• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
این وضعیت جایی هست که فردا میخوایم بریم و تا سه شنبه یا چهارشنبه هم اونجاییم،نفوذ پرفشار شمالی از فردا شب کاملا مشخصه،دماش هم دیگه مثل الان افزایش پیدا نمیکنه

Abbath

New member
شب ها بفرمایید اسپم
اینجا :

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=65904&goto=newpost

برگزاری مراسم معنوی اسپم در شب های گرم تابستان ( دهه اول - دهه دوم و ............ )
اسپمران : حاج محمد هادی قمی - حاج سعید HH یافت آبادی - حاج کربلایی مشهدی نوید - حاج آریا افتخار آسیا
سخنران : حاج شیخ عباس قزوینی غریب نواز

نوید من از فردا تا سه شنبه چهارشنبه نیستم،برای من مرخصی بدون حقوق رد کنید :خنده1:

Abbath

New member
دوستان اگه موافقند این بحث دهم درجه و اینکه فلان جا 1 الی 2 درجه سرد و گرم تر هست رو رها کنند،هیچ فایده ای نداره،بدتر اعصاب و روان خودتون رو هم ناراحت میکنید

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوستان بی خیال شید
به خاطر دهم درجه ها خون راه نندازین در فروم
:گل:

زشته بقیه اعضا میان می خونن مسخرمون می کنن

Abbath

New member
عباس نیستش پس مراسم کنسل:خجالت2:

نه نوید جان،این جنبش به فرد وابسته نیست:خنده1: شما این راه رو ادامه بدین،فقط حواستون باشه من نیستم از آرمان ها دور نشید و مطالب شبهه انگیز منتشر نکنید،چون کسی نیست که ویرایششون کنه:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
img-7.jpg

Abbath

New member
عباس موقع نفوذ پرفشار الموت هم بارش داره؟

آریا در یک حالت بعله،هوای مرطوب از طریق دره رود شاهرود که به سفید رود متصل میشه وارد منطقه بشه و هوای سرد نفوذی هم اونقدر قوی باشه که بتونه از کوه ها سرازیر بشه،در این صورت دو توده هوای گرم و سرد به هم برخورد میکنند بارش ها به شکل پاییزی اتفاق می افتن،عین همون بارشی که در شماال اتفاق میفته،همچین حالتی تو تابستون خیلی کم اتفاق میفته،بیشتر در بهار و خود پاییز هست که اتفاق میفته

Dr.ben

کاربر ويژه
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوا در شمال کشور طی 3 روز آینده خبر داد.

به گزارش مهر، عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی طی سه روز آینده در منطقه شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید و گرد و خاک تداوم خواهد داشت.

به گفته وی، طی این مدت به سبب افزایش سرعت وزش باد بر روی عراق، گرد و خاک ناشی از آن در برخی از استان های واقع در جنوب غرب و غرب سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا خواهد شد.

امیدوار اظهار داشت: از اواخر وقت فردا و طی روزهای جمعه و شنبه برای سواحل جنوبی دریای خزر به تدریج افزایش ابر، بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از روز جمعه دمای هوا در شمال کشور کاهش می یابد تصریح کرد: روز پنجشنبه به ویژه جمعه و شنبه دریای خزر مواج است.

وی افزود: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است بیشینه و کمینه دما مانند امروز به ترتیب برابر 40 و 28 درجه سانتیگراد بالای صفر است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام ماهان جان. آقا دلمون واست تنگ شده بود :گل:

دمای فعل رشت حدود 26 درجه است با رطوبت 74 درصدی.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان. آقا دلمون واست تنگ شده بود :گل:

دمای فعل رشت حدود 26 درجه است با رطوبت 74 درصدی.

لطف دارین بهزاد جان. مث اینکه گیلان می‌خواد بارون خوبی بیاد. یه عکس توی فیس‌بوک دیدم امروز از ارتفاعات شمالی البرز مرکزی. دلم خواست!
دهها بار چنین منظره‌ای رو توی رضوانشهر و پونل و جاده‌ی آستارا دیدم

Untitled.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
و اینم شهر زیبای ماسوله که فک کنم امسال دمای بالای 30 بجز یکی دو روز نداشت!!

توی اوج گرمای تابستان دیروز دماش 28+ بود

1070055_519710524767799_212109197_n.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
لطف دارین بهزاد جان. مث اینکه گیلان می‌خواد بارون خوبی بیاد. یه عکس توی فیس‌بوک دیدم امروز از ارتفاعات شمالی البرز مرکزی. دلم خواست!
دهها بار چنین منظره‌ای رو توی رضوانشهر و پونل و جاده‌ی آستارا دیدم

مشاهده پیوست 36039

چه جالب
دیده بودم اول پاییز اون بالاها برگاش زرده پایین هنوز سبز
ولی این پدیده دیگه واقعا جالبه:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا