• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
همین چند روز پیش بود که فورکا دمای مسخره 42 واسه مشهد پیش بینی کرد ولی با 4 درجه اختلاف مواجه شد کلن واسه ما شیرین میزنه

hasan1

کاربر ويژه
همین چند روز پیش بود که فورکا دمای مسخره 42 واسه مشهد پیش بینی کرد ولی با 4 درجه اختلاف مواجه شد کلن واسه ما شیرین میزنه

heaven جان موقعیت جغرافیایی ایستگاه هواشناسی مشهد رو بده به سایت فورکا ببین چی پیش بینی میکنه. ممکنه دمایی که توی موقعیت جغرافیایی ایستگاه هواشناسی مشهد پیش بینی میکنه متفاوت باشه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
heaven جان موقعیت جغرافیایی ایستگاه هواشناسی مشهد رو بده به سایت فورکا ببین چی پیش بینی میکنه. ممکنه دمایی که توی موقعیت جغرافیایی ایستگاه هواشناسی مشهد پیش بینی میکنه متفاوت باشه.

خوب دوست من ایستگاه هواشناسی مشهد در گرمترین جای ممکن مشهد قرار داره که اختلاف دماش با مرکز شهر حداقل 2 درجه و با غرب شهر حداقل 4 درجه اختلاف دما داره! اگر فورکا بر اساس مختصات مرکز شهر مشهد کار میکرد هم باید دمای کمتری به دست میاورد نه بیشتر!!!

navid-mashhad

کاربر ويژه

آره!!
بهار و تابستان خنکی تا به حال داشتیم شما فقط گیر دادی به بهمن

نه من با آمار اینا مشکل دارم
آخه سال هایی که 110 روزش یخبندان بوده به خنکی امسال در نظر گرفته نشده
امسال فقط 55 روز یخبندان بوذه
بهمن ماه 9 درجه بالای نرمال
تابستون بر خلاف تصور شما تا الان نرمال بوده !! میانگین گرم ترین ماه مشهد بین 35-18 درجست که فکر نکنم الان سردتر از نرمال باشه
بهارم زور بزنه 1 درجه سردتر از نرمال بوده
به غیر از دی ماه ما بقی زمستون اصلا سرد نبود !!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

نه من با آمار اینا مشکل دارم
آخه سال هایی که 110 روزش یخبندان بوده به خنکی امسال در نظر گرفته نشده
امسال فقط 55 روز یخبندان بوذه
بهمن ماه 9 درجه بالای نرمال
تابستون بر خلاف تصور شما تا الان نرمال بوده !! میانگین گرم ترین ماه مشهد بین 35-18 درجست که فکر نکنم الان سردتر از نرمال باشه
بهارم زور بزنه 1 درجه سردتر از نرمال بوده
به غیر از دی ماه ما بقی زمستون اصلا سرد نبود !!!

خوب نوید جان بهمن 1 ماه بود در مقابل 9 ماه دیگه که برآیند همش میشه این نمیدونم چرا اینجوری:تعجب2: به موضوع نگاه میکنی:خنده2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Current weather observation
The report was made 21 minutes ago, at 19:50 UTC
Wind 3 m/s from west/southwest
Temperature 24°C
Humidity 27%
Pressure 1014 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

hasan1

کاربر ويژه

خوب دوست من ایستگاه هواشناسی مشهد در گرمترین جای ممکن مشهد قرار داره که اختلاف دماش با مرکز شهر حداقل 2 درجه و با غرب شهر حداقل 4 درجه اختلاف دما داره! اگر فورکا بر اساس مختصات مرکز شهر مشهد کار میکرد هم باید دمای کمتری به دست میاورد نه بیشتر!!!

نمیدونم والا عقلم دیگه کار نمیکنه.
واسه ما که خوب جواب میده. :خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
نوید -پسرخاله- محمد از قم هرکی دوست داشت بیان اتاق کناری شب نشینی!!:بای:

navid-mashhad

کاربر ويژه
ولی هادی جان با تمام احترام من این آمار دمایی رو قبول ندارم
درسته سر جمع امسال نزدیک 1 متر برف غرب مشهد اومد . اما از نظر سرما فقط دی ماه سرد بود و ما بقی یا بالای نرمال بوده دما یا فقط کمی زیر نرمال

hasan1

کاربر ويژه

ولی من تابستون بهاری و زمستون سرد دوست دارم:گل:

یه نمونش سال 86 بود. در طول تابستون دمای قم از 42 درجه بالاتر نرفت و در طول زمستون برای اولین بار در تاریخ قم دمای 23- درجه ثبت شد و بارها دما به زیر 20- رسید.

saeed hh

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۵۶۳۸۱
۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نیرو به جای دریافت مبلغ آب بها از مردم خوزستان باید بابت آب بی‌کیفیتی که به مردم می دهد، به آنها غرامت پرداخت کند.

سید شریف حسینی در گفتگو با مهر در خصوص اینکه این روزها آب خوزستان باعث گله مندی بسیاری از مردم این استان شده است، اظهار کرد: واقعیت این است که مردم خوزستان در چند سال اخیر، آب باکیفیتی را در لوله‌های منازل خود ندیده‌اند این در حالی است که سازمان‌ها و شرکت‌های مسئول در این خصوص حاضر به قبول این واقعیت نیستند.

وی افزود: سازمان متولی تامین آب مردم عقیده دارند آب خوزستان مشکل ندارد در حالی که مردم اغلب شهرهای خوزستان از آب لوله کشی نه تنها برای نوشیدن که برای پخت غذا نیز استفاده نمی‌کنند. همچنین در مدت اخیر بیماری‌های پوستی ناشی از آب بی‌کیفیت در خوزستان بیشتر شده و برخی از مردم حتی برای استحمام نیز از آبی که به صورت بشکه‌ای خریداری می‌شود استفاده می‌کنند.

نماینده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: باور کنید این روزها بسیاری از مردم پس از پایان شستن خودروی خود با آب لوله کشی، یک بشکه 20 لیتری آب تصفیه شده روی آن می‌ریزند و خودرو آن موقع تمیز شود. به عبارتی آب لوله کشی در خوزستان تنها برای کارهای ابتدایی مثل شستن ظرف و حیاط و دست و صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد و مردم برای تامین سایر نیازهای خود به آب با مشکل جدی مواجه شده‌اند.

حسینی عنوان کرد: در همین حال مردم استان باید برای چنین آبی که سلامت آنها را نیز تهدید می‌کند پول قبض‌های آنچنانی را نیز پرداخت کنند که به نظر می‌رسد این مسئله با هیچ عقل و منطقی سازگار نیست که مردم خوزستان بابت آبی که این همه مشکل و سختی برای آنها پیش آمده همان مبلغی را پرداخت کنند که مردم تهران با آن آب با کیفیت پرداخت می‌کنند.

وی تاکید کرد: در این خصوص نه تنها عدالت در خصوص مردم خوزستان رعایت نشده است که به نظر می‌رسد وزارت نیرو باید بابت آبی که تحویل مردم این استان می‌دهد به آنها غرامت نیز پرداخت کند. به عبارتی این آب ارزش هزینه پرداخت کردن از سوی مردم را ندارد و سازمان‌های متولی تامین آب نباید منتی بر سر مردم استان بگذارند که آب با کیفیت در اختیار آنها می‌گذارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه دولت دهم قول داد با اجرایی کردن طرح غدیر این مشکل را حل می کند، عنوان کرد: البته ما هم منتظریم این طرح به شهرستان اهواز برسد تا شاید آب این شهر با کیفیت تر شود ولی همین حالا که به گفته دولت، آب طرح غدیر به شهرهای آبادان و خرمشهر رسیده، این دو شهر کماکان با وضع قبلی خرید آب، شوری گاه و بی گاه آب شرب و این قبیل مشکلات مواجه هستند بنابراین به نظر می رسد آب غدیر هم نمی تواند مشکل را حل کند.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ولی هادی جان با تمام احترام من این آمار دمایی رو قبول ندارم
درسته سر جمع امسال نزدیک 1 متر برف غرب مشهد اومد . اما از نظر سرما فقط دی ماه سرد بود و ما بقی یا بالای نرمال بوده دما یا فقط کمی زیر نرمال

نوید جان مهر آبان آذر دی اسفند فروردین اردیبهشت خرداد و تیر همشون از دم دما زیر نرمال بود حالا بهمن هرچقدر که میخاد گرم بوده باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یه نمونش سال 86 بود. در طول تابستون دمای قم از 42 درجه بالاتر نرفت و در طول زمستون برای اولین بار در تاریخ قم دمای 23- درجه ثبت شد و بارها دما به زیر 20- رسید.

داداش 42 درجه رسمن جهنمه اصلن بهاری نیست:تعجب2::ناراحت:

hasan1

کاربر ويژه

داداش 42 درجه رسمن جهنمه اصلن بهاری نیست:تعجب2::ناراحت:

بله برای جایی مثل مشهد که به زور دماش به 40 درجه میرسه جهنمه ولی برای جایی مثل قم که از نیمه خرداد تا نیمه شهریور عملا 90 درصد روزهاش دمای 40 و بالاتر از 40 هست و میانگین دمایی روزهاش از 15 تیر تا 15 مرداد 42 به بالاست بهاری حساب میشه.:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
این سایت هم خوب دلش خوشه ببینید دمای حداکثر جمعه رو چجوری زده

mide_forecasthighs_day5_i5_points_metric.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا