ببینم چطوریه!:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن این عکس اخری و خودتون گرفته بودید ؟ تو چه ارتفاعیه ؟

آره محمد آذر 1391 این عکس رو گرفته بودم و ارتفاعش هم 3020 متر هست

منتهی من خودم جی پی اس نزدم ولی بعضی جاها تو نت هم نوشته 2590 متر که فکر میکنم درست باشه

Feleskeh%20Chaman%20Map.jpg

Kang%20Feleskeh%20map.jpg

big8779144.jpg

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مدیر کل محیط زیست استان تهران از افزایش ریزگردها در پایتخت خبر داد.

دکتر رسول‌علی اشرفی‌پور روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اطلاعات ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا گفت: ‌غلظت آلاینده ذرات معلق در تهران افزایش یافته و اندازه‌گیری‌های ایستگاه‌های سنجش نشان می‌دهد غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون با افزایش نسبت به روز گذشته به 114 رسیده است.

مهندس عبدالرضا امیدوار شهری، مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور نیز در این خصوص با اشاره به اندازه‌گیری‌های انجام شده به ایسنا گفت: گرد و غبار فعلی تهران گرد و غبار محلی بوده و با توجه به افزایش دما در تهران و استقرار جوی آرام در پایتخت پیش بینی می‌کنیم غلظت این آلاینده تا پایان هفته افزایش داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد جو اکثر مناطق کشور تا پایان هفته آرام است گفت: در عین حال روند افزایش دما همچنان تا روز جمعه در تمام مناطق کشور ادامه دارد که بر این اساس پیش‌بینی می‌کنیم دمای تهران تا روز جمعه به 41 درجه سانتیگراد بالای صفر برسد که به تناسب دمای هوا در سایر استان‌ها نیز افزایش یافته و پیش بینی می‌کنیم دمای اهواز از مرز 50 درجه بگذرد.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: بدین ترتیب ایرانی‌ها گرمترین هفته امسال را تجربه خواهند کرد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه اندازه‌گیری حداقل و حداکثر دما گفت: اندازه‌گیری‌های دمایی بر اساس استانداردهای جهانی صورت گرفته و در ارتفاعی مشخص و در سایه انجام می‌شود.

AFSORDE

کاربر ويژه
اينم نظر بنده در مورد تغييرات اقليمي و تاثيراتش بر آب و هواي آينده كشور

به نظر من تغييرات ناگهاني آب و هوايي و دمايي سريع تر از قبل داره اتفاق مي افته. مثلا اگه در گذشته يك سال يا چندين ماه يا يك فصل، دماي هوا يا بارش زير نرمال يا بيشتر از نرمال ميبود الان ظرف مدت يكماه يا كمتر همه ي معادلات ممكنه به هم بريزه. (كه البته چنين شرايطي براي برخي از مناطق و بعضي فصول هم بد نيست)

* بطور كلي بهارها و پاييزها طولاني تر از قبل خواهند شد.

* تابستان ها تيز تر و زننده تر اما كوتاه تر و البته پربارش تر.
(آمار گذشته و حال حاضر گوياي همه چيزه+مطلبي كه چند سال پيش در اين باره خواندم)
بطور كلي شايد تغييراتي در بيشينه دماها يا ساعات اوج گرما در طول دوره ي اوج تابستان اتفاق بيفته ولي بطور كلي تابستان هايي با تداوم گرماي چند ماهه دورانشون به پايان رسيده.

* در مورد زمستان همونطوري كه بعضي از سالها بر اساس برخي الگوها و شرايط زمستان هاي گرمي براي ما رقم ميخوره احتمال رخدادن زمستان هاي بسيار سرد و كشنده هم به همون نسبت (شايدم بيشتر!) وجود خواهد داشت. نمونه ي اون رو شايد همين امسال تجربه خواهيم كرد.

* در مورد بارش هم با دوستان موافقم كاهش دفعات بارش و افزايش ميزان بارش در هر نوبت.

موفق باشيد :گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
اقسرده جان
فعلا که پاییز ها داره کوتاه تر میشه
به طوریکه بعضی سالها تا اواخر مهر گرمه بعدش آبان ماه ناگهان برف میاد . در حالی که برگ درخت ها هنوز سبزه - آبان 90

mohamad$

کاربر ويژه
خیلی دوست دارم یک روز که رعد و برق هست قله توچال باشم ببینم چطوریه!:خجالت2:

والا ارش جان اوایل تیر که رفته بودم قله داراباد هوا تقریبا ابری شد و شرایط داشت میرفت به سمت رعد و برق و منم مسیر برگشت و داشتم میدویدم و میگفتم عجب غلطی کردم امروز اومدم حالا اگه این بالا رعد و برق بزنه من چکار کنم .:خنده1: اون موقع تو 3100 متری بودم .

همون روزی که دامنه های دماوند بارش شدیدی داشت و البته فکونم شما تهران نبودید . کلا خیلی ترسناک میشه وقتی بالای کوه باشی و بخواد رعد و برق بزنه:سوت:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن اینطور که من خودم با GPS اندازه گیری کردم گوگل ارث تا +30 یا -30 متر با ارتفاع واقعی ممکنه تفاوت داشته باشه و بیشتر نقاط نقاط هم درست میزنه . رو ارتفاعات تفاوتش با واقعیت بیشتر میشه

AFSORDE

کاربر ويژه
اقسرده جان
فعلا که پاییز ها داره کوتاه تر میشه
به طوریکه بعضی سالها تا اواخر مهر گرمه بعدش آبان ماه ناگهان برف میاد . در حالی که برگ درخت ها هنوز سبزه - آبان 90

خب ابن نظر شما و ساير دوستانيه كه از تابستان و گرما متنفرن دوست عزيز.... :خنده1: :گل:

پاييز در اين چند سال گذشته در حقيقت از اوايل يا اواسط شهريور شروع ميشه و تا زماني كه زمستان شروع بشه (بستگي داره) ادامه پيدا ميكنه .... پاييز سال هاي 88 و 89 نمونه اي از پاييز طولاني مدت بودن چون در واقع از شهريور ماه آغاز شدن و پاييز 90 هم به خاطر گرم شدن دي ماه. :104:

اينكه مثلا شهريورماه خنك و پربارش بشه ولي مهر ماه گرم و خشك دليل بر طولاني شدن تابستان نيست. ضمن اينكه برف آبان ماه هم نميتونه نشانه ي آغاز زمستان باشه.

اتفاقا اون مطلبي كه بهش اشاره كردم كه چند سال پيش خوندم (سال 88) در مورد همين موضوع بود. (اشاره داشت به كوتاهي تابستان 1388 !!!!) :93:

و يك چنين عنواني داشت كه: تابستان ها گرمتر اما كوتاه تر ميشوند. :گل:

كه اشاره به اين داشت كه بهار (سال 88) چهار ماه بوده (از اواسط اسفند 87 تا اواسط تيرماه 88) و تابستان 2 ماه هم نشده و از اواسط مرداد ماه هم دماي هوا به سرعت شروع به كاهش كرده. ولي با اين حال تابستان گرمي بوده در دوران كوتاهش.

البته نظر شما دوستان قابل احترام هست. :141: و منم نظر خودمو گفتم

موفق باشيد :5:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

:غش2::غش2:

اخبار
tright.jpg
كسب عنوان برتر گروه پيش بيني هواشناسي خراسان شمالي در بين ساير استان ها
با توجه به ارزيابي سازمان هواشناسي كشور، گروه پيش بيني و صدور پيش آگاهي هاي جوي هواشناسي خراسان شمالي با دريافت حداكثر نمره ارزشيابي موفق به كسب عنوان برتر در بين ساير استان ها گرديد​
۱۳۹۲/۰۴/۲۴تاریخ

imboeing

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

:غش2::غش2:

اخبار
tright.jpg
كسب عنوان برتر گروه پيش بيني هواشناسي خراسان شمالي در بين ساير استان ها
با توجه به ارزيابي سازمان هواشناسي كشور، گروه پيش بيني و صدور پيش آگاهي هاي جوي هواشناسي خراسان شمالي با دريافت حداكثر نمره ارزشيابي موفق به كسب عنوان برتر در بين ساير استان ها گرديد​
۱۳۹۲/۰۴/۲۴تاریخ
كلا هواشناسي ما كار نميكنه اصلا :خنده2:
اقا تبريك بريد حال كنيد :خنده2:

imboeing

کاربر ويژه
اين پايتخت كشور گابون در غرب افريقا عجب جايي هستش 2800 ميل در سال بارش داره !! :ناراحت::خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
احتمالش زیاد هست تا پایان هفته دماهای عجیب و غریبی برای برخی ایستگاه ها به ثبت برسه و حتی شاید رکوردشون شکسته بشه به خصوص غرب کشور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گرما شمال شرق و هم در گیر خواهد کرد . جمعه مشهد 41 درجه
محمد جان

مطابق با نقشه های ساعت 2 امروز ظهر از اواسط وقت روز جمعه پیشرو دمای هوا در کشور خصوصا در نیمه شمالی( شمال غرب- سواحل دریای کاسپین- بخشهایی از شمال شرق) با ریزش هوای خنک از سمت شمال غرب کشور کاهش پیدا میکنه

ظهر جمعه:

fvbcfwflep91hpsvln1y.png

جمعه شب:

kp0agt98hs3k356jl5.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا