• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان بجنورد و یادم رفت 36.6

:احترام::گل:

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+37 °C
w090.gif
3 m/s

Clear
Feels Like: +37°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: -7°
Humidity: 5.3%
Visibility: 10 km

mohamad$

کاربر ويژه
البته در مورد دربندسر بگم که اونجا الان دیگه شهر شده . شمشک و دربندسر مجموعا با هم شدن یک شهر

mohamad$

کاربر ويژه
الان همدان 39 کرمانشاه 40 به جرات میتونم بگم بی سابقه یا کم سابقس که تفاوت این دو شهر اینقدر کم بشه !

مهراباد کماکان 39

عکسی از دربندسر

mahmood600

کاربر ويژه
خدا رو شکر که اردبیل به خوبی داره در برابر گرما مقاومت می کنه :گل:

سلام بر امیر مسعود عزیزم:گل:
مقاومت که چه عرض کنم داره اقتدار خود رو به رخ کشیده و در تراز زئوپتانسیل 591 میلی بار دماش ار 26 بالاتر نمی ره ان هم در حالیکه ارتفاع از سطح دریاش 1300 متره اردبیل بی نظیره
فبلا ارتفاع ژئو اردبیل به 591 نرسیده بود ولی امسال نشان داد حتی با اون ارتفاع نجومی و مرکز هات اسپات میتونه گرما بطور کامل نابود کنه

mahmood600

کاربر ويژه
واسه فرودگاه تبريز هم متوسط بيشينه 18 + هست كه با توجه به آمار 2 سال قبل ايستگاه شرق تبريز ، اگر اين ايستگاه در قديم فعال بود ، متوسطش حدود 16 ميشد :گل: بيشينه با دماي 0 و زير صفرش هم 23 روز هست كه بي شك اين عدد براي شرق تبريز نزديك 28 روز يا حتي بيشتر خواهد بود
تبریز چه غربش و چه شرقش با اون دو شهر قابل قیاس نیست
وقتی شهری دمای 4 درجه داره با شهرهای دیگه که دماهاشون به 40 میرسه قابل قیاسه مثل سنندج-قزوین- و ....

mohamad$

کاربر ويژه
البته یه چیز و یادم رفت در مورد فیروزکوه و اردبیل بگم . اردبیل دمای 39.8 هم داشته ولی فیروزکوه از 35.6 تا حالا بالاتر نرفته . که البته این هم دلیل بر این نیست که اردبیل گرمتره .

میانگین دمای ماه ژانویه فیروزکوه -4.1 درجه و اردبیل -2.5 درجه هست . میانگین دمای ماه جولای فیروزکوه 20.5 و اردبیل 18.3 هست .

از این دما ها میشه نتیجه گرفت که تابستونای اردبیل به طور مشخص خنکتر از فیروزکوه هست ولی زمستونای فیروزکوه مثل اردبیل و کمی هم سردتره

هواشناس

کاربر ويژه
تبریز چه غربش و چه شرقش با اون دو شهر قابل قیاس نیست
وقتی شهری دمای 4 درجه داره با شهرهای دیگه که دماهاشون به 40 میرسه قابل قیاسه مثل سنندج-قزوین- و ....

اردبيل هم دماي 40 داشته! شرق تبريز تنها مركز استان هست كه در دماي بيشينه ميتونه به عنوان رقيب اردبيل مطرح بشه. در خيلي روزهاي پاييز و زمستان 90 هم بيشينه اش يا برابر يا سردتر از ايستگاه درون شهري اردبيل بود! من هيچوقت بي دليل و مدرك حرف نمي زنم!

بله اردبيل تابستوناش خصوصا خرداد تا مرداد قابل قياس با هيچ ايستگاه تبريز نيست ولي بقيه فصول و خصوصا وقتي هواي سرد كاملا منطقه رو در بر مي گيره خير!!

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
اردبيل هم دماي 40 داشته! شرق تبريز تنها مركز استان هست كه در دماي بيشينه ميتونه به عنوان رقيب اردبيل مطرح بشه. در خيلي روزهاي پاييز و زمستان 90 هم بيشينه اش يا برابر يا سردتر از ايستگاه درون شهري اردبيل بود! من هيچوقت بي دليل و مدرك حرف نمي زنم!
علی جان روزی که اردبیل دماش به 40 رسیده بود تبریز دماش به 45-46 درجه رسیده بود
شرق تبریز نسبت به فرودگاه کمی سردتره همین اگه منظورت از شرق تبریز گردنه شیبلی هست با ارتفاع نزدیک به 3000 هست اره
ولی ایستگاه زعفرانیه فکر نکنم خبری باشه
خودت الان این چند روز که ارتفاع زئو پتانسیل به 591 رسیده رو بین ایستگاه های تبری به اردبیل قیاس کن به نتیجه خوبی میرسی

هواشناس

کاربر ويژه
علی جان روزی که اردبیل دماش به 40 رسیده بود تبریز دماش به 45-46 درجه رسیده بود
شرق تبریز نسبت به فرودگاه کمی سردتره همین اگه منظورت از شرق تبریز گردنه شیبلی هست با ارتفاع نزدیک به 3000 هست اره
ولی ایستگاه زعفرانیه فکر نکنم خبری باشه
خودت الان این چند روز که ارتفاع زئو پتانسیل به 591 رسیده رو بین ایستگاه های تبری به اردبیل قیاس کن به نتیجه خوبی میرسی

به به!! 46 درجه!! تبريز كي 46 درجه شد كه كسي خبردار نشده جز شما؟!

سال 90 كه فرودگاه تبريز 41 + شد و اردبيل هم 40 + شد ، شرق تبريز 39.8 + شد!

بله اردبيل تابستوناش خصوصا خرداد تا مرداد قابل قياس با هيچ ايستگاه تبريز نيست ولي بقيه فصول و خصوصا وقتي هواي سرد كاملا منطقه رو در بر مي گيره خير!!

آخرین ویرایش:

هواشناس

کاربر ويژه
محمود جان توجه كن كه من در مورد قياس اردبيل و تبريز كلي حرف مي زنم نه فصلي! اگر منظور شما تابستون باشه بله تبريز به هيچ وجه قابل قياس با اردبيل نيست چون اقليم اردبيل طوريه كه از بادهاي خزري بيشتر بهره مي بره و تابستوناش خنك تر از تبريزه كاملا بي برو برگرد

ولي در كل كاملا ايستگاه هاي درون شهري تبريز و اردبيل با هم رقيبن و در پاييز و زمستان 90 سردترين بيشينه مراكز استاني يا به طور مشترك مال تبريز و اردبيل بود يا حتي تبريز سردتر بود. يادتون باشه با امار گذاشته بودم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
البته من این حرف و قبول ندارم که فقط تبریز میتونه با اردبیل از نظر بیشینه رقابت کنه . من به شما قول میدم نقاط بالای 1800 متر شهر تهران که کلی هم ادم در اون نقاط زندگی میکنه تو 30 سال گذشته از 37 بالاتر نرفته باشه . و در حالت عادی هم تابستونا از 35-36 بالاتر نمیره .

mohamad$

کاربر ويژه
وقتی یه شب گرم مهراباد تو زمستون +11 هست و اقدسیه +7 و همون موقع سامیار میاد مینویسه اینجا برفیست دیگه مشخصه که چه تفاوتی وجود داره

هواشناس

کاربر ويژه
البته من این حرف و قبول ندارم که فقط تبریز میتونه با اردبیل از نظر بیشینه رقابت کنه . من به شما قول میدم نقاط بالای 1800 متر شهر تهران که کلی هم ادم در اون نقاط زندگی میکنه تو 30 سال گذشته از 37 بالاتر نرفته باشه . و در حالت عادی هم تابستونا از 35-36 بالاتر نمیره .

بحث ارتفاعات بالا يه بحث مجزاست محمد جان ؛ همچنين فعلا جز ايستگاه هاي جديد نميشه با توجه به ارتفاع قياس كرد. بايد ايستگاه باشه. شرق تبريز هم ايستگاه زدن و مشخص شد وگرنه قبلا نميشد اثبات كرد :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
بحث ارتفاعات بالا يه بحث مجزاست محمد جان ؛ همچنين فعلا جز ايستگاه هاي جديد نميشه با توجه به ارتفاع قياس كرد. بايد ايستگاه باشه. شرق تبريز هم ايستگاه زدن و مشخص شد وگرنه قبلا نميشد اثبات كرد :گل:

ایستگاه زدن . لواسون چسبیده به تهرانه و 5 دقیقه هم با تهران فاصله نداره . اونجا امسال از 35 یا 36 بالاتر نرفته و دیگه نیازی به اثبات نیست . ارتفاع ایستگاهش 1863 هست مثل خونه سامیار

هواشناس

کاربر ويژه
ایستگاه زدن . لواسون چسبیده به تهرانه و 5 دقیقه هم با تهران فاصله نداره . اونجا امسال از 35 یا 36 بالاتر نرفته و دیگه نیازی به اثبات نیست . ارتفاع ایستگاهش 1863 هست مثل خونه سامیار

خوب خود تبريز هم ايستگاه شرقش 1495 متر ارتفاع داره و تا ارتفاعات 1650 متري هم توي شهر ساخت و ساز شده ( شاهگلي ، ياغچيان ، خود زعفراني ، مرزداران ، ولي عصر و قسمت هايي از شهرك باغميشه )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا