• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
به هر حال ما ضعف بسيار وحشتناكي در سازمان هواشناسي كشور داريم اون هم اينكه در قسمت هايي از شهرهاي بزرگ ايستگاه جديد نميزنن يا اگر هم مثل تبريز ميزنن بعد گذشت دو سال از افتتاحش ، هنوز مثل آدم آمارش رو توي ليست نميزنن!! حالا باز تهران و تبريز خوبه ، شهرهايي مثل شيراز و مشهد كه بايد ايستگاه هاي بيشتري بزنن فقط يه ايستگاه دارن!

mahmood600

کاربر ويژه
محمود جان توجه كن كه من در مورد قياس اردبيل و تبريز كلي حرف مي زنم نه فصلي! اگر منظور شما تابستون باشه بله تبريز به هيچ وجه قابل قياس با اردبيل نيست چون اقليم اردبيل طوريه كه از بادهاي خزري بيشتر بهره مي بره و تابستوناش خنك تر از تبريزه كاملا بي برو برگرد

ولي در كل كاملا ايستگاه هاي درون شهري تبريز و اردبيل با هم رقيبن و در پاييز و زمستان 90 سردترين بيشينه مراكز استاني يا به طور مشترك مال تبريز و اردبيل بود يا حتي تبريز سردتر بود. يادتون باشه با امار گذاشته بودم :گل:

tabriz

24582102061726126780.png

هواشناس

کاربر ويژه

اولا اين فرودگاه تبريزه نه داخل شهر تبريز!!

در ثاني باز كه داري حرف خودتو ميزني ! من اصلا روي تابستون بحث ندارم! بحث من كلي هست. وقتي بيشينه اردبيل 15.3 + و فرودگاه 18 + هست و شرق تبريز ( زعفرانيه ) هم معمولا بين 1 تا 3 درجه و متوسط 2 درجه بيشينه خنك ترين نسبت به فرودگاه داره پس تقريبا در ساير فصول با اردبيل پا به پاست و حتي سردتره!! حالا هي از تابستون آمار بده و قياس كن!!

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آخر هفته ،کشور گرد و خاکی می شود ،شمال بارانی است
جامعه > محیط زیست - مدیر‌کل هشدار سریع و پیش بینی هواشناسی گفت: طی سه روز آینده در منطقه شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و گرد و خاک تداوم خواهد داشت.

عبدالرضا امیدوار شهری، مدیر‌کل هشدار سریع و پیش بینی هواشناسی درباره آخرین وضعیت هوای کشور، گفت: مطابق نقشه‌های پیش یابی هواشناسی در سه روز آینده در منطقه شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و گرد و خاک تداوم خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این مدت به سبب افزایش سرعت وزش باد بر روی عراق گرد و خاک ناشی از آن در برخی از استان‌های واقع در جنوب غرب و غرب سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا خواهد شد و از فردا اواخر وقت و طی روز‌های جمعه و شنبه برای سواحل جنوبی دریای خزر به تدریج افزایش ابر بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و و زش باد پیش بینی می‌شود.
مدیر‌کل هشدار سریع و پیش بینی هواشناسی گفت: فردا به ویژه در روز جمعه و شنبه دریای خزر مواج است که از روز جمعه دمای هوا در نوار شمالی کشور کاهش می یابد و امروز، فردا و جمعه به سبب افزایش باد و گرد و خاک برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان و سپس لرستان و گهکیلویه و بویر احمد و فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می دهد و سبب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی در این مناطق می‌شود.
امیدوار شهری با بیان اینکه هوای پایتخت امروز و فردا صاف و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی‌ می‌شود، افزود: این شرایط فوق طی این مدت در شمال استان سیستان و بلوچستان و جنوب استان خراسان جنوبی نیز پیش بینی می‌شود.

samann

کاربر ويژه
با یک شیب ملایم دمای هوا در مشهد از فردا رو به افزایش میره . به نظر من در دو روز اینده که پیک دمایی مشهد هست دما ماکزیمم به 38 خواهد رسید. بازهم نظر شخصی من اینه که تا هفته اول مرداد ماه دمای مشهد عددی بالاتر از 38 رو تجربه نمیکنه و نتیجتا میمونه هفته دوم مرداد ماه که اگه اتفاق خاصی نیفته پیک دمایی رو به خوبی و خوشی سپری کردیم/
من امارو چک نکردم اما فک کنم امسال یک بار مشهد دمای 40 رو تجربه کرد که امار خوبیه- اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن

mohamad$

کاربر ويژه
ارتفاعی هست که با GPS موبایلم اندازه گیری کردم . مناطق مسکونی شمال سعادت آباد تهران ( برج های بام تهران )

mahmood600

کاربر ويژه
اولا اين فرودگاه تبريزه نه داخل شهر تبريز!!

در ثاني باز كه داري حرف خودتو ميزني ! من اصلا روي تابستون بحث ندارم! بحث من كلي هست. وقتي بيشينه اردبيل 15.3 + و فرودگاه 18 + هست و شرق تبريز ( زعفرانيه ) هم معمولا بين 1 تا 3 درجه و متوسط 2 درجه بيشينه خنك ترين نسبت به فرودگاه داره پس تقريبا در ساير فصول با اردبيل پا به پاست و حتي سردتره!! حالا هي از تابستون آمار بده و قياس كن!!
نه علی جان قیاسی نیست و بحثی هم نیست یه امار ساده از تابستان جهنمی فرودگاه تبریزه همین
میدونم در تابستان بحث نداری و بحث تو فقط و فقط در زمستان خلاصه میشه
میدونم که فرودگاه تبریز رو ادم حساب نمی کنی
باز هم تشکر :گل:

هواشناس

کاربر ويژه
نه علی جان قیاسی نیست و بحثی هم نیست یه امار ساده از تابستان جهنمی فرودگاه تبریزه همین
میدونم در تابستان بحث نداری و بحث تو فقط و فقط در زمستان خلاصه میشه
میدونم که فرودگاه تبریز رو ادم حساب نمی کنی
باز هم تشکر :گل:

فرودگاه تبريز خوب معلومه كه آدم نيست!! فرودگاهه!! :خنده1::خنده1: نه فقط بحث زمستان نيست ، بحث 15 شهريور تا 15 خرداد هست كه شهر تبريز از شهر اردبيل گاهي سردتره گاهي هم اردبيل يكي دو درجه و خيلي وقتا هم برابرن :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان
مرسی. فک کنم اگه مشهد هفته دوم مرداد به 40 نرسه یک رکورده
چون تو این سالهای اخیر مثه اب خوردن به 40 میرسیده

انشالله که دما های مشهد پایین بمونه . امسال نفوذ پی در پی گرما از سمت غرب کشور داشتیم هر چند که اولین موج گرما یادمه سمت شمال شرق اومد . همون موقعی که مشهد 40 شد غرب کشور دما ها پایین بود .

aria_tehran

کاربر ويژه
مهراباد 39

منطقه ما 35.6
من مدتها قبل همش درباره ی دما به این نکته که تفاوت زیادی حتی تو تابستون بین شمال تهران و سایر نقاط تهران وجود داره میکردم اما خیلیا باور نمیکردن و میگفتن تفاوت نمیتونه زیاد باشه

دقیقا هم گفتم که یه روز که از خونمون رفتم سعادت آباد طرفای خونه ی ما قشنگ هوا داغ بود ولی سعادت آباد اصلا داغ نبود و قابل قیاس با محله ما نبود

هواشناس

کاربر ويژه
من مدتها قبل همش درباره ی دما به این نکته که تفاوت زیادی حتی تو تابستون بین شمال تهران و سایر نقاط تهران وجود داره میکردم اما خیلیا باور نمیکردن و میگفتن تفاوت نمیتونه زیاد باشه

دقیقا هم گفتم که یه روز که از خونمون رفتم سعادت آباد طرفای خونه ی ما قشنگ هوا داغ بود ولی سعادت آباد اصلا داغ نبود و قابل قیاس با محله ما نبود

خوب آريا جان تفاوت ارتفاع و نزديكي به رشته كوه سربلند و مقتدر البرز دليل كوچكي براي سردتر بودن شمال تهران نسبت به مركزش نيست و بايد هم قابل قياس نباشه :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
در شهر تهران هر چی از شرق به غرب برید فریزینگ لول کاهش پیدا میکنه . نمونش کرج که با ارتفاع کمتر دماهای به نسبت خنکی داره . منطقه سعادت اباد به دلیل داشتن ارتفاع نسبتا خوب و واقع شدن در شمال غرب تهران مسلما بیشینه هاش پایینتره

چند روز پیش که اقدسیه 39.0 شد ژئوفیزیک 38.5 شد در حالی که ژئوفیزیک حتی از شهرک غرب هم پایینتره ولی چون غرب تره فریزینگ لولش معمولا کمتر از اقدسیه هست . این دلیل مشخصی برای سردتر بودن محسوس سعادت اباد برابر اقدسیه میتونه باشه .

mohamad$

کاربر ويژه
دمای مهراباد امروز به +39.8 رسید

1 Abadan (Iran)51.4 °C
2 Safi-Abad Dezful (Iran)51.2 °C
3 Omidieh (Iran)51.0 °C
4 Ahwaz (Iran)50.2 °C
5 Masjed-Soleyman (Iran)50.2 °C
6 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)48.0 °C
7 Kahnuj (Iran)46.8 °C
8 Kashan (Iran)45.4 °C
9 Iranshahr (Iran)44.1 °C
10 Zabol (Iran)43.9 °C
11 Khorram Abad (Iran)43.6 °C
12 Fasa (Iran)42.6 °C
13 Yazd (Iran)42.4 °C
14 Sarakhs (Iran)42.2 °C
15 Tabas (Iran)42.0 °C
16 Kermanshah (Iran)41.4 °C
17 Meyaneh (Iran)41.2 °C
18 Arak (Iran)40.8 °C
19 Esfahan (Iran)40.8 °C
20 Shiraz (Iran)40.8 °C
21 Ilam (Iran)40.6 °C
22 Khor (Iran)40.6 °C
23 Sanandaj (Iran)40.6 °C
24 Semnan (Iran)40.4 °C
25 Bandar Lengeh (Iran)40.0 °C
26 Ghazvin (Iran)40.0 °C
27 Mohabad (Iran)40.0 °C
28 Tehran-Mehrabad (Iran)39.8 °C
29 Hamedan (Iran)39.6 °C
30 Yasoge (Iran)39.6 °C
31 Saravan (Iran)39.5 °C
32 Abu Musa (Iran)39.2 °C
33 Kharg (Iran)39.2 °C
34 Kish Island (Iran)39.2 °C
35 Ali-Goodarz (Iran)39.0 °C
36 Bam (Iran)38.8 °C
37 Sabzevar (Iran)38.8 °C
38 Kashmar (Iran)38.6 °C
39 Maraveh-Tappeh (Iran)38.6 °C
40 Zanjan (Iran)38.6 °C
41 Shahre-Kord (Iran)38.2 °C
42 Bushehr Civ / Afb (Iran)38.0 °C
43 Maragheh (Iran)37.8 °C
44 Nehbandan (Iran)37.8 °C
45 Shahrud (Iran)37.4 °C
46 Sirjan (Iran)37.4 °C
47 Bushehr (Iran)37.2 °C
48 Saghez (Iran)37.2 °C
49 Bandar-E-Dayyer (Iran)37.0 °C
50 Bojnourd (Iran)37.0 °C
51 Tabriz (Iran)37.0 °C
52 Bandarabbass (Iran)36.8 °C
53 Mashhad (Iran)36.3 °C
54 Abadeh (Iran)36.2 °C
55 Zahedan (Iran)36.2 °C
56 Kerman (Iran)36.0 °C
57 Ferdous (Iran)35.6 °C
58 Khoy (Iran)35.6 °C
59 Pars Abad Moghan (Iran)35.6 °C
60 Siri Island (Iran)35.4 °C
61 Gorgan (Iran)35.2 °C
62 Orumieh (Iran)35.2 °C
63 Birjand (Iran)35.1 °C
64 Ghuchan (Iran)35.0 °C
65 Torbat-Heydarieh (Iran)33.6 °C
66 Gharakhil (Iran)33.2 °C
67 Baft (Iran)33.0 °C
68 Sarab (Iran)33.0 °C
69 Babulsar (Iran)32.8 °C
70 Konarak (Iran)32.8 °C
71 Ramsar (Iran)32.8 °C
72 Makko (Iran)32.6 °C
73 Rasht (Iran)32.6 °C
74 Jask (Iran)32.0 °C
75 Noshahr (Iran)32.0 °C
76 Anzali (Iran)31.6 °C
77 Ahar (Iran)31.2 °C
78 Chahbahar (Iran)30.5 °C
79 Ardebil (Iran)25.6 °C
Maximum temperature in 24h. 07/17/2013 at 15:00 UTC
(79 of 79 stations)

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیزم:گل:
چند روزه هر وقت میخوام بیام نمیتونم، این اینترنت ایرانسلم اینترنت نشد
گرما شدیداً کلافه م کرده استان ایلام جهنم واقعی شده، دارم از تشنگی کور میشم امروز سحری هم نخورده ام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا