• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
شمال شهر جنوب شهر نداره که.بله یسری نوره چشمی هستن که اونا کلا هیچیشون قطع نمیشه .در واقع برقه ما قطع میشه که اون عزیزان افطاری های میلیونیشون بی برق نمونه.

خوب اون نور چشمی هام تو محل های نزدیک شما هستن دیگه !!:خنده2:

درضم یه نکته هرموقع برق جنوب شهر میره مردم شروع میکنن میگن فلان فلان شدها برق مارو قطع میکنن که اون بالایی ها برقشون قطع نشه!!:خنده2:

hasan1

کاربر ويژه
current temperature

qu0ybdtsq2r2mo8j3c9o.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان تابستونو خوب پیش بینی کرده تا الان حد اقل 2 روز آینده رو که همیشه دقیق پیش بینی می کنه
البته هفته پیش برای جمعه 42+ در نظر گرفت که در عمل 38+ بیشتر نشد

نوید جان کلن من از پیش بینی های بدبینانه بدم میاد و فورکا هم سایت بدبینی است

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مثلن همین سایت بدبین WEATHER.COM واسه جمعه دمای 38 و سایت ACCUWEATHER دمای 35 و سایت WUNDERGROUND که اونم سایت بدبینی است دمای 38 پیش بینی کرده که در عمل من مطمئنم پیش بینی فورکا کاملن اشتباه خواهد بود و دما حداکثر 38 خواهد شد

mahmood600

کاربر ويژه
ardabil

The report was made 52 minutes ago, at 18:50 UTC

[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Wind calm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Temperature 18°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Humidity 83%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Pressure 1014 hPa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Visibility 10 km or more[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]no clouds below 1500 m and no cumulonimbus[/TD]
[/TR]

mahmood600

کاربر ويژه
rasht
[h=4]urrent weather observation
The report was made 43 minutes ago, at 19:00 UTC

[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Wind calm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Temperature 26°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Humidity 79%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Pressure 1005 hPa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Visibility 10 km or more[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]no clouds below 1500 m and no cumulonimbus[/TD]
[/TR]

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان من خودم دمای تهران و سایر شهر ها رو که نگاه میکنم بهترین سایت پیشبینی فورکا هست . ودر دات کام پارسال برای تهران 42 میزد ولی از 39 بالاتر نمیرفت

ولی من wunderground رو ترجیح میدم واسه مشهد فوق العادست

hasan1

کاربر ويژه
هادی جان من خودم دمای تهران و سایر شهر ها رو که نگاه میکنم بهترین سایت پیشبینی فورکا هست . ودر دات کام پارسال برای تهران 42 میزد ولی از 39 بالاتر نمیرفت

محمد جان به نظر من هم بهترین پیش بینی برای سایت فورکا هست. تا حالا هیچ سایتی رو پیدا نکردم که از نظر دمایی انقدر با دمای قم منطبق باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا