• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
با تشکر از توجه شما اما من علاوه بر دماسنج اتومبیل خودم دوستم هم بود و البته نمیدونم این ایستگاه کجای شهره اما در خوابالود بودن دیده بان و امار اشتباه هم شک نکنید ساعت 5 صبح امروز شهرک لاکان رشت باد نسبتا گرم میوزید

سلام سامیار جان . الان چند تا از بچه ها پسوند کاربریشون هواشناس داره و ممکنه یکم قاطی شه با هم . میخواستم اگر دوست دارید و مایلید بگید نام کاربریتون و هواشناسش رو بردارن و مثلا بکنن samyar یا چیز دیگه .

البته هر جور مایلید . اخه به نظرم اونجوری قشنگ تر میشه:خجالت2:

تاپیک زیر میتونید مطرح کنید

www.iranjoman.com/showthread.php?t=2362

mohamad$

کاربر ويژه
حامد جان به نظرم به طور یقین اصفهان از سیستم روبرو بارش خوبی‌ نخواهد داشت منظور بارش پیش بینی‌ نشده هست.و پیش بینی من این دفعه همون میزانی‌ هست که نروژ میزانه..بارش پیشبینی‌ نشده اصفهان به خاطره بارش همرفت شدید دریاهای جنوبی در امتداد جبهه‌ سرده سیکلون مدیترانه هست(squall line) که در نقشه معمولان محاسبه نمی‌شه و باعث سورپرایز شدن میشه!

درود poker جان . آقا وضعیت تهران و هم یه تحلیلی میکنید از نظر میزان بارش و شرایط برف در سه شنبه و پنجشنبه پیشرو . خیلی ممنون

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
حامد جان به نظرم به طور یقین اصفهان از سیستم روبرو بارش خوبی‌ نخواهد داشت منظور بارش پیش بینی‌ نشده هست.و پیش بینی من این دفعه همون میزانی‌ هست که نروژ میزانه..بارش پیشبینی‌ نشده اصفهان به خاطره بارش همرفت شدید دریاهای جنوبی در امتداد جبهه‌ سرده سیکلون مدیترانه هست(squall line) که در نقشه معمولان محاسبه نمی‌شه و باعث سورپرایز شدن میشه!

با سپاس فراوان

aria_tehran

کاربر ويژه
الان فکر کنم بعد n روز دارم کوه های تهرانو میبینم!
از لحاظ تعداد روزای معلوم بودن شده عین شمال:15:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
با سلام دیشب رشت ساعت 11شب در مرکز شهر 6 بود و اطراف شهر کلا مه الود بود مانند شهرک لاکان و دما 4 بود اما صبح ساعت 5 دما 13 بود باد تندی هم میوزید ابتدای جاده هم به 14 رسید فکر میکنم اشتباه میکنید

درود سامیار جان

نواحی جنوبی رشت از بامداد باد گرم شروع شد.این در حالیه شهر رشت صبح سردی رو داشت.علت اون دمای 13 هم باد گرم بوده و لاکان هم خارج شهر و جنوب رشت محسوب می شه.

imboeing

کاربر ويژه
شهر حكاري تركيه طبق نروژ حدود 140 ميل برف در 3 روز اينده داره

خدا شانس بده هر چي نعمته روشو از ما برگردونده

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان یه کمکی کن به من ببینیم اخه چطور میشه هوای گرم صبح امروز رشت 0 باشه من شک ندارم 13 بود

والا چه عرض کنم سامیار جان . رشت تا اونجا که میدونم دو تا ایستگاه داره . یکی فرودگاه هست خارج رشت و شمال شهر و یکی کشاورزی هست خارج شهر و جنوب شهر

من گاهی دیدم شرایط دمایی این دو ایستگاه هنگام گرمباد خیلی با هم فرق میکنه . حتی چند ماه پیش گرمباد شده بود و کشاورزی رشت شده بود +27 و فرودگاه +37

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که اصغری امروز صبح میگفت افزایش دما یه نوع برکته چون باعث میشه وارونگی دما کمتر بشه
!!!!
:تعجب2:

الان در حال حاضر شرايط گرمباد داريم براي مثال من الان دارم دماها رو چك مي كنم وضعيت دما به اين صورته:

اردبيل: 8.4 +

رشت: 20 +

رامسر: 14 +

نوشهر: 14 +

نور: 14 +

بابلسر: 17 +

قراخيل: 18.8 +

گرگان: 18 +

تهران در همين ساعت دماي 9 + رو از مهرآباد گزارش كرده.

وزش باد گرم در اردبيل به 29.1 متر در ساعت مي رسه.

براي مثال الان صفي آباد دزفول در استان خوزستان دماش 17.2 + درجه ست كه از دماي رشت حدود 3 درجه خنك تره !!!!

پسرخاله

کاربر ويژه

الان در حال حاضر شرايط گرمباد داريم براي مثال من الان دارم دماها رو چك مي كنم وضعيت دما به اين صورته:

اردبيل: 8.4 +

رشت: 20 +

رامسر: 14 +

نوشهر: 14 +

نور: 14 +

بابلسر: 17 +

قراخيل: 18.8 +

گرگان: 18 +

تهران در همين ساعت دماي 9 + رو از مهرآباد گزارش كرده.

وزش باد گرم در اردبيل به 29.1 متر در ساعت مي رسه.

براي مثال الان صفي آباد دزفول در استان خوزستان دماش 17.2 + درجه ست كه از دماي رشت حدود 3 درجه خنك تره !!!!
شاید دماسنجه من دقیق نیست 10+ رو نشون میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا