• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EP-IEE

کاربر ويژه
پشت این گرما سرمای خوبی خواهد بود .
کرج دیشب گرم بود اینقد گرم بود که من تو تشکم آب میپاشیدم خنک شه الانم هوا خیلی گرمه سگ تب میکنه.:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این سایت که از مدل CFSv2 استفاده میکنه چند وقتی میشه اعتقاد داره که وضعیت ماه آینده میلادی رو به شفا هست!

6ks4gltm91ihgvip9v24.jpg

0oqly98pvcctquaw8wj.jpg
دکتر جان کجاش رو به شفاست؟ باز هم گرمتر از نرمال هست، فقط بارش روی سواحل غربی هند رو نابود کرده.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جيره بندي آب در تهران قطعي شد
اين کارشناس مسائل هوا شناسي تصريح کرد: از مردم مي‌خواهيم که مصرف بهينه آب را جدي گرفته تا کمتر با مشکل قطعي آب مواجه شويم. اما اين را بايد در نظر داشته باشيم که جيره بندي آب کاملا اجتناب پذير است.
شرايط جوي کشور در حال حاضر به گونه‌اي است که به علت بارش‌هاي بهاري و افزايش دما اکثر استانهاي کشور با کمبود آب مواجه خواهند بود.

محمد اصغري کارشناس هواشناسي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: در شرايط فعلي نبايد انتظار بارش را داشته باشيم، امسال با کمبود شديد آب در اکثر استانها مواجه هستيم.

وي تصريح کرد: در استان تهران دماي هوا امسال بين 0.5 تا 1.5 درجه نسبت به گذشته گرم تر است ضمن آنکه ميزان بارش‌ها هم در اين استان نسبت به سال گذشته بسيار کمتر بوده است بنابراين جيره بندي آب در تهران قطعي است.

اصغري با بيان اينکه در استان تهران تا به امروز براساس آمار با 18 درصد کمبود بارش مواجه هستيم، افزود: در بين 31 استان کشور بدترين شرايط از نظر کمبود منابع آب مربوط به استان همدان است به همين علت اين استان با شرايط بحراني آب مواجه است.

اين کارشناس مسائل هوا شناسي تصريح کرد: از مردم مي‌خواهيم که مصرف بهينه آب را جدي گرفته تا کمتر با مشکل قطعي آب مواجه شويم. اما اين را بايد در نظر داشته باشيم که جيره بندي آب کاملا اجتناب پذير است.

وي در خصوص شرايط جوي کشور تا پايان روز جمعه گفت: از امروز تا آخر روزهاي پنج‌شنبه و جمعه در مجموع شاهد افزايش دما در کشور هستيم به طوري که دماي هواي تهران به بالاتر از 40 درجه خواهد رسيد.

اصغري ادامه داد: از غروب روز جمعه با عبور يک جبهه هواي عبوري در ارتفاعات اردبيل، گيلان، مازندارن و گلستان که همراه با بارش‌هاي موقت و خيلي ضعيف است شاهد خنک شدن نسبي هوا در نوار شمالي کشور هستيم که اين روند از غروب روز جمعه آغاز و در روز شنبه هم ادامه دارد.

اين کارشناس هواشناسي درباره شرايط جوي نواحي شرقي و استانهاي هم مرز با عراق تصريح کرد: طوفان شن همچنان در نواحي شمالي استان سيستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبي ادامه داشته اين در حالي است که آسمان استانهاي کرمانشاه، ايلام، خوزستان و بوشهر به علت ورود گرد و خاک از عراق غبار آلود خواهد بود.

در پايان گفتني است: دماي هواي امروز تهران حداکثر به 40 درجه و شب به 29 درجه خواهد رسيد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی

از یک طرف میگن کولر های گازی برق زیاد مصرف میکنند، کولر آبی برای مناطق داخلی ایران خوبه، از اون طرف میگن آب کم مصرف کنید!!!
حداقل کولر گازی، آب مصرف نمیکنه! میدونید چقدر آب در طول روز توسط کولر های آبی مصرف میشه؟ بعد هم بدون استفاده راهی هوای آزاد میشه و از بین میره؟!

جریان مصرف آب هم شده مثل مصرف گاز که در هر خونه یک بمب کار گذاشتن، گاز رو با 1001 زحمت از وسط خلیج فارس استخراج میکنیم، میبریم پالایشگاه شیرین میکنیم، 1000 کیلومتر منتقلش میکنیم تا توی بخاری گازی با راندمان 40% بسوزه!

کی میخواهیم متوجه بشیم خدا میدونه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینهم واسه دیروز که وضع خیلی خراب بود:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f1.gif
امیر محسن عزیز من که گفتم باید فکر رنگهای جدید در نقشه ها باشن!

خدایی خیلی زور داره! هوا در استوا گرم و مرطوب میشه، بارش ایجاد میکنه و بعد در منطقه ما باعث گرمای خفه کننده میشه!!! کاش کمی از اون بارش های حاره ای هم نصیب کشور ما میشد!

mohamad$

کاربر ويژه
از اتوبان چمران به سمت شمال که میرید اخرین اثرات برف جنوب توچال و میشه دید .

mohamad$

کاربر ويژه
خلاصه وضعيت جوي 24 ساعت قبل ايستگاه هاي هواشناسي استان همدان
ثبت در ساعت UTC 06
ایستگاهبهاراسدآبادقهاوندفامنینرزنکبودراهنگنهاوندتویسرکانملایرهمدان
بیشینه دما(°C)394138383940394040
کمینه دما(°C)141820211818191716
میانگین رطوبت نسبی(%)30302025352525252525
سرعت بیشینه باد(km/h)18142824322424222412
سمت بیشینه باد(°)شمال غربیشمال غربیجنوب شرقیشرقیجنوب شرقیجنوب غربیجنوب شرقیجنوب شرقیجنوب شرقیشمال شرقی
میزان دید افقی(km)10101010101010101010
پدیده غالب()0000000000
میزان بارش 24 ساعت گذشته(mm)0000000000
میزان برف 24 ساعت گذشته(cm)0000000000
مجموع بارش سال زراعی تا امروز(mm)220287202197257187276284287187

Dr.ben

کاربر ويژه
دکتر جان کجاش رو به شفاست؟ باز هم گرمتر از نرمال هست، فقط بارش روی سواحل غربی هند رو نابود کرده.

نسبت به وضعیت فجیع فعلی رو به شفاست دیگه، رو به موت نیست حداقل! همین نقشه ها طی ماه های گذشته همیشه وضعیت ما رو خیلی قرمز پیش بینی می کردند که البته بخش زیادیش هم محقق شد.
اکثر خونه های قدیمی رشت چاه آب دارن. چاه های کم عمق که فکر می کنم عمق شون حدود 5 - 6 متر باشه. این مدت بدلیل کم بارشی ادامه دار، سطح آب چاه اینقدر پایین هست که باغچه رو هم به زحمت میشه باهاش آب داد. در واقع امسال ارتفاع آب داخل چاه از از طول لوله متصل به پمپ پایین تره. در حالی که طول این لوله انتقال دهنده آب از چاه، قطعا نرمال همین منطقه هست. معمولا وقتی بارندگی خوب باشه سطح آب داخل چاه تقریبا در عمق یک و نیم تا دو متر دیده میشه.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر مسعود جان شما عکسی دارید از مواقعی که کوهای تهران رفتید ؟ به جز عکسای ابان 90

هواشناس

کاربر ويژه
دوستان من اصلا ناراحت نيستم. در كشوري زندگي مي كنيم كه همه نوع آب و هوا رو تجربه مي كنيم. خوشحالم در نقطه اي از دنيا زندگي مي كنم كه تمام پديده هاي جوي رو در اونجا مي بينم. دماي 40 + تا 20 - رو مي بينم. بارون ، تگرگ ، گردوخك ، برف ، رعدوبرق ، باد شديد ، مه و ... رو هر سال تجربه مي كنم. آب و هواي يكنواخت به نظرم جالب نيست و ناشكري نمي كنم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
سمیرم با ارتفاع 2459 متر دیروز 34.0 و فریدونشهر با ارتفاع 2490 متر 33.5 شد .

ولی مثلا جایی مثل فیروزکوه که ارتفاع 1976 متر هست از 33.2 بالاتر نرفته که این تاثیر عرض جغرافیایی هست و صد البته اون دو شهر هیچوقت نمیتونن تو تیر بیشینه زیر 20 داشته باشن ولی فیروزکوه حتی بیشینه تا 15 هم جا داره .

اردبیل هم که 1335 متر هست و دیگه خودتون بهتر میدونید شرایطش چطوره

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان الان اون 2-3 تکه برف باقی مونده دارن نفس های آهر رو میکشن! اول هفته که از اصفهان اومدم تا فرودگاه امام اصلا کوه ها معلوم نبودن، رسیدم جنوب نواب یک هاله محوی رو میشد دید، سعادت آباد که رسیدم آه از نهادم بلند شد! با این هوا هم فکر نکنم 10 روز اول مرداد رو رد کنن!

این عکس ها بنظرم جالب رسید:

resized_272188_963.jpg

این رو میدونم سان فرانسیسکو هست، خیلی شبیه تهرون خودمونه!

resized_272182_881.jpg

شمشک به دیزین فرنگی!

resized_272180_453.jpg

resized_272183_916.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من اصلا ناراحت نيستم. در كشوري زندگي مي كنيم كه همه نوع آب و هوا رو تجربه مي كنيم. خوشحالم در نقطه اي از دنيا زندگي مي كنم كه تمام پديده هاي جوي رو در اونجا مي بينم. دماي 40 + تا 20 - رو مي بينم. بارون ، تگرگ ، گردوخك ، برف ، رعدوبرق ، باد شديد ، مه و ... رو هر سال تجربه مي كنم. آب و هواي يكنواخت به نظرم جالب نيست و ناشكري نمي كنم :گل:

ولی من ترجیح میدم تمام پدیده های جوی رو در دمایی کمتر تجربه کنم! شما اگر بین 35 تا 50 درجه شمالی هم زندگی کنید تمام پدیده ها تجربه خواهید کرد البته بدون پخته شدن!

navid-mashhad

کاربر ويژه
مرداد ماه 86 سرعین اردبیل بودیم
دلمون نمیومد از اونجا دل بکنیم

جالبه یه شب بارون اومد و هوا مه آلود شد - فردا برف تازه روی سبلان - این عروس کوه های ایران - نشسته بود

هواشناس

کاربر ويژه
ولی من ترجیح میدم تمام پدیده های جوی رو در دمایی کمتر تجربه کنم! شما اگر بین 35 تا 50 درجه شمالی هم زندگی کنید تمام پدیده ها تجربه خواهید کرد البته بدون پخته شدن!

حالا فوقش كلا 20 روز در سال هوا بسيار گرم بشه توي تبريز ، من ناله نخواهم كرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا