• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حالا فوقش كلا 20 روز در سال هوا بسيار گرم بشه توي تبريز ، من ناله نخواهم كرد

شما فقط تبریز رو میبینی، الان اگر اهواز بودی عمرا چنین صحبتی میکردی، زنگ زدم به دوستم میگه نمیشه نفس کشید، یکی دیگه از دوستان قشم هست میگه میرم بیرون و برمیگردم باید لباس عوض کنم.

Dr.ben

کاربر ويژه
منم چند تایی عکس از سال 83 بذارم.
تقریبا دو روزی با این شدت برف بارید ( اگه اشتباه نکنم در مجموع 5 روزی برف بارید که دو روزش خیلی شدید بود):

3g55bo8nmez4tjjrh32.jpg

این بالای سقف خونه خودمونه:

qlw29a5hz2kc8zp154vq.jpg

این عکس رو شب گرفتم از جلوی در خونمون. ارتفاع برف از ارتفاع در خونه روبرویی بیشتره. اون سیم یا کابل هم کابل تلفنه که رفته توی برف. البته شیب سقف این خونه باعث شده برف ها از بالا بریزن پایین:

gi9r7mff6lq24u9whvx3.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
شما فقط تبریز رو میبینی، الان اگر اهواز بودی عمرا چنین صحبتی میکردی، زنگ زدم به دوستم میگه نمیشه نفس کشید، یکی دیگه از دوستان قشم هست میگه میرم بیرون و برمیگردم باید لباس عوض کنم.

خوب از اون لحاظ بله درست ميگيد. مناطقي از كشور كه بيش از يك ماه گرماي بالاي 34 / 35 درجه داشته باشن و شبها هم بدون وزش باد و گرم باشه آره حق ناله دارن. خوب چه ميشه كرد اين هم اقليم كشور ماست ديگه

Abbath

New member
خب حلول دمای 40 درجه رو به ملت غریب پرور قزوین :خنده1: تبریک و تهنیت عرض میکنیم

[h=4]Current conditions +40 °C
w135.gif
26 kmh

Clear
Feels Like: +40°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +14°
Humidity: 21.6%
Visibility: 10 km

mohamad$

کاربر ويژه
الان رفتم وضعیت اقلیمی فیروزکوه و اردبیل و با هم یه مقایسه ای کردم دیدم فیروزکوه شاید تو دمای کمینه از پس اردبیل بر بیاد ولی از نظر بیشینه نمیتونه و اردبیل سروره :گل: هر چند که دمای سالانه فیروزکوه یه مقدار سردتره از اردبیل

میانگین دمای سالانه

فیروزکوه 8.9
اردبیل 9.0

میانگین دمای بیشینه سال

فیروزکوه 16.5
اردبیل 15.3

میانگین دمای کمینه سال

اردبیل 2.8
فیروزکوه 1.3

میانگین یخبندان سالانه

اردبیل 130 روز
فیروزکوه 160 روز

روز های با دمای بیشینه 0 و کمتر

اردبیل 29 روز
فیروزکوه 21 روز

روز های با دمای بیشینه +30 و بالاتر در سال

اردبیل 14 روز
فیروزکوه 36 روز

میانگین رطوبت نسبی سال به درصد

اردبیل 71
فیروزکوه 51

هواشناس

کاربر ويژه
الان رفتم وضعیت اقلیمی فیروزکوه و اردبیل و با هم یه مقایسه ای کردم دیدم فیروزکوه شاید تو دمای کمینه از پس اردبیل بر بیاد ولی از نظر بیشینه نمیتونه و اردبیل سروره :گل: هر چند که دمای سالانه فیروزکوه یه مقدار سردتره از اردبیل

میانگین دمای سالانه

فیروزکوه 8.9
اردبیل 9.0

میانگین دمای بیشینه سال

فیروزکوه 16.5
اردبیل 15.3

میانگین دمای کمینه سال

اردبیل 2.8
فیروزکوه 1.3

میانگین یخبندان سالانه

اردبیل 130 روز
فیروزکوه 160 روز

روز های با دمای بیشینه 0 و کمتر

اردبیل 29 روز
فیروزکوه 21 روز

روز های با دمای بیشینه +30 و بالاتر در سال

اردبیل 14 روز
فیروزکوه 36 روز

میانگین رطوبت نسبی سال به درصد

اردبیل 71
فیروزکوه 51

واسه فرودگاه تبريز هم متوسط بيشينه 18 + هست كه با توجه به آمار 2 سال قبل ايستگاه شرق تبريز ، اگر اين ايستگاه در قديم فعال بود ، متوسطش حدود 16 ميشد :گل: بيشينه با دماي 0 و زير صفرش هم 23 روز هست كه بي شك اين عدد براي شرق تبريز نزديك 28 روز يا حتي بيشتر خواهد بود

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
قدیما که کولر نبوده
در عوضش خونه ها زیر زمین داشته - خنک در تابستان - گرم در زمستان
حیاط داشته با یک حوض وسطش ( به خصوص مناطق گرم و خشک )
پنجره ها رو به باد غالب
بادگیر در شهرهای گرم و خشک
شام آبدوغ خیار می خوردن یا نون و پنیر و هندوانه:خنده2:

گذشتگان ما اینجوری تابستون گرمو میگذروندن غرولند هم نمی کردن:خجالت2:

نوید جان حتما تصدیق میفرمائید که الان داریم در قرن 21 زندگی میکنیم؟ اون زمان ها نه خبری از برق بوده و نه تکنولوژی و کولر و بقیه قضایا، ولی وقتی به شخصه میبینم توی یک کشور کویری مثل امارات که به قولی عمرش ار عمر درخت های درحال مرگ! خیابون ولی عصر ما کمتر هست، آّب دریا رو میگیرن، شیرین میکنند و با اون آب وسط بر بیابون چمن پرورش میدن و بعد اینطرف خلیج فارس مردم باید توی دمای بالای 50 درجه قطعی برق و آب رو تحمل کنند اعصابم کاملا به هم میریزه!

گذشتگان اون زمان، با اون امکانات بهترین زندگی رو میکردن، ما چی؟!

mohamad$

کاربر ويژه
ولی هیچکدوم از ایستگاه های سینوپتیک ایران یخبندون سالانه 160 روز ندارن و فیروزکوه یکه تازی میکنه در ایران . البته ایستگاه های جدیداتاسیس معلوم نیست

mohamad$

کاربر ويژه
کرمانشاه و داشته باش !!!!

[h=4]Current weather observation
The report was made 26 minutes ago, at 11:00 UTC
Wind 10 kt from west/northwest
Temperature 41°C
Humidity 2%
Pressure 1011 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

هواشناس

کاربر ويژه
ولی هیچکدوم از ایستگاه های سینوپتیک ایران یخبندون سالانه 160 روز ندارن و فیروزکوه یکه تازی میکنه در ایران . البته ایستگاه های جدیداتاسیس معلوم نیست

بي شك ايستگاه هاي جديد نظير ورزقان در طي مدت فعاليتشون ركوردها رو خواهند شكست.

هواشناس

کاربر ويژه
آمار شهر سراب هم قابل توجه هست از نظر متوسط دماي بيشينه و كمينه و روزهاي بيشينه زير صفر

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
32 درجه و 50 دقیقه و 41 ثانیه شمالی

49 درجه و 51 دقیقه و 07 ثانیه شرقی

روستای زمستانه!

پسرخاله

کاربر ويژه
15 تیر تا 15 مرداد گرمترین روزهای سال در ایرانه ماست حدوده 18 روز دیگه از این شدت گرما کم میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا