محمد بجنورد
کاربر ويژه
محمد جان بجنورد و یادم رفت 36.6
:احترام::گل:
Bojnourd
[h=4]Current conditions
+37 °C
Clear
Feels Like: +37°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: -7°
Humidity: 5.3%
Visibility: 10 km
محمد جان بجنورد و یادم رفت 36.6
گرمارود،ارتفاع 1812 متر
جهت مشاهده ی تصویر در اندازه ی بزرگتر اینجا کلیک نمایید.
خدا رو شکر که اردبیل به خوبی داره در برابر گرما مقاومت می کنه :گل:
تبریز چه غربش و چه شرقش با اون دو شهر قابل قیاس نیستواسه فرودگاه تبريز هم متوسط بيشينه 18 + هست كه با توجه به آمار 2 سال قبل ايستگاه شرق تبريز ، اگر اين ايستگاه در قديم فعال بود ، متوسطش حدود 16 ميشد :گل: بيشينه با دماي 0 و زير صفرش هم 23 روز هست كه بي شك اين عدد براي شرق تبريز نزديك 28 روز يا حتي بيشتر خواهد بود
وقتی تبریز دمای 40درجه در تابستون داره با شهرهای دیگه که دماهاشون به 40 میرسه قابل قیاسه مثل سنندج-قزوین- کرمانشاه....تبریز چه غربش و چه شرقش با اون دو شهر قابل قیاس نیست
تبریز چه غربش و چه شرقش با اون دو شهر قابل قیاس نیست
وقتی شهری دمای 4 درجه داره با شهرهای دیگه که دماهاشون به 40 میرسه قابل قیاسه مثل سنندج-قزوین- و ....
علی جان روزی که اردبیل دماش به 40 رسیده بود تبریز دماش به 45-46 درجه رسیده بوداردبيل هم دماي 40 داشته! شرق تبريز تنها مركز استان هست كه در دماي بيشينه ميتونه به عنوان رقيب اردبيل مطرح بشه. در خيلي روزهاي پاييز و زمستان 90 هم بيشينه اش يا برابر يا سردتر از ايستگاه درون شهري اردبيل بود! من هيچوقت بي دليل و مدرك حرف نمي زنم!
علی جان روزی که اردبیل دماش به 40 رسیده بود تبریز دماش به 45-46 درجه رسیده بود
شرق تبریز نسبت به فرودگاه کمی سردتره همین اگه منظورت از شرق تبریز گردنه شیبلی هست با ارتفاع نزدیک به 3000 هست اره
ولی ایستگاه زعفرانیه فکر نکنم خبری باشه
خودت الان این چند روز که ارتفاع زئو پتانسیل به 591 رسیده رو بین ایستگاه های تبری به اردبیل قیاس کن به نتیجه خوبی میرسی
البته من این حرف و قبول ندارم که فقط تبریز میتونه با اردبیل از نظر بیشینه رقابت کنه . من به شما قول میدم نقاط بالای 1800 متر شهر تهران که کلی هم ادم در اون نقاط زندگی میکنه تو 30 سال گذشته از 37 بالاتر نرفته باشه . و در حالت عادی هم تابستونا از 35-36 بالاتر نمیره .
بحث ارتفاعات بالا يه بحث مجزاست محمد جان ؛ همچنين فعلا جز ايستگاه هاي جديد نميشه با توجه به ارتفاع قياس كرد. بايد ايستگاه باشه. شرق تبريز هم ايستگاه زدن و مشخص شد وگرنه قبلا نميشد اثبات كرد :گل:
ایستگاه زدن . لواسون چسبیده به تهرانه و 5 دقیقه هم با تهران فاصله نداره . اونجا امسال از 35 یا 36 بالاتر نرفته و دیگه نیازی به اثبات نیست . ارتفاع ایستگاهش 1863 هست مثل خونه سامیار